Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Daudze: šī nav tā reize, kad atsevišķi izdalīt skolotājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vakar.
V
Domburšovā vakar skatījos uz mūsu deputātiem,ministriem,kā tukšā caurā mucā. Ne gudrības,ne spēka ,enerģijas ko darīt tautas labā. Tik ļoti dūrās acīs tas ,ka viņiem nav pilnīgi nekādas saprašanas un zināšanas ko un kā darīt. Totāls stulbums,ka mums ir šādi valsts vadītāji. Nezinu ko viņi tai saimā sēd un deldē bikses,ka apjēgas viņiem nav nekādas par to kas jādara. Saņem tikai algu ,un viss.Patiešām paldies tām divām dāmām domburšovā,kas tiešām ir gudras,zinošas un enerģiskas,kas tagad pāris dienās paveiks to ministru darbu,ko šie nevarēja izdarīt pusgada laikā,lai atrastu to samazinājuma naudu. Paldies jums meitenes,jūs esat pelnījušas visas Latvijas tautas uzslavu par drosmi un uzņēmību Latvijas valsts un tautas labā.Lai Dievs jūs svētī!
Jūms politiķi.
J
Jūs klanaties viens otra priekšā,lai tikai roka roku mazgātu,savas izdevības pēc.Kurš no jums būs tik drosmīgs ,un izzies tautas priekšā un pateiks,es atdzīstu savu vainu,un nožēloju mana tauta,ka neesmu pietiekoši godīgi un labi strādājis un pildījis man tautas uzticētos pienākumus.Esmu kļūdījies,tāpēc lūdzu piedodiet man Latvijas tauta.,es centīšos turpmāk godīgi ,atbildīgi pildīt man uzticētos pienākumus,nepārkāpšu taisnīguma un godīguma likumus,un vēlos strādāt savas valsts un tautas labā pēc labākās sirdapziņas. Vakar Dombura raidījumā ,"Kas notiek Latvijā",.Repše mēģināja sodīt sevi ,ka nav laicīgi paziņojis par to 500 mil. samazinājumu. Tā bija savu kļūdu atdzīšana ,bet nedzirdējām ne vienu vārdu par atvainošanos tautai par to situāciju ,kurā esam novesti. Ir jāatdzīst savas kļūdas un darītie grēki tautas priekšā,un no sirds jānožēlo viss netaisnais un nepareizais ,un no šiem grēkiem vienreiz par visām reizēm ir jāatgriežas.,,vairs tos uz priekšdienām nedarot.Tauta,kura iedzīta nepelnītā finansiālā jūgā, no valsts vadītāju puses nav dzirdējusi ne nožēlu ,ne atvainošanos par viņu nekompetento darbu. Kāmēr neatnāks grēku atziņa,nožēla par kļūdām,piedošanas izlūgšanās no tautas,nekas nemainīsies.Ir vajadzīga izlīgšana tautas kalpiem ar savu tautu. Tāda reiz ir Dieva iestādīta prasība un likums starp visiem cilvēkiem,un ja to neievēro,tad miera un izlīgšanas nebūs,un ļaunums tik augs augumā. Ir jāpanāk izlīgums valsts varai ar tautu,jo tauta ir nepajokam saniknota .nepelnīti.
Zeks
Z
Mani pilnīgi tracina Daudzes parazīta viedoklis. Tādus vajadzētu sist, kamēr paliek mīksti.
Andrejs
A
Nu, mīļie skolotāji (-as), redzat nu, kādus valdības vīrus esat izskolojuši (-as) ! Nez, kur valdība ņems skolotājus, kuri audzinās un skolos nākamos........?
ināra
i
Varbūt vajadzētu skolotājiem apvienoties un kopīgi organizēties darbam ārvalstīs, kaut vai vismazāk kvalificētākajam, bet cilvēka cieņai atbilstoši apmaksātam?
ināra
i
Interesanti, no kā gan atsakās valdība un ,,biezie''?
otra puse
o
Nesaprotu, kā mūsu valsts prezidents var smaidīt, skatoties uz to demagoģisko smerdeli.
i
i
Skolotājam ar viņa atbildību,nervu slodzi,papīru kalniem 140ls tāpat kā sētniekam,kurš vienatnē padara darbu un mājās tas nav jāturpina!
Cidonija
C
Un kās pēc visa šitā būs Saeimas vēlēšanu rezultāts? Pensionāru vien ir krietni pāri pusmiljonam!!
Ojārs
O
Un pensionārus(t.sk.pensionētos skolotājus)?
hmm
h
Patiešām, taisnība vien ir Jutai - tad jau esiet Daudzes k-gs tik laips un savā solidaritātē ejiet tik tālu, ka savu tūkstošos mērāmo mēnešalgu iemainiet pret minimālo algu - 140 latiem! Nav ko šķirot.
chingacguks
c
Muļķītim taisnība - nevajag izdalīt. Arī visiem deputātiem un ministriem jāmaksā minimālā alga bez kādām piemaksām un kompensācijām!
Čiks
Č
He he..., 10.06.2009 13:22 skaidrs, 10.06.2009 13:10 dombrovskis strādā, taču nevaru teikt, ka JL ir tādas galvas, lai tiktu galā .To apliecina pēkšņā S. āboltiņas mīlestība un jaukie izteicienu par TP un citiem ,kā viņa izteicās, pieredzējušiem politiķiem, ar kuriem būtu cieši jāsadarbojās, jo viņa saprot, ka paši nevar tikt galā. _____________________________________________________ ____ Varu nezinātājiem paskaidrot, ka Viedā JL riženīte S.Ā. gatavojas uz bruseļi par komisārieni, tāpēc TP tagad tiks apveltīts ne tikai ar šādiem glaimiem, lai šo postenīti mūsu rižā drostaliņa saņemtu...
mjā
m
priecājos, ka man vienvirziena biļete jau kabatā
zvirbulēns
z
Jālikvidē krievu skolas, jādubulto skolotāju algas. Dombrovskis ar Repši iet pret savu tautu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas