Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

papildināta - Jurašs: Vilnītis prettiesiski lūdzis noklausīties vairāku politiķu sarunas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
He he...
H
Nabaga jenotiņi.... he he... Ko nu te cepaties.... he he.... viss te cirks, tāpēc lai vilni atceltu pirms komisijas lēmuma, jo komisijai jau nav ko tur lemt.... tur tikai vienas basņas.... hi hi.... jenotu cirks.... ha ha...
PLL jenotu Grieta
P
Tas ir jauki, ka vienreiz atkal jenotības Jaunpups ''He he.." parādījies! Kur tad tik ilgi biji, visu laiku pa lampu meti? Lai gan tevi saprotu ... vienīgais mierinājums.
21
2
Pingvīnu, muļķu zemes reņģu ēdājus teicējus un pretīgā zesta rādītāju mūlī zināmi.SVEICIENS! Bet neatzīstu tādas aizmuguriski zīmētas kakas.
KLM
K
Cilvēka cieņu pazemojošie zīmējumi vien visu izsaka. ka sākta kampaņa ................................................... ............................................................ ..... Jūsu pārdzīvojumus pa cilvēku cieņas pazemojumiem varētu paturpināt, šoreiz ne zīmējumos, bet vārdos - kvaukšķi, mudaki, jampampiņi, pajoliņi, pingvīni, muļķu zemes reņģu ēdāji, protams, neaizmirstot ciniski pretīgo žestu sejā no Saeimas loga, žestu, ar kuru kriminālnoziedznieki uzskatāmi parāda sava dzimumlocekļa lielumu. Jūsuprāt - vai tā arī reiz sākta kampaņa ?
21
2
protams ,ka ēd nost Vilnīti pie tam nežēlīgi.!Cilvēka cieņu pazemojošie zīmējumi vien visu izsaka.ka sākta kampaņa
Jurists
J
Ja šis "lūgums" ir fiksēts audioierakstā Vilnītis var droši pamest amatu. Ja nav, tad ir divi jautājumi - kāpēc nav?! Un - kāpēc ir jāmētājas ar vārdiem, ja nav pierādījumu?!
juris
j
hohma - priekšnieks padotajam lūdzis. ne ko sev kantoris... vai ari jurašs blefo.
zelma
z
es gan ticu Jurašam! ja jau KNAB vairāki vadošie darbinieki, ne tikai Juta un Jurašs un Vilks Vilnīti kritizē, bet atklāti viņa darbības nosoda arī cita, tad tam noteikti ir kāds pamats. Nezin, varbūt, ka premjeru jau ģ.p. bija informējis par šo lietu, tikai deputāti nezināja. Ja vēl pieliek klāt to, ka viņš bāzies iekšā izmeklētāju darbā, lasījis lietas(kāpēc-jājautā), tad skaidrs, ka kaut kas labi nav!
vai
v
Knab tantēm sākas vēderrunas, Ak vilks nevar pakaukt, tad strinņķe plus jurasis. Beidziet vienkāršos cilvēkus smīdināt, ņemiet rokās mēslu dakšas un dodaties kūtis tīrīt. Lapsa par liecinieci.
Cunami
C
no sirds izsmējos - Strīķe esot lieciniece. Tas jurašam ir iznācis godam. vēl noteikti atklāsies, ka cauri durvīm to visu dzirdējis arī Vilks un arodbiedrības vadītāja :)))
Predicador
P
...vai cita analoģija: ja pilsonis N. vēlas sarunāt, lai kāds iedod pa seju Dombrovskim, vai viņš ar šādu priekšlikumu dodas pie Kampara? ;)
Predicador
P
Jā, noteikti, Vilnītis ir tik traks, jā gan. Tas būtu apmēram tāpat, kā policijas priekšnieka klātbūtnē laipni apvaicāties policistam, vai viņš nevarētu aptīrīt kaimiņu šķūnīti. Dīvainākais, ka atrodas gana daudz cilvēku, kas šīm fantāzijām tic.
Tante
T
Kantoris,kura nosaukums ,,KNAB,, ir jāizformē! Pēc visiem šiem publiskajiem skandāliem,kuri saistīti,, ar,, vai ,,ap,, KNAB un tā darbiniekiem ,tā vairs nav iestāde,kurai cilvēki uzticas.Kāds gan prestižs var būt iestādei,kurā viens otru aprunā,tenko,raksta sūdzības un apmelo cits citu? Rodas iespaids,ka valsts labā,tur neviens jau sen kā nestrādā.
He he...
H
Nu ko teicu? he he.... Premjers Valdis Dombrovskis (V) nekomentē Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) operatīvo izstrāžu nodaļas vadītāja Jura Juraša paziņojumus par iespējamu KNAB šefa Vilnīša prettiesisku lūgumu noklausīties politiķus, norādot, ka no Ģenerālprokuratūras saņemtā vēstule esot slepena un šobrīd strādā Vilnīša darbības izvērtēšanas komisija. Savukārt atstādināt Vilnīti premjers negrasoties, lai izvairītos no tiesvedības.
He he...
H
Nu ja ir pietiekami.... he he.... ko tad jenotiņi te tautu smīdiniet?.... hi hi.... Paši te taisiet balagānu un tad vēl visus aprejiet, ka mēs redz jūs nesaprotot.... ha ha... bet parasti gan jūsu spicie argumenti tāda pamuldēšana vien ir....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas