Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

papildināta - Autovadītājiem obligāti būs jālieto gaismu atstarojošās vestes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
)(
)
Holandē velosipēdisti pārvietojas ar sarkanu aizmugurējo un baltu priekšējo lukturi. Provincē, pa slāvu modei, stilīgāk skaitās būt neredzamam. Haha.
kaka
k
a velosipeedistiem? prieks par tiem sapraatiigajiem, kuri bez speclikuma jau lieto shiis vestes braucot ar vellapeediem,.
Laila
L
Manuprāt gājējiem atkal vajadzētu atgādināt par atstarotājiem - pārāk daudz "ņeviģimku" saradies.
Ministry of Truth
M
Alkoholiķis atrodas citā realitātē - kur var izspēlēt trikus, kādas vien viņa uzbudinātās smadzenes spēj izdomāt. Daļa trīsdesmitgadnieku arī pēc piena lietošanas ir ne visai adekvāti, jo dzīvo pēc antisociāla "man vajag" principa. Vectēvs ar atvērtām acīm atrodas redzamajā dimensijā, lai arī daži no šiem Sarumaniem tiešām katru dienu dodas teju pēdējā gaitā. Ir jābūt mazliet ar domāšanas stāžu, lai prasību lietot vestes pārkliegtu ar personīgu sāpi par vecūkšņiem. Nu, minidemagogam. Un ziemas riepas arī vēl nevajag - pa dienu Kannu saule spīd. Vēl atceros tās timekļa spazmas un masveida ieziešanos ar pretsāpju krēmiem, kad varas iestādītes izlēma, ka ar ieslēgtām tuvajām gaismām būs jābrauc visu cauru diennakti.
Vilks
V
Tas viss ir ok, vestes vajag, drošība palielinās. Bet es gribētu zināt vienu lietu - vai caurmēra 80-gadīgs vecis pie stūres, kas lielāko daļu braukšanas laika ir "izrubījies ar vaļējām acīm", ir drošāks satiksmes dalībnieks par nedaudz paģirainu 30-gadīgu braucēju ar 0.8 promilēm elpā? Nenoliedzu, ka promiļu robežai ir jābūt stingri definētai un tā ir arī jāievēro. Bet nu ir jābūt arī konsekvencei un tāda pat spēja reaģēt ir jāprasa arī no supervectēviem! Patiesībā šobrīd ir ievērota tikai ētika, nevis reālā drošība!
vuarzazi
v
Daudzas ES valstìs ir jau obligàti
Briedis
B
Tu esi riebīgs... :)))))
aitu gans
a
Man jau tagad mašīnā ir atstarojoša veste. Tas ir lēti un noderīgi - pēc prinicipa - dari tā, kā gribētu lai citi dara. Kad es ar riteni braucu, tad arī vesti uzvelku. Nav sarežģīti.
gulmanis
g
par to krusdtu nesaprotu. tagad jau ir viens sakrans krusts uz melna fona - var redzēt Vecmīlgrāvī. Šis krusts is X veida, tad jaunais būs kāds? Un tas esošais krusts rāda, ka šī konkrētā josla tagad ir slēgta tev un pa to brauc transports pretējā virzienā. Noteiktos laikos josla pārtop te par vienu, te otra virziena ceļu.
janka
j
es reizēm prikola pēc, kad lienu pamīzt, uzvelku to vesti. daudzi met nost ātrumu, jo domā menti :)
Lelle
L
Nez kuras partijas sponsori ir šo vestu ražotāji??? Palik jau par pilnīgiem IDOTIEM!!! Ja nevar ieraudzīt veselu mašīnu, kur nu vēl vadītāju lai ieraudzītu ar vai bez vestes!!!
sexs šopos
s
gumijas sievietēm arī būšot jābūt dzeltenajās jakās,zivtiņam tādas labak patīk.
hQuse
h
Bet, lai uzlabotu satiksmes kultūru, uz obligāti velkamajām vestēm varēja būt obligāts uzraksts vizuāli līdzīgs vārdam "POLICIJA", piemēram "PLICIJO" vai tmldz. :)
hQuse
h
riteņbraucējiem turpmāk uz galvas būs jāizvieto dzeltenas krāsas bākuguns :D
Fedja
F
Spraud sev visu visur, kur vien vēlies, tikai esi redzams uz ceļa, citādi uz tava kapa spraudīs svecītes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas