Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Kalvītis Saeimā ieiet pa sānu durvīm

Tautas partijas līderis Aigars Kalvītis Saeimā iegāja pa durvīm, kas tiek atvērtas tikai īpašos gadījumos, kas notiek Saeimas svinīgā sēde, parlamentā ierodas Valsts prezidents, ārvalstu vēstnieki, vai, kad darbu sāk jaunā Saeima. Lūgts pamatot to, A.Kalvītis _Dienai _sacīja, ka esot vēlējies parunāties ar cilvēkiem - viņam sacīts, ka tur stāvot cilvēki. Uz vaicāto, ko tādu viņš vēlējies pasacīt, politiķis norādīja, ka gribējis pavaicāt, vai viņi saprot, ko dara. Ar to TP līderis domājis apsaukāšanos un kulaku vicināšanu.

Pēc tam, kad A.Kalvītis bija iegājis Saeimā, cilvēki kliedza: "Tautas partija bēg no tautas!" Uz vaicāto, kā viņš sabiedrībai to paskaidros, A.Kalvītis atbildēja: "Man nekas nav jāpaskaidro.. Man nav jāatbild uz kaut kādām provokācijām."

Kad A.Kalvītis bija jau sēžu zālē, cilvēki viņu apdziedāja, piemēram, pārveidojot kādu dziesmu, sanākušie skandēja: "Kur tad tu nu biji, Kalvīti manu? Pie Šķēlītes, pie Šķēlītes, kundziņu manu."

Arī pēc balsojuma par A. Loskutovu TP priekšsēdētājs izvēlējās nesagaidīt Saeimas sēdes beigas, bet pamest ēku - arī pa sānu izeju.

Saeimas sēžu zāles logi ir atvērti un cilvēki ap pusčetriem pārvietojās zem tiem, cerībā, ka tagad tautas izteiktos saukļus deputāti var dzirdēt sēžu zālē.

Jau ziņots, ka A. Kalvītis ar nokavēšanos ieradās uz Saeimas kārtējo sēdi, kurā iekļauts jautājums par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka Alekseja Loskutova atbilstību ieņemamajam amatam. Svētdien viņš atgriezās no ASV. Saeima darbu sāka plkst. 9, bet Kalvītis Saeimā ieradās ap plkst. 15.


(papildināta ar 4. rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas