Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Bērns lielveikalā "Maxima" iedzer degmaisījumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Madara
M
Starpcitu, es ne vienu reizi vien esmu redzējusi, ka vecāki savus bērnus ieved bērnu un rotaļlietu nodaļā un paši aiziet uz otru veikala galu pēc piena..
Madara
M
kāds sakars ar apsargiem??? Skaidrs, ka mamma pati vainīga.. Skaidrs, ka arī Maxima ir vainīga, jo tās pudeles visas stāv uz paša apakšējā plaukta.. Es kad uzzināju par šo atgadījumu, tās pašas firmas degšķidrumu centos atvērt.. nezinu, man pagāja vismaz minūte un milzīgs spēks bija vajadzīgs.. nav jau runa par to, ka nedrīkst ar bērniem iet veikalā! vienkārši, ja tev viņi ir, tad JĀSKATĀS! nu ir jārēķinās lielākoties ar bērnu, vairs ne tikai ar sevīm jānoņemas.. tagad šī sieviete ir mamma mazai meitenītei, viņa nevar vairs atnākt viena ar meitu uz veikalu un ieiet pielaikošanas kabīnē!
sarma
s
Vienreizēja tauta šeit nolasījusies. Es ierosinu uzliksim uz Maximas durvīm aizliegumu ienākt ar bērniem.Jo viņi taču ir bīstami, var kaut ko saplēst, nogāzt, izliet, vai izdzert. Varbūt vajadzētu siksninā bērnus pa veikalu vadāt. Tas ir dabīgi, ka bērnam viss interesē, ka viņš aiztiek mantas kuras ir viegli aizsniedzamas. Vari audzināt pēc visgudrākajām grāmatām, tik un tā bērns pamanīsies kaut ko nogāzt, un tad visi pārgudrie varēs bļaut- kur skatijās māte. Kā vispār kāds var aizstāvēt Maximu, tur katrs apsargs uz tevi skatās kā uz potencialu noziedznieku. Cerams ka neaizmirsa piedzīt maksu par sabojāto pudeli.
krisiitis
k
var jau būt, ka varēja būt iejūtīgāki, bet neko nevar zināt, varbūt māte vēl uz darbiniekiem sāka pacelt balsi, un atraidīt šo palīdzību
serde
s
Visvairāk uztrauc vecāku vienaldzība, kuri pat neskatījās, kas notiek... Un interesanti, kā gan atrodas gudrīši, kuri tagad saka, ka " personāls VIENALDZĪGI noskatījās", varbūt vēl uzmundrināja????
lauris
l
Nevienu neuztrauc tas, ka Maximas personāls vienaldzīgi noskatījās notikušajā?
krisiitis
k
lielveikals noteikti nav vainīgs, ja nevar valdīt bērnus neņem uz veikalu nemaz līdz, tik pat labi viņš varēja šņabi, vai ko citu iedzert, bet gadījās šādi
serde
s
Skaties no kuras puses gribi, vainīgi ir bērnu vecāki: 1) ja uzskatām, ka esam ļoti brivi un liberāli un atļaujam sīcim visur ložņāt un paši nepieskatām, tad arī neviena cita, kas atrodas veikalā (pircēja) pienākums nav skatīties, kas notiek apkārt- un tad arī, ja kādam 100kg tēvainim sīcis pagadīsies zem kājām un tas uzgāzīsies viņam virsū un reāli satraumēs, tēvainis nebūs pie vainas (laikam jau neviens tad nebūs pie vainas :)))- jo nevienam nekas nav jāuzmana- vai tā ir???? Nē. 2) Ja katram tomēr ir jaatbild par sevi, tad vecākiem savi bērni ir jāpieskata, un atbildība ir tikai viņu !!!! (drošie korķi- tas ir otršķirīgs jautājums- tā saucamā lohu drošība- tātad vajadzīga īpašiem lohiem (es nesaku, ka tadai nevajadzētu būt :))- bet ja esi uz tā uzķēries- tad nenoliedz, kas esi...
betija
b
Esmu ļoti demokrātiska mamma 3 pieaugušiem bērniem,iztikām bez omas un bērnudārziem,tagad jau strādāju par auklīti 6.bērnam jau 10 gadus...(šodien esmu brīvdienā)visi bērni zin,ko nozīmē nedrikst,visi vecāki apmierināti..nevajag ļaut bērnam uzkāpt uz galvas,viņi ātri notestē cilvēku un,tad ir tikai draudzīgas attiecības!
traductrice
t
Vai tiešām es pareizi sapratu, ka degmaisījumam korķi var būt "drošie' un "parastie" ? un man ir jāzina, kādā augstumā tie tiek turēti?
g.a.
g
Betij !!! Nekreņķējies. Pasaudzē pelēkās šūnas. Tās neatjaunojas. Pasaule ir brīnišķīga - it īpašu ar divgadīgu žiperi. Žēl mazā (cerams ka viss būs labi), bet šajā vecumā viņu izziņas tieksme ir fantastiska un vecākiem patiešām jābūt divtik uzmanīgiem
Dakša
D
Un tagad mudīgi vajag aizliegt degmaisījumus tāpat, kā aizliedza etiķa esenci... 100% vecāku vaina, ka neskatās, ko sīkais dara. Un vēl ir viena tāda tendence parādījusies, ka vecāki veikalā paņem no plaukta suliņas, vafelītes vai končas un dod uzreiz bērnam, pirms vēl par to ir samaksāts.. ar domu, ka bērnam taču nav jāciešas, ja? Un sīkais izaugs lielāks un jau zinās,ka tā var darīt, ka var ņemt arī bez maksāšanas, jo vecāki taču ļauj.
Ieva
I
Tik mazam bērnam burbuļūdeņus nav ko dot.
Lee
L
Vai tāpēc, ka bērns nav pieskatīts veikalam nav jāsniedz palīdzība? Tas vispār ir murgs. Pudele veikala stāvēja uz grīdas, to tur droši vien atstāja kāds apzinīgs pircējs, kas savus bērnus noteikti pieskata, tikai viņam slinkums nevajadzīgu preci nolikt vietā vai atstāt pie kases.
betija
b
!!!Kāds te sakars ar korķiem???Pilnīgi debīli vecāki...visatļautība visur...tagad vispār smalkais stils nedēļas nogales ģimenes sastāvā pavadīt lielveikalos...un tad reizi gadā ar raudošu bērnu bariem pazīmēties Muzeju naktī...Jā,un 1,5 gadu bērnam ir īstais laiks kaut ko iestāstīt,vēlāk nebūs nozīmes!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas