Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Attīstības komiteju vadīs Dolgopolovs; kārtības - Turlais

Rīgas domes jaunā sasaukuma deputāti otrdien izvēlas priekšsēdētājus astoņām nozaru komitejām. Tos ievēl paši komiteju deputāti, izņemot Finanšu un administrācijas lietu komiteju, kuru saskaņā ar likumu vada mērs. Par Nila Ušakova (SC) vietnieku šajā komitejā deputāti ievēlēja Aināru Šleseru (LPP/LC).

Pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa informē, ka par Drošības un kārtības jautājumu komitejas priekšsēdētāju vienbalsīgi tika ievēlēts Dainis Turlais (LPP/LC). Par komitejas priekšsēdētāja vietnieku ievēlēja Vladimiru Frolovu (SC). Pilsētas attīstības komitejas deputāti par komitejas priekšsēdētāju atklātā  balsošanā ievēlēja SC pārstāvi Sergeju Dolgopolovu. S.Dolgopolova kandidatūru atbalstīja 8 deputāti, 5 bija pret. Par komitejas priekšsēdētāja vietniekiem ievēlēja LPP/LC pārstāvi Andri Ameriku un SC pārstāvi Sergeju Zaļetajevu. Rīgas domes Satiksmes un transporta komitejas sēdē par šīs komitejas priekšsēdētāju deputāti ievēlēja Nikolaju Zaharovu (SC). Par viņa vietniekiem tika ievēlēti Jānis Zaržeckis (LPP/LC) un Jānis Ādamsons (SC). Pilsētas īpašuma komitejas deputāti par komitejas priekšsēdētāju atklātā  balsošanā ievēlēja LPP/LC pārstāvi Andri Ameriku. Viņa kandidatūru atbalstīja 9 deputāti, 6 bija pret. Par komitejas priekšsēdētāja vietniekiem ievēlēja politiskās apvienības "Saskaņas centrs" pārstāvjus Sergeju Hristoļubovu un Sergeju Zaļetajevu.

Mājokļu un vides komitejas sēdē par priekšsēdētāju ievēlēts Vjačeslavs Stepaņenko (LPP/LC) un par viņa vietniekiem - Vadims Baraņņiks (SC) un Igors Zujevs (SC). Jaunais komitejas priekšsēdētājs uzsvēra, ka viens no svarīgākajiem darbiem būs Komunālā departamenta un Vides departamenta apvienošana.

Sociālo jautājumu komitejas sēdes deputāti par komitejas priekšsēdētāju ievēlēja Leonīdu Kurdjumovu (SC), kurš komiteju vadīja arī iepriekšējā sasaukumā. Par viņa vietnieku deputāti ievēlēja Tatjanu Lukinu (SC) un Irinu Viņņiku (LPP/LC). Pirmajā sēdē deputāti nolēmuši iepazīties ar Labklājības departamenta un Rīgas Bāriņtiesas darbu.  

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas sēdē domnieki par komitejas vadītāju ievēlējā Eiženiju Aldermani (LPP/LC).Savukārt viņas vietnieki būs apvienības "Saskaņas centrs" Rīgas domes deputāti Viktors Gluhovs un Jefimijs Klementjevs.

(papildināta ar pēdējo rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas