Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - AUDIO: Āboltiņa aicina domāt par jaunu valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ABOLTINA noverte situaciju..
A
Pa tiesam nevar nepiekrist Aboltinas kundzei ka 90% neuzticas valdibai un saeimai. Un patiesam Godmana meginajums sagrabt 13 MILJARDUS kad neviens vel tagad nevar saprast kur vins lika to G24, Slesera izveidota imperija no valsts uznemumiem vina partijas biedru barotavas, utt, un ta joprojam, un ta bez gala. Kaut kas ir jadara. Visvarigakais ir revolucionari mainit likumus AIZLIEGT PARTIJU BAROTAVAS AR LIKUMU. jo citadi tas saksies atkal no gala visi saeima cinisies par treknakam vietam. Inguna Sudraba ir stradajusi valsts kontrole, tatad specialiste, VAJADZETU PADOMAT VARBUT LABA IDEJA? Vel Aboltinas kundzei absoluta taisniba UN TO STINGRI JAREALIZE PRAKSE ka jaunaja valdiba nedrikstetu but neviens lidzsinejais ministrs! TAS ATTIECAS ARI UZ BIJUSAJIEM SKELEM, KALVISIEM UTT!!!! Bet par Rimsevicu es Abolinas domas nespeju saprast? Rimsevicu valdiba? VINS TACU IR GALVENAIS VAININIEKS PAREX BANKROTA!!! TAS BIJA VINA DARBS KONTROLET!!! VINS PAR TO SANEMA ALGU!!! ABOLTINAS KUNDZE JA JUS TIESAM DOMAJAT PAR NACIONALA IZLIGUMA VALDIBAS VEIDOSANU TAD AR KANDIDATIEM UZMANIGAK...Pirmais solis kur mes redzesim uz kurieni virzamies bus saeimas balsosana par KNAB vadibu.. vai nu Godmana ieliktenis vai nacionala izliguma politiku kandidate Strike..
no trimdas
n
ir teiciens...zem gulosha akmens udens cauri netek!Valdoshajai klikei nav taas apzinas laikaa uzdot shefti ..veiksmiigam un valsti miilosham ..profesionaali sagatavotam darbonim..: galu galaa neaiznem kreslu,ja nevari pavilkt.Pa visu varu sezh un sthuko,kauns pa visu giimi.vai jus varat iedomaaties kaa juutas laudis kopumaa...aug neparedzeeta spriede ik minuuti,stundu..juusu virzienaa.Vai jus gribat sagaidiit ,kad saks juus APSPLAUDIT un mest ar AKMENIEM.Negribat vai neveelaties?Aicinu,nolieciet mandaatus.Iesaku...neroc,ja tam nav jegas.
Lelle
L
Kapēc Āboltiņai prasi konkretus priekšlikumus?! Viņa tikai saka, ka jaunajai valdībai jasastāv no profesionāļiem, gudriem un zinošiem ļaudīm un tie jau arī dos tos priekšlikumus un darīs kā vajag, nevis kā sanāk. SCP domā tāpat ka Āboltiņa, tikai impotentie kretīni neko nedzird, neko neredz, tikai turas pie tiem saviem sapuvušajiem benķiem....
Lelle
L
Es domāju tāpat - šobrīd valdība jānomaina pret patiešām profesionāliem un zinošiem speciālistiem. Citadi no purva ārā netikt.
irka
i
Man Āboltiņa kundze atklāja savu glābšanas plānu.Āboltiņa domā,ja visi Latvijas iedzīvotāji nokrāsos uguns sarkanus matus,tad Pasaules krīze nobīsies ne pa jokam un aizdrāzīs mums garām.Sēdies ,Solvita,pieci!
bumbere
b
Āboltiņa,vai jums ir kāds konkrēts priekšlikums ko darīt?Ā,matus pārkrāsot?Malacis!Ko vēl varētu darīt,lai nobremzētu pasaules krīzi.Varbūt palūdz Repšem,lai atdod Bankas Baltijā izkrāpto naudu cilvēkiem,kuri reiz jau noticēja Repšem,Vai mums vēlreiz jākāpj uz tā paša grābekļa.
kraķis
k
Nevajag baidīties no Jaunā laika un viņu partneriem.Lai darbojas.Slimīgi turēties pie veciem stereotipiem - TP,ZZS,LNNK/TB un LPP/LC.Viņi nav valsts īstenie glābēji,bet stūrēji aizas virzienā.Tā ir kā baidījās balsot referendumā par Saeimas atlaišanu.Dabūjām,ko gribējām. Aizgāja tik tālu,ka cilvēki paliek bez darba,ģimenēm nav ko ēst,bezdarbnieku pūļi pie pabalstu kantora.Lūk,treknā Latvija ar gāzi grīdā!
baņķieris
b
Pilnīgi pareizi.Sen šī valdība jāpadzen.Par tautu nedomā, bet tikai savas lietas groza ,kā pašiem izdevīgāk.
lno
l
Mums, mums kopā neuzticas 90% sabiedrības,” emocionāli teica Jaunā laika priekšsēdētāja. ___________ Nabadziņi, vai tiešām nesaprotat, ko nozīmē vārdiņš MUMS? Paņēmiens vecs kā šī pasaule - pierakstīt oponentam to, ko viņš nav teicis un tad ar degsmi apstrīdēt:)
LVD
L
..Un tikai pēc profesionālās spējas un piederības ir jāveido jaunā valdība! Vispār , ir nepieciešams kāds likuma pants , vai esoša panta papildinājums, kas NEVIENĀ GADĪJUMĀ neļautu kandidēt uz konkrētas jomas ministra posteni, ja nav profesionālas sagatavotības un dokumentu, kas to apstiprina!!!
LVD
L
..Brīnimaini, bet pilnībā piekrītu Āboltiņai!!!
populists
p
Ja arī kāds par to jauno valdību domā, tad pats galvenais - turēt no tās tālāk Jaunā laika un ZZS populistus.
speciāli Ērglim
s
beta » bimbam 15:04 Tāda bija tā brīža situacija, laikam. JL toreiz bija gana labas pozīcijas kopuma un iespējams viņam bija viderīgak nokļūt Briselē. Bet par Repši Tev 100% nav taisnība!!! Viņa uzvedība ir vismaz 100 reiz mazāk dīvaina par piemēram Slakteri, Veldri, Jaundžeikaru vai Bērziņu. Par to pašu Zatleru lai... Bija uzstādījums tādiem kā Tev iestāstīt, ka Repše ir dīvainis, lai nomēztu JL no skatuves, un tas tika sekmīgi izdarīts. Repše bija tas, kurš pirmais ķērās pie pricipiāli jauna budžeta sastādīšanas principa, par ko pēc tam palaida baikas (Nezinām - nost!). Bet viņam arī citas izejas tai laikā nebija. Sastadīja pirmo bezdeficīta budžetu, ieviesa kaut kādu kārtību, strauji palielinājās nodokļu ieņēmumi. Oranžie uz šī revolucionārā budžeta bāzes pēc tam vēl vairākus gadus plūca augļus, kamēr galīgi nolaida! Ja godīgi, tad, manuprāt, tieši Repše ir īstais krīzes premjers. Tikai saprotu, ka tādi kā Tu (atvaino!) līdz tādai sapratnes pakāpei nav vēl izauguši. Tāpēc arī runāju par Dombrovski, kas ari nav slikts (vienīgi bez Repses harizmas), bet tas acumirklī nav galvenais...
anglosaxis
a
Vajadzētu monarhiju. Un Bertu par karalieni. Nu cik var gvelzt muļķības!!!
tāpēc jau...
t
Tāpēc jau Kampars atbalsta idiotisko administratīvo reformu. Tik ļoti grib valdībā.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOKLAUSIES AUDIOCITĀTU

"Es esmu pārliecināta, ka šī valdība ir bankrotējusi, bet esmu pārliecināta, ka ir izeja no šīs situācijas."

Solvita Āboltiņa

UZZINI

Pilna Solvitas Āboltiņas runa Saeimā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas