Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

papildināta - Dombrovskis varētu vērtēt Auguļa atbilstību amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
iks
i
Man ļoti patīk , kad mūsu Dombrovskis ir nokaitināts! Ne tad kluss, ne tad bailīgs. Visu noliek pie vietas. Lai veicās.
oi
o
Dombrovski pašu vajag patriekt Augulis malacis
Kuilis
K
Tas viss kopā saucas 'Juta drīz nāks pakaļ' , 'atvērsim ofšorus' un 'Anglijas tiesa', par to ir tas stāsts.
Loms
L
vienotības darbu jau novērtēja dambrovskim vajadzētu to ņemt vērā.
Taurus- Baurus
T
Nu tad no tā pēdējā teikuma arī jāsāk šķetināt. Cik no minētajiem miljoniem ticis pārskatīts caur dažādām starpniekkompānijām uz Bahamu Taurus Assetiem. Un kas ir tā Taurus patiesā labuma guvējs. Nez kā veicas UR ar tiem patiesā labumu guvējiem ? Un kuras partijas vēlēšanu kampaņā ir vairāk mistisko ziedojumu no cilvēkiem, kas "savelkot jostu" uzupurējušies savas mīļotās partijas un reklāmkompāniju labā.
HB
H
zzs sasēdinās jūs visus kā Anglijas huligānus, tik uz ilgāku laiku.
K-K
K
... Ne jau Dombrovskis var sasaukt arkarteju sesiju - to dara VP, jo Saeima ir atlaista !!!! ... Augulim liekas, ka si ir pedeja iespeja atrast kadu darbu pec velesanam ...
Buba
B
Kas tur ko izvērtēt - Augulis būtu NEKAVĒJOTIES padzenams jau par Air Flik vien, - nemaz nerunājot par neizmantoto ES naudu ceļiem un Rail Baltic projekta čakarēšanu.
Berta
B
Valdi, tak sen jau bija redzams, ka ZZS + Fliks nolēmuši pamatīgi aplaupīt Latviju, ko gaidi? Augulis nekalpo valstij, tāds ir jāatlaiž ar steigu, kamēr nav vēl ko sastrādājis.
Tiešām
T
neticu,ka AirBaltic vadība un personīgi Fliks ir pārstrādājies visa uzņēmuma labā un iekļuvis mīnusos.Viss smalki jāizanalizē un tikai tad var rīkoties ar Tautas svēto naudu.Visiem dienestiem ir jādara savs darbs,lai nauda neienāktu mistiskajā melnajā caurumā.
  • 8
  • 0
DD1
D
Nevajag Latvijai vēl vienu melno caurumu kā Parex. Lai bankrotē Airbaltic.
jaja
j
nevis jāvērtē auguļa atbilstība amatam, bet jāvērtē auguļa neatbilstība amatam! tāpat jāvērtē sm valsts sekretāra matīsa un par aviācijas nozari atbildīgo ierēdņu neatbilstība amatam
Nu te gan
N
Ir pēdējais laiks sākt sēdināt. Un, - tauta neaizmirstiet, kā krancis ir šis augulis. Atgādinu, - ZZS. Nevienu balsi par šiem.
un te arī
u
un neaizmirstiet, kā kranči ir "vienotība" un par viņiem arī nevienu balsi!
  • 2
  • 5
Maija
M
Kas nu tur ko vērtēt - Augulis (ZZS) nav izdarījis darbu, nav apguvis ES fondus - atlaist! Kurš gan maksā cilvēkam, kurš neveic darba pienākumus? Fliku un Šloseru (iespējams, arī Gerhardu) jātiesā par valsts izzagšanu, pēc tam jāatīsta airBaltic, ieguldot tur mūsu naudu.
Pareizi,
P
jo,kā Vilks saka nauda iet tur,kur ir stabilitāte un pilnīga skaidrība un ja tiešām tur pienākās kādam roku dzelži,tas arī ir tikai normāli.Tautai nauda būs vienmēr,bet jāzina vai ieguldam taisnīgās attīstības lietās.
  • 2
  • 0
Marta
M
Cienītā, aizmirsāt, uz tiesājamo sola uzsēdināt arī lācīti Dombrovski.
  • 5
  • 11
beta
b
Varam "terorizēt, jandalēt un ironizēt" līdz bezgalībai, bet tas, ka Dombrovskis, cik vien spēj mēģina cīnīties PRTET valsts izlaupīšanu un Šlesera izbūvētajām un Lemberga patreiz atbalsītajām shēmām (ne velti Diena Lembergu nepamet novārtā) nav noliedzams. Nu paskatieties uz Dombrovski! Nav ideāls, bet tuvu tam (ja prastu labāk runāt, komunicēt). Vēlme strādāt valsts labā nav noliedzama. Tāda NAV bijusi nevienam no iepriekšējiem premjeriem. Ja varat, oponējiet.
>>>betai
&
Oponēsim, bet varētu konkrētus piemērus dombrovska titāniskajai cīņai pret shēmām? Savādāk nav lāga kam oponēt. Prātā nāk tikai pašu vienoto shēmas ap Latvenergo, dombrovska nedarbi Hipotēku bankā, štokenberga nodokļu shēmas, mūrnieces radariņu konkursi, kampara kvotas draugiem un bagātā sieva u.t.t.
  • 4
  • 7
haizivs
h
Šīsdienas labākais joks!
  • 5
  • 4
Ņu, ņu
Ņ
Vēlme tagad pēkšņi nostāties pozā par akcionāru līguma maiņu ir smieklīga, atceroties visu to vēsturi. Un nevajag teikt, ka tā ir domāšana par valsti, nevis par sevi un savu partiju un gādāmajām vēlēšanām.
  • 1
  • 11
bomzis
b
Njā... Dombrovskis līdz šim ir bijis bomzīgākais no visiem premjeriem. Bomzīgi ģērbjās un braukā vecā mašīnā, bet par viņa Maskačkas dzīvokli es vispār neizteikšos... Uz tā fona kā izskatās piemēram prezidents, Saeimas priekšsēdētājs, deputāti, viņš izskatās pēc smirdīga bomža, kurš netīšām iemaldījies valdības mājā.
Nja
N
Deputāts un valdības, loceklis, kas nav pienācīgi apzadzies, vispār nav cienīgs ieņemt kādu amatu. Nu i loģika zagļiem.
  • 10
  • 0
markello
m
Tiko kulminēji?
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas