Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Inkasācijas auto laupīšanas laikā nogalina inkasatoru

Trešdien Rīgā noticis bruņots uzbrukums firmas G4S Cash Services Latvia inkasācijas automašīnai. Uzbrukuma laikā nopietnus ievainojumus guvuši uzņēmuma darbinieki, viens no gūtajiem ievainojumiem slimnīcā miris, trešdien vakarā apliecināja uzņēmumā.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš aģentūru LETA informējis, ka policijai ap plkst.17.50 kādas garām braucošas automašīnas šoferis ziņojis par inkasācijas automašīnas aplaupīšanu uz ceļa meža masīvā Mārupes pagastā.

Kad notikuma vietā ieradās policijas darbinieki, viņi konstatēja, ka automašīnā sašauti divi inkasatori. Abi cietušie tika nogādāti slimnīcā, taču viena inkasatora dzīvību mediķiem glābt neizdevās. Pēc LETA vēstītā, 1974.gadā dzimušais vīrietis bija ievainots galvā.

Policijas darbinieki pieļauj, ka no inkasācijas automašīnas nolaupīta nauda. Nolaupītās naudas summa pagaidām nav zināma.

Sākts kriminālprocess par bruņotu laupīšanu. Ierocis, ar kuru sašauti abi inkasatori, nav atrasts, vēsta Panorāma.

"Esmu šokēts par notikušo," saka Edgars Zālītis, G4S Cash Services Latvia valdes priekšsēdētājs, izsakot līdzjūtību bojā gājušā darbinieka tuviniekiem. Lai netraucētu Valsts policijas izmeklēšanas gaitu, plašāku informāciju par notikušo uzņēmums pagaidām nesniegs.

(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas