Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Dombrovskis nevērtē Zalāna ierosinājumu apvienot četras ministrijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Zalāns aizmirsa pateikt, ka tām 4 ministrijām Tautas partija grib pievienot arī piekto - Finanšu ministriju.
jumors
j
Nezkāpēc vispār tādu milzumu ierēdņu vajag? Ja apvienotu Kultūras, Izglītības un Bērnu+ integrācijas ministrijas- iznāktu lieliska Sabiedrisko lietu ministrija ar atbilstošiem departamentiem iekšpusē un vienu māju!
zvirbulēns
z
Ja veido jaunu valdību, tad šādu vienošanos var panākt jau rīt. Dombrovskis nosukāja ledu, viņam, veidojot valdību, bija visas iespējas vienoties par astoņu ministriju izveidi. Tagad, nemainot valdību, to nav iespējams izdarīt.
jautājums
j
Ak tad vismagāk slima ar korupciju ir tauta ? Jūs taču no JL , vai ne ? Spriežot pēc komentāriem, Dombrovska uzticamais ieročnesējs ? Vai sulainis... Izglītība, medicīna, bezdarbnieki, pensionāri... Forši tikt pie varas ? Tikai tā tauta traucē ? Un JL nav mazliet problēmas ar krupciju... Tās ir plašas un dziļas kā okeāns...
Ags
A
Sāksim ar to vai Latvijā vispār vajadzīgas tādas ministrijas! Piemēram Labklājības ministrija vairs nav vajadzīga -nogrieza visu ko var;eja. Tur sēž tik daudz ierēdņu ,kura darbs ir zem katras kritikas ...un vispār Latvijā lbklājības vispār nav! Pašvaldības ministriju ...tas ir lielaikais murgs kāds vispār ir bijis ....tagad mēra kungi ,,kruķī,,sev algas kādas grib,ieliek amatos draugus ,radus,paziņas.Viss kā karuselī -dara ko grib-vienvārdsakot dibina savas ,,ķeniņu ,,valstisar moto-ko gribu to daru-kas man ko izdarīs!!!!!!! Ekonomikas nav un kā redzams nebūs,jo nauda vajadzīgasaviem projektiem par ko mēs visi samaksāsim. Finanšu ministrija nav vajadzīga ,jo kur tad ir tās finanses. Vides?-nezinu par ko Vējonis saņem algu -pat viņa pīkstieni TV ekrānā ir tik klusi ...Kultūru tagad var iebāzt vienā vietā -kā ceļ tā ceļ to ko tauta negrib. Vienvārdsakot neļausim kārtējo reizi mūs apčakarēt!!!Tie kā vienmēr ir slima zirga murgs!!!
nnn2
n
tada jau mums politika ir ,kas ir ticis premjera kresla citus neuzklausa,jo doma ka ir pats gudrakais.... un skaidrs te visiem ,ka Repsem tagad ar liela ietekme uz Valdi D.
jupis
j
Kāpēc tāda doma iešāvās? Vai tāds secinājums radās saistībā ar kādām iepriekšējo gadu analoģijām?
lunis
l
Piebalgam butu jaklust par prezidentu.
nnn2
n
nu ja valsti lems tik Repse ar dombrovski ka bus.. citeim mutes ciet :))))
vilis
v
Atbalstu Premjera poziciju.Taču reāli skatoties- 2 mēneši līdz budžeta iesniegšanai parlamentā un sākt diskusiju,pēc tam reorganizāciju maigi sakot nenopietni.Te jūtama TP taktika likt sprunguļus ceļā Dombrovskim.Laikam ir grūtības ar TP uzņemto uzdevumu izpildi. Šo diskusiju varētu sākt tikai pēc budžeta pieņemšanas.
mukabuks
m
Laikam esi Skaidu galvas un trakā marsieša apteksnis, ka tik labi zini viņu gaitas! Priecājies,ka paliek brīvs laiciņš kaut ko uzrakstīt!
anti JL
a
Skaidu galva un trakais marsietis, ko viņi var izvērtēt? Vienam katru dienu jālūdz padoms rudajai papa karlo, otrajam - jāstaigā pa jumtiem!
dzeris - Ērglis
d
Skaidrs, ka bardaku rada TP, bet, kaut kādai koncepcijai vai plānam, tomēr, bija jābūt.
Žuks
Ž
Cik korekti no Zalāna puses ir izziņot par rakstiski sagatavotajiem priekšlikumiem ministru prezidentam par ministriju apvienošanu publiski, ja pats MP nav ar tiem iepazīstināts. Lai kā arī Zalāns censtos dsitancēties un kādos locījumos lietotu vārdu "valdība", tomēr der kārtējo reizi viņam atgādināt, ka viņš ir ministrs un valdības loceklis, bet uzvedas kā nevalstiskas organizācijas pārstāvis.
zutis
z
Ne nu Piebalgs protams butu labs. Dombrovskim vajadzetu padomat varbut par to ka komisars butu daudz noderigaks pasreiz Latvija?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas