Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Juridiskā komisija noraida iespēju savienot pašvaldības un Saeimas deputāta mandātus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?
?
Cik cilvēkam (?) jābūt stulbam, ļaunam un pretīgam, lai no paslēptuves apsaukātu otru cilvēku tikai par to, ka viņš ir gudrāks un zinošāks?
monitors
m
Bet kāda problēma deklarēt dzīvesvietu, tur, kur gribi balotēties? ASV tak arī senatora vietas kandidātam jādzīvo attiecīgajā štatā. Nu nopērk tas kandidāts māju, vai arī ja trūcīgāks noslēdz īres līgumu ar lendlordu un uz priekšu! Es te problēmu nesaskatu.
Bet
B
Ko tad bez Leiškalna tu vēl uzskati par saprātīgu?
Tā, lūk!
T
Izrādās, Saeimā ir vairak saprātīgu cilvēku, nekā biju domājis.
Raimonds G.
R
a bļin ko tur ņemties, sapiķo Leiškalnam un visas tavas idejas viņš bīdīs saemā, kat vai Rozentālei ordeni par "nopelniem" valsts labā nu tā. drusku augstāka līmeņa prostitūcija un viss, pielieksies un novilks bikses katra priekša tikai drusku naudiņas.
Oskars
O
Bet kāpēc deputātiem atļauj nodarboties ar BIZNESU ??????
dzeris - dzerim
d
Nu ļoti labi, pricāsimies katrs par savu, galvenais, lai būtu labs garastāvoklis.
dzerim
d
izgāšanās nav komisijas noraidītais deputāta Leiškalna priekšlikumus, kas patiesībā ir loģisks turpinājums Jaunā laika priekšlikumam, ka drīkst kandidēt tikai vienā vēlēšanu apgabalā.. izgāšanās ir Jaunā laika deputātes Ķikustes priekšlikums par "sauso likumu" 1.septembrī. un vēl lielāka izgāšanās ir Ķikustes taisnošanās, ka komisija nav uzlabojusi viņas populistisko priekšlikumu. kaut neliels, bet prieciņš, kaut nedaudz, bet garastāvokli uzlabo. Jo TP nekad neierosinās neko tādu, kam nebūtu sakars ar partijas interesēm, valsts intereses tai vienmēr sekundāras.
lno
l
Saeimas vēlēšanu likums vispār nerunā par amatu apvienošanas iespējām, cik kļudains raksts!
sīkais
s
Vai tu mazais sesks esi paanalizējis K.Leiškalna priekšlikumus? Vai tu vispār esi spējīgs tos izprast un komentēt?
Izdzēs!
I
Neiespringsti. Vai tad Tu nezini, ka dzerītis ir apmaksāts JL d****nlaiža?
Ko murgo?
K
Tu gan esi stulbs. Kāds te sakars ar TP izgāšanos? Leiškalns ir viens no retajiem, kurš vispār ir spējīgs saprast likumprojektu, izprast tā ietekmi uz procesiem sabiedrībā un sniegt priekšlikumus. Kas tad būtu parlaments bez priekšlikumiem un diskusijām par tiem?
nu jā
n
leiškalna priekšlikums nerunāja par deputātu iespēju apvienot amatus, bet tikai par izvēli ievēlēšanas gadījumā kļūt par saeimas vai palikt par pašvaldības deputātu. šobrīt likums šādu izvēli nepieļauj, ja pašvaldību deputāts tiek ievēlēts viņam obligāti jāiestājas saeimā.
loģika
l
Patiesībā priekšlikums, ka deputātu par kandidātu var pieteikt tikai tajā vēlēšanu apgabalā, kurā ir deklarēta kandidāta dzīvesvieta, ir ļoti loģisks un saprātīgs. Ja jau drīkst kandidēt tikai tajā vēlēšanu apgabalā, tad tajā, kura itr pastāvīgā dzīvesvieta.
rex
r
Ja pašvaldības deputāts varētu vienlaikus kļūt arī par Saeimas depuātu, tad Saeimas vēlēšanas nebūtu vajadzīgas: reizi mēnesī sanāktu kopā visi pašvaldību vadītāji, nobalsotu par kādu likumprojektu, kopīgi pavakariņotu un dotos mājup. Cik miljonus valsts naudas tad varētu ietaupīt!!! Vēlēšanu izdevumi, deputātu algas, viņu palīgu un palīgu palīgu algas, dienesta dzīvokļi, kompensācijas par dzīvokļiem, dienesta automašīnas ... visu nav iespējams uzskaitīt. Un, starp citu, kādēļ vispār šajā elektronisko sakaru laikmetā jābrauc uz Rīgu? Sēd katrs sava novada kabinetā pie datora un balso. Paradīze zemes virsū. Valsts zels un plauks vēl nebijušos augstumos. Un tas viss būs tikai par novada domes vadītāja algu!.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas