Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Ierosina kriminālprocesu par dzīvnieku spīdzināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmmm
h
kas tad nu, vai tiešām Diena baidās no konkurences, ja jādzēš komenti, kuros kāds ieliek linku uz citu rakstu??
WALA
W
vispār toč šādiem ticīgajiem gribās sejā pateikt - esi tik laipns navairojies, gan jau Dievam tam kungam nākamreiz labāk sanāks ar to radīšanu. ;) P.S. Pats esmu "neticīgais" tādēļ pie sevīm jo lielāks "prieks", ka ticīgie/kristīgie grauj savu tēlu.
Dona
D
Tādas extrēmās izpriecas tikai vecis var izdomāt, un no Kristīgās partijas! Lai dzīvo lezbietes!
Strīpa
S
Kā jau pierāda mūsu augstākstāvošo institūciju "adekvātie" sodi- DD piešķirs simbolisku soda mēru- 25.00 LS apmērā (par huligānismu), bet patiesā nozieguma vērtība paliks gaisā karājoties-kā jau visas citas. Tā jau ir paaudzēs pierasta tieslietu sistēma.....diemžēl :(((
Mārtiņš
M
Da labi, ko var plēsties par suni. Pie normāla saimnieka neviens suns neko neapdraudētu - jo, ja būtu no agresīvajiem, tad staigātu ar uzpurni. Un jebkurā gadījumā saimnieks viņam mutē kaķēnus nemestu. Drīzāk MK noteikumos vajadzētu atrunāt suņu saimnieku bīstamību... Kurš par to, lai šajā gadījumā iemidzina SAIMNIEKU?!?
Statistiķis
S
'Alnim' Par dažu suņu sgu bīstamību var apskatīties Latvijas ekspertu slēdzienus Satversmes tiesas lēmumā par MK noteikumu atzīšanu par spēkā neesošiem. Tur var izlasīt Noteikumu atcelšanas pamatojumu - suņu īpašnieku tiesību ierobežošana.
Alnis
A
Eh, Lasītāj, Lasītāj. Nu nav Tev tainība, nav tādas suņu sugas, kas būtu aizliedzama, jo agresīva. Piemēra pēc paskaties uz cilvēku sugu - i dini dammes, i poli poti, i mātes terēzes un ingrīdas ņūkirkas. Sugas aizliegšana un nekonkrēta runāšana par "speicālistiem" ir visīstākajā padomju modē, zini pats, kurš pirmais bļauj, ka gaiss sabojāts.
DD
D
DD šķērsos manu dzīves taciņu - izbirs daži zobiņi no mutītes.
Maigā
M
Piekrītu arī Autovadītājam... Vēl gribŗju piebilst - nekādā gadījumā nedrīkst nievāt ielas kaķīšus, jo pateicoties viņiem, mūs vēl galīgi nav apsēdušas žurkas, kas tomēr ir agresīvākas, ātrāk vairojas un pārnēsā tiešām bīstamas slimības. Kad būs tik sakārtota vide, ka tajā neieviesīsies žurkas, tad arī varbūt būs tikai nelielas sterilizētu kaķu kolonijas. Sterilizēšana ir civilizēts kaķu skaita ierobežošanas veids. Šis mazais kaķuks bija jauks, bet nezvēri trāpījās ceļā:((( Galēji aprobežoti necilvēki:(((
Maigā
M
Daudzi pamestiem vai klaiņojošiem kaķēniem meklē mājas, vismaz nodrošina to izdzīvošanu. bet te kaķēna ceļā patrāpījās briesmoņi:(( Noteikti vajag maksimālo sodu, bet nekas šos cilvēkus neizlabos - uzskatu, ka kaķēna slepkavām ir vismaz attīstības aizture, šķiet, palikuši kaut kādā pirmcilvēku pusaudžu līmenī. Nav ko te salīdzināt ne ar apēdamiem lopiem - kautuvēs nevienu nespīdzina, un "tantiņu "slepkavām - tur ir bargāki sodi un neviens neiepīkstēsies "nekas nav noticis".
Ieva
I
Latvijā preses/PR darbinieku profesionalitāte ir apskaužama, citēju no raksta: “Pašlaik zināms, ka viņš ar suni, kuram nav bijis uzpurņa, vēlējies kaķēnus iznīcināt,” Dienai pastāstīja Rīgas Galvenās policijas pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākā speciāliste Zane Bērziņa. Interesanti, kā preses sekretāre var zināt, ko ir vēlējies Dins Danne? Un no šādiem citātiem arī tiek uzkurināts bezjēdzīgs naids, kamēr gala lēmums lietā nav pieņemts. Vienīgais fakts ir tāds, ka Danne saņēmis sodu par uzpurņa neesamību savam sunim.
Lasiitaajs
L
Ino, neapvaino daunjus. Vidusmeera daunjiem manupraat ir cilveeciigaaka attieksme pret liidzcilveekiem nekaa vidusmeera Latvijas saeimas deputaataam.
Lasiitaajs
L
aba saka, "cik pretīga tēma! Tāda nieka dēļ jācell tracis pa visu valsti?" Nieks tev? Shis ir kaarteejais pieraadijums cik gariigi slima ir Latvijas sabiedriiba. Nieks vien ir?
Lasiitaajs
L
Alnim. Pats negvelz muljkjiibas. Sunju speciaalisti civilizeetaas zemees sho jautaajumu ir peetijushi un sleedziens ir viennoziimiigs - ir dazhas sunju sugas kas ir agresiivaakas un biistamaakas. Nevajag taadaa iistaa latvieshu-krievu-padomju modee izgudrot riteni no jauna. Latvijaa nav sapraatiigas politikas kas reguleetu sunju tureeshanu un sunju saimnieku atbildibu un ir pienaacis laiks pielikt punktu vairaakaam sunju sugaam Latvijaa. Tas ir tikai informaacijas truukums vai laimiiga sagadiishanaas, ka Latvijaa nav dzirdeets, ka kaadu beernu taadi sunji saplosa.
anne
a
Tā izrīkoties ar mazu ,kuslu radībiņu!Un fui taiu mjeitenei,kas fotogrāfijā redzama viņam blakus un sevi pozicionē kā juristi un aizstāv šo nelieti.Kā Tev ,dārgā,pašai ar sirdsapziņu?Tu tak arī esi maza bērnniņa mamma!Par kaķu mazuli sirds neiesāpējās?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas