Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Jakāna vietā valdība pagaidām nevienu neieceļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
segliņš briesmu stastu
s
Segliņš laikam SAB lemums ir briesmu stasts kas neatļāu Vaskavičam pielaidi pie noslepumiem. vai tiešam Segliņš ir tik stulbs, vai tikai izliekās ka ir stulbs.
fakti ko teica filizofs
f
Lembem ar Šķeeli vienošanaas , kopiigiem speekiem gaaziis valdiibu un kopiigiem speekiem staavees par Jakaanu , kopiigiem speekiem graus valsts tiesiskumu , jo abiem peec buutiibas jaaseed cietumaa....
ABC
A
Jaunieša tēvs būs dikti steidzies un nedataisījis viņu līdz galam.
ABC
A
Interesanti, vai pie Repšes izraudzītā kandidāta ieradās Solncevas, vai TPJO bandīti?
sirmais
s
Jaunietis nav muļķis,bet krievs. TP atbalsta noziedzniekus pilnīgi atklāti. Zemnieki domā, ka viņiem arī kāds kauls atlēks.Ja radušās aizdomas, tikai aizdomas ,šāda ranga vadītājs jānomaina nekavējotis.Tā darītu normāla valdība,bet ko dara partiju bandīti?
KAMPĒJRUKŠI
K
ORANŽĀ GANGSTERU - IZSPIEDĒJU - REKETIERU BANDA AR KAMPĒJRUKŠIEM PRIEKŠĀ, PAKAĻĀ... ......................................
KAMPĒJRUKŠI
K
KAMPĒJRUKŠU CĪŅA PAR NAUDU , VARU , PROSTITŪTĀM, IETEKMI ...utt. BET DARBA LOPS - NODOKĻU MAKSĀTĀJS PIE KĀJAS !!!
klusais
k
Protams var pasmīkņāt , bet manuprāt ir arī vērts ieklausīties vārdos par to kā sabījās " vīrs kā ozols" . Tas protams varētu būt smieklīgi , bet nez kapēc man atmiņā iešāvās stāsts , kur tika runāts par nu jau aizmirstu Peimani, par Ļiscovu , kur pēc tam tika atrasta struktūrās atšauta pistole.
?!
?
Tev tāpt kā Šleseram MĪLA NĀK NO IEKŠĀM?
?!
?
"VID amatpersonu prettiesiskā darbība, neievērojot likumā noteikto kompetenci un nerealizējot likumā noteiktus pienākumus, liecina par darbību, kas neatbilst Valsts pārvaldes likuma iekārtas mērķim". Tāpat KNAB pārmet VID amatpersonām rīcību, apzināti pārkāpjot nozari regulējošās tiesību normas. "Līdz šim brīdim nav nodrošināts efektīvs VID darbības uzraudzības mehānisms, lai novērstu VID amatpersonu noziedzīgus nodarījumus, kas saistīti ar korupciju." +++ Segliņš KNAB atzinumu uzskata par "briesmu stāstiem"
Modris
M
Es ar pilnu atbildības sajūtu vēlos paust savu pārliecību, ka Mareks Segliņš ir plānprātiņš kā arī, viņa paša vārdiem runājot, pajoliņš, un viņam nav vietas valdībā. Politiķi var spēlēt savstarpējas spēlītes, apsaukāties un tamlīdzīgi, bet visam ir savas robežas. Viņi ir atbildīgi par valsti un tās pilsoņiem, un viņiem tas ir jāapzinās. Marekam acīmredzami ir nopietnas problēmas ar situācijas adekvātu uztveri un tāds cilvēks nevar atrasties tik augstā amatā. Ja valsts valdības loceklis, bijušais iekšlietu un esošais tieslietu ministrs cita ministra sniegto informāciju par iespējamu kriminālnoziegumu pret personu, valsts pilsoni, spēj komentēt tikai ar paņirgāšanos (... tad jau nebija kā ozols..), es diemžēl varu secināt tikai augstākminēto. Varat skaidrot manu IP adresi un identitāti, esmu gatavs šo savu viedokli apliecināt.
anna
a
Jaunietis lido kā buldozers..
Skaistule
S
Lasot Tevis rakstīto, jākonstatē - Tu esi muļķis. Man žēl.
Paija
P
Neieceļ, jo neaizvietojams :-(
Jaunietis
J
Varēti labāk nevis ņirgāties, bet atvērt acis no sava sorozīdiskā murgu sapņa un apskatīties, kas notiek Rīgā! Cik strauji un mērķtiecīgi Rīga atgūstas pēc ļauna murga kas valdīja 4 gadus, kad Rīgu izlkaupīja sākumā jēlie sorozīdi, pēc tam plānprātīgie nacionālisti. Apskaties, kādu starptautisku svaru Rīga sāk iegūt austrumu kaimiņu acīs, kādas ekonomiskās saites strauji veidojas, kādas investīcija tiek gatavotas, kādas izaugsmes perspektīvas, kad vienojas Rīga un Maskava! Lūk kur Šlesera kunga solījumi piepildās. Un piepildīsies vēl vairāk un pilnīgāk, līdz tiks realizēts dzīvē katrs vārds, ko Šlesera kungs pirms vēlēšanām teica!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas