Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Glābēju atlaiž par dvieļu pieņemšanu dāvanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Vai priekšnieku nevajadzētu atbrīvot?
uldis
u
vardu trukst, kads marodierisms, kada neuzticibas radisana??? vieniga kluda kas ir izdarita ir tas ka sads raksts ir nonacis tik talu, un tur nu nav vainmojams viens vienigs ugunsdzesejs... arstiem pukes, barmeniem tejas nauda, un pat traktoristi tiek pie sava "merina" un nu tada aziotaza ap paris dvielisiem, saprast vel varetu ja tur butu tiesam tie loti vertigi... kopuma pats VUGD rada sadi sev necienu,ar savu darbinieku atlaisanu sada situcija, un tas ari viss,
uldis
u
vardu trukst, kads marodierisms, kada neuzticibas radisana??? wieniga kluda kas ir izdarita ir tas ka sads raksts ir nonacis tik talu, un tur nu naw wainmojams viens vienigs ugunsdzesejs... arstiem pukes, barmeniem tejas nauda, un pat traktoristi tiek pie sava "merina" un nu tada aziotaza ap paris dvielisiem, saprast vel varetu ja tur butu tiesam tie loti vertigi... kopuma pats VUGD rada sadi sev necienu,ar savu darbinieku atlaisanu, un tas ari viss,
****
*
Nu bananu republika dzivojam! Murmulim Emsim par "nezinamiem" $10.000 ne chiks, nekas, bet par dvieliem labu ugunsdzeseju no darba atlaiz! Dievs dod ministrus un deputatus ta atlaist!
jibiorio
j
Noteikti jāpārsūdz - nu jau līdz absurdam nonākam. Par citiem meklē variantus, kā aploksnes legalizēt, bet šeit vispār kaut kāds sviests. Un ja viņam to papīra dvieli dotu, lai seju no sodrējiem noslaucītu, vai arī nedrīkstētu ņemt?
sviests
s
Te nu redzams cik vērts dažu labu žurnālistu lielais darbs. Pat sētnieks tiek nolamāts par putekļu celšanu. Pie kriminālatbildības saucams raidijums De fakto par nepatiesu ziņu izplatīšanu un piedzenama ievērojama morālā kaitējuma kompensācija, jo sižetā bija atsauce uz zādzību. Ar dienesta pārbaudi un izklāstītajiem izmeklēšanas faktiem redzams ka tas nav kriminālnoziegums. Ja kāds var pateikt kas tas par noziegumu lai pasaka skaļi. Un kādā veidā tad ir noteikta tā dvieļu vērtība, ja tā ir bojāta prece. Paostiet kādreiz kā smird veļa pēc ugunsgrēka dūmiem. Tas , kas ir rezultāts žurnālistu pīlei, ir visklajākais nihilisms pret tādu jēdzienu kā likumība.
mur
m
Mūsu prezidents ir 'morons'. Viņš ņēma, kā pats atzina, naudu no cilvēkiem pēc operācijām. Tā ir dienesta stāvokļa (praktizējošs ķirurgs valsts uzturētā iestādē) ļaunprātīga izmantošana un par to pienākas sods. Es viņu necienu par to un par daudzām darbībām, kas bija pēc tam. Ugunsdzēsējs, kurš paņēma apdegušas dvieļu pakas pēc īpašnieka piedāvājuma pārkāpa profesionālās ētikas principus. Tas ir sava veida marodierisms, jo, ja piem, bāra apmeklētājs šmurgulis Pēteris iemestu petardi noliktavā parastas darba dienas vakarā, īpašnieks viņam tos apdedzinātos dvieļus nedotu vis, bet piesolītu teterkāpostus.
ululiņš
u
Pats vainīgs. Vajadzēja teikt, lai ieliek aploksnē...
Andrew
A
mjaa..lielisks piemeers ..lieliska valsts..lielisks prezidents..lieliska iekshlietu ministrija..man blakaam ir ugundzeeseeju depo..redzu kaadi ZILi ir vinju riiciibaa..redzu kaa dzheki vieteejaa bodiitee peerk pashus leetaakos sveramos pelmenjus vai ciiisinjus LVL 1.30 /kg uz nakts dezhuuru,,interesanti ..ko padomaaja Valdis lasot sho zinju?..manupraat jau lielai daljai tautas sen jau ir skaidrs " Kas Tu esi "
Pauls
P
Nozēlojami. Tik daudz dažādas morāles mūsu valstī. Prezidents var atļauties ņemt pateicības.
ABC
A
Kapēc tad tev tā nepatīk salīdzinājumi? Ar ko ārsts ir labāks par ugunsdzēsēju? Kāpēc par veselu kaudzi "dāvanu" tiek atzīts, ka viss pilnīgā kārtībā, bet pāris dvieļu tiek izpūsti par valsts noziegumu? Kāpēc ārsts var rīkoties negodīgi, bet ugunsdzēsējs nedrīkst? Kas tas tāds par selektīvu godīgumu? Kas atcēlis noteikumu "viens likums un viena taisnība visiem"?
mur
m
Darbiniekam, kuram piedāvā da jebko apdegušu, ir jāpasaka tiešā tekstā, ka viņš neko ņemt nedrīkst. Arī apdegušu. kamoon, tauta. Te nav runa par salīdzinājumiem - "ārsta drīstēja, bet šis nedrīkst?!" VUGD rīkojās godīgi un man prieks par viņiem.
mur
m
Šīs iestādes lēmums atlaist darbinieku ir Godīgs. Man prieks.
Money doctor
M
Sevinājums ir viens - ņemiet NAUDU (lasi- kukuļus), nevis dvieļus!
Ko var dakteris, nevar ugunsdz
K
Tas saucas viens likums vienai taisnība visiem? A pats prezidents taču teica, ka nav spējis izvairīties no ''ietiepīgajiem'' pacientiem, kas viņam nesa i puķes, i konjakus un protams arī naudu...Šo pēc tā visa nevis atlaida, bet ielika par prezidentu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

DISCIPLINĀRLIETAS MATERIĀLI

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas