Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Jaunā viļņa atklāšanas gaisa šovs bijis jāpārtrauc

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Kā - jāpārtrauc?! Šovu taču rīkoja KRIEVIJA! Kāda var būt runa par kaut kādu pārtraukšanu!? Viss, ko šeit dara Krievija, ir prioritāte. Lietas, kas sastītas ar latviešiem (piemēram, Kalpaka pieminekli) - mazsvarīgas!
milics
m
Cik tālu var aiziet savā infantīlismā? Lai daži Krievijas ķēmi varētu izpriecāties,tiek mainīti pasažieru lidmašīnu maršruti. Tas ir vienkārši neiedomājami.Par tādām izdarībām atbildīgām personām ir vieta tikai cietumā un nekur citur.
He
H
Tur lidoja arī šitie (www.gaisareklama.lv) bet laikam nevienam netraucēja.
Janka pipars
J
Gaisa satiksmei kārtīgi sapiķoja.
AD
A
Piekrītu, ka TB/LNNK Satiksmes ministram VAJADZĒTU sniegt atbildes Latvijas pilsoņiem un iedzīvotājiem uz šiem jautājumiem. Bet ministrs to nedara. Kāpēc? Vai atbildes iepriekš jāsaskaņo ar Maskavu?
Dārznieks
D
Variants. Var apvienot abas aviāciju komandējošas ministrijas: Kutūras un Satiksmes, un nosaukt par Jaunā viļņa ministriju , ar mājvietu Maskavā. Būs kārtība gan aviācijā , gan kultūrā.
KLM
K
ja volna, novaja volna podo mnoju budet vsja strana podoždi i skoro navsegda zatopļju ja vaši goroda ----------------------------------------------- ja volna i ti volna toļko ja c vodoju a ti s gavna -------------------------------------------------- es viņam atbildēju, ja viņš grib, lai izpilda Jaunajā vilnī
skaidris
s
tās žiiiidu mafijas izpriecas no Jūrmalas vajag pārcelt uz Pleskavu.
Delta
D
21. gadsimts prasa citus valstu ienemsanas lidzeklus, ne tik primitivus kaa 1941. gadaa. Un mulka jaunietis to nesaprot, jo nav pieredzejis okupacijas.
Delta
D
Koncertam nav nekadi lidmasinu shovi vajadzigi!!!!! Bet kaa Kobzonam atlava iebraukt Latvijaa, taa uzreiz ari krievu lidmasinas sakusas seit lidot! Piekritu komentetajam, kas saka, ka "Jaunais vilnis" nemaz tik nevainigs nav. Tiesi taa! Tas ir krievu pakapeniska "neredzama" Latvijas parnemsana. Puse Jurmalas jau pardota krieviem.....un ja museja vara bus tadi savas zemes nodeveji, tad es nebrinisos, ka nakamaja lidmasinu sovaa Jaunajaa vilni, kada lidmasina nejausi nokritis uz Rigas!
oho
o
jaunietis: "Ja Krievija gribēs, tad izdarīs ar Latvijau to pašu, ko ar Grūziju pirms gada..." ------- Tev taisnība. ja Krievija gribēs pašiznīcināties ātrāk, neviens viņu nespēs apturēt.
un
u
Podhodit dļa novoj volni tvoja pesņa, tot že uroveņ. I začem cirkovije nomera, jesli šov horoš? Vot, v tom-to i delo, ... sprjatano v šļape, kak govarival Puškin. Delo v šļape. I ti tuda že, KLM!
un
u
Eto ti novuju pesņu dļa volni sočinil, KLM?
joe
j
Oii, kā man patīk, kā apmaksātie komentētāji tēlo pūkas mešanu, galvenais, lai neviens neiedomājas par lietu uzrakstīt, bet vien baro troļļus ;)
Fazāde un sētaspuse
F
Palasies te dažādu jefiņu komentārus un saproti, ka Jaunais vilnis nav nemaz tik jauks, pūkains un nevainīgs pasākums, uz dažiem tas iedarbojas kā tīrākais samagons, uz reiz uzmetas impērisma, šovinisma un revanšisma pumpas. Ko niekus, salīdzinās te bauri lielo kultūras pasākumu ar prastiem lidojumiem. Nekā nebija! Būs vam kuļtura un vēl kas cits nākotnē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas