Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Atalgojuma samazināšana deputātiem pagaidām tikai nodomu līmenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andre
A
Kā vienmēr.Tauta maksās. Es ļoti ceru,ka13.janvārī kaut kas notiks!Atspārdīšu maitas.
Mikus
M
Jasamazina šiem ir algas, savādāk pārēdušies tik krāc. Ar kurkstošu vēderu nepagulēs:D
Oskars
O
ZATLERS VIŅUS neatlaidīšot ,bet došot mājienu lai PALIELINA deputātiem algas 10reizes ,jo TAUTA maksāšot par VISU.
tarba
t
ja nu tā pavisam īsti, tad vienīgais ko šie pelnījuši ir atlaišanas pabalstu..un arī -diez vai.. kā tas būtu jebkurā uzņēmumā par sliktu darbu.
hosa
h
nekaveejoties taapat kaa ministriju skaitu-samazinaat ari prezidija loceklu skaitu.Kuraa parlamentaa veel veseli pieci seed uz''skatuves''un tirina kaajas.Pietiek ar Daudzi un Rasnachu.Uzreiz arii sekretaari,shoferi,masiinas var nolikvideet.
žagata
ž
Pilnīgi piekrītu.Lielie vīri visu ir iznīcinājuši un pārdevuši.Latvija ir tukša un nabaga,mums vairs nav nekā.
Sieviete
S
Samazinaas visiem,iznemot sevi.Kam mazaakas algas,tam samazinaas,bet kam lielaakas tam nee.Deputaatiem,ministriem vajadzeetu ne vairaak par 500 LVL algu,jo vinu vainas deel mees esam tur kur esam.Kaapeec jaacie$ tikai tautai?! Nu kungi naako$aas veelee$anaas neceriet uz tautas atbalstu.Nost taadu valdiibu,kura pasliktina savu pilsonu staavokli,izdziivo$anu.Ieniistu JUUS.
juris
j
Nu ja sev ne ,bet citiem var!!!!!!Krieviem labs teiciens zit tebe na adnu zaplatu!!!!!!Kapec viniem maksa par komisijām ,tas tacu viņu darbs !!!!!!!
Teodora
T
Hi, hi, hi, hi
valdis
v
Seima nodarbinati 600 cilveku 100,,gudro,, galvu pec un tam izdalits 2009 gada 11,7 miljoni latu nu tad parekinasim cik viena geniala galva neizmaksa? vini jau citu nedara un jau jādara kā tikkai uzlabot tautas un valsts dzivi strada soferis kas vada šo dargo klientu ,apkoja mazga gridu un ateju sekretare pāraksta vesturei vinu domu vesturiskos darbus referenti padomnieki un paligi nu padomus kā labak.... slikti ka nonem telefona un ires naudu sievaām kuras izīrēja sai grūtā laika viriem -deputātiem dzivoklus bus jāstajas gandriz rinda uz čaka ielas telefons nunu tādam smagam svarā cilvēkam ir seviški nepieciešams
l'avocate
l
zinam, kā tie 15% tiks noņemti no algām, tāpat kā t.s. "sale" veikalos - tiek uzlikts uzcenojums 20% un tad "skidkās" par 15%...
mērglis
m
piemaksas atalgojuma fikcija , fikciju no atalgojuma nost, taalaak kaa iepriekš...
mērglis
m
no atalgojuma nost , tas buutu godiigi attieciibaa pret veeleetaajiem , kuri faktiski kļuvuši visa šaa idiotisma ķiilnieki
zvirbulēns
z
Saeimā ir gan viena cita problēma, viņi tur izveidojuši ļoti smagnēju un dārgu kompensāciju un pabalstu rēķināšanas kārtību. Saeimā ir vesels bars grāmatvežu, kas nabagi rēķina, rēķina, rēķina, bet tas viss maksā bargu naudu. Normāli būtu, ja tiktu noteikta deputāta alga un viss. Un šajā allgā būtu iekšā gan prezentacijas izdevumi, gan piemaksas, gan samaksa par darbu komisijās, utt. :)))
zvirbulēns
z
Deputātiem algas ir mazas, un tas ir vairāk nekā slikti, jo tas rada korupcijas draudus, biedri!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas