Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Eiropā apstiprina pirmo saslimšanas gadījumu ar cūku gripu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klofons
k
Sabiedrības Veselības Aģentūra iesaka atturēties no sarokošanās vai skūpstīšanās ar sivēniem. / no brivamute.lv/ esam modri un turam acis vaļā, vai pa ceļam negadās kāds sivēns vai cūka!
Kakis
K
Un par C vitaminu vajadzetu kadu ekspertu (arstu, kas ir padzilinati petijis so jautajumu), jo ja C vitamins izraisa tikai nierakmenus, bet tomer uzlabo organisma pretosanos gripas gadijuma, nierakmeni salidzinajuma ar navi gripas gadijuma ir tirais nieks, ne ta?? Lai gan, ari tad, ja kads teoretikis pateiktu, ka teoretiski tas varetu stradat, vienmer eksiste reala situacija, un konkretu atbildi vares do tikai tad, kad bus uztaisits petijums realas gripas gadijuma.
Kakis
K
Starp citu, cik atceros, kad Honkonga bija putnu gripas uzliesmojums, arstiem bija janesa specialas maskas, kuru poru izmers bija daudz daudz mazaks neka parasto aptiekas iegadajamo masku izmers. Aptieka iegadajamas maskas neaizsarga no gripas virusa, jo tas ir parak mazs un brivi staiga caur so masku poram. Un mani sobrid vairak interese cita lieta, vai Latvija beidzot ir iegadats temperaturas skeneris lidosta?? Kad bija putnu gripas uzliesmojums Honkonga, cilvekus, kas iebrauca no Honkongas vispar neka nekontroleja!! Kad SVA par to atgadinaja, vini apvainojas! Manuprat, tas ir pirmais jautajums, kas sobrid jarisina SVA!!!
Beky
B
Nu, atvaino tie fakti man tā kā zināmi, bet riebjas "ētiskās" vakcīnražotāju PR akcijas. Kas man tagad ir jādara, izlasot šo ziņu? Kāda man daļa gar statistiku par iepriekšējām epidēmijām? Varēja publicēt info, cik reāli cilvēki dažādos veidos (ar insultu, infarktu, pašnāvības, vēzis..) nomiruši pēdējā laikā, kad šīs negācijas uzlūko cilvēku no jebkura stūra. Zini, tāda info, manuprāt, palīdzētu cilvēkiem vairāk... iemācīties atslābt.
Err
E
Meksikā jau nu saules netrūkst.
Err
E
25 gadījumi Apvienotajā Karalistē.
es
e
balsoju par Ievu!
Heime Kranclers
H
Nu, vai mēs neesam gudra tauta? Mozus vēl Ēģiptē būdams mums pateica, ka viss sliktums no cūkām! A jūs, ēdiet, ēdiet cūkas gaļu, redzēs kas smiesies pēdējais!
Lasītāja
L
Protams, Ievai! Pēdējos pētījumos tika salīdzinātas cilvēku grupas, kuras lietoja C vitamīnu un kuras to nelietoja - gripas pandēmijas laikā abās grupās saslimušo skaits bija vienāds. Tādējādi C vitamīna lietošana nekādi neietekmē iespēju saslimt. Ievas komentāros der ieklausīties :)
MV
M
kur pasaule iet-kas būs n;ākamā infekcij"?!
gaidu gripu uz sliekshnja
g
kuram tagad no jums ticeet - Ievai vai Humanam?
mamma
m
ui, man taa gripa tagad asocieesies nevis ar Kalifornijas vaardu, bet ar Ievu...
Ieva
I
Ja tiešām esi pārliecināts, ka tā ir sēnīte, tad var mēģināt propolisu: no sākuma 60% spirtā, bet, kad viss izskatīsies pēc parastas brūces, vājāku tinktūru vai eļļā, taču vienalga iesaku aiziet pie dakterīšiem un pieprasīt, lai paņem proves un pēc tam kaut uz papīrīša uzraksta visus tās sēnes radu rakstus, jo daudziem no viņiem tāda nelaba note kā uz šaru rakstīt plaša spektra antibiotikas.
...
.
kā dabiski ātri tik vaļā no sēnītes uz kājām? man starp pēdas mazo pirxtu un blakus esošo tāda sīka sarkana dzīsliņa..
Ieva
I
A ja vēlies aizsargmasku, tad labāk izvēlies vairākās kārtās salocītu marli, jo to var dezinficēt, vai arī viereizlietojamās maskas, ko izmanto ārsti. Toties gumija, kas vīrusa gadījumā neko negarantē, sola, īpaši siltā laikā, sēnīšu un propionbaktēriju uzliesmojumu.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas