Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Kampars piedāvā alternatīvu TP Satversmes grozījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
antons
a
Pēteris 03.02.2009 13:56-Vai Leiškalns?
Jupis
J
Pēteris laikam dabūjis biksēs ēteri, bet amperam sākuši sust pamperi, tāpēc abi rēc kā aizkauti kuilēni!
es
e
VAreetu domaat, ka JL izskataas kaut kaa daudz labaak. Protam, kas neko nedara, arii nekaa slikti neizskataas. Kaa veejsh puush, taa tik bljauj.
Givi
G
1. jābūt tiesības Saeimas deputatiem pašiem atlaist Saeimu, ar nosacījumu, ka šajā gadījumā deputati nesaņem atlaišanas pabalstus (ka darbinieki, kuri atvaļināti pēc paša vēlēšanās) 2. Tiesības ierosinat atlaist Saeimu Jābut valsts prezidentam (VP). Šeit jābūt divi atšķirigie varianti: 2.1. Precīzi definetie gadījumi, kad VP nerisķe ar savu krēslu. 2.2. Pārējos gadījumos atkarībā no referenduma rezultata jābut atlaists VP vai Saeima. 3. Tiesības ierosināt un atlaist Saeimu jābut tautai. Lai Saeima butu atlaista, par Saeimas atlaišanu jānobalso ne mazāk ka pusei no pilsoņu, kuri piedalījas šis Saeimas vēlēšanās. Piedalīšanas kvorumu naav jānosaka.
gti
g
"Taapeec arii atbalsta lielu dalju TP leemumu. " Jaatziimee, ka TP ar pavisam nelieliem partraukumiem ir noteikushi toni Latvijaa jau vairaak kaa desmit gadus. Daudzi taas biedri jau ieprieksh bijushi ietekmiigas personas politikaa un biznesaa. Kaads ir rezultaats shodien? Un ne tikai shodien? Tas kas notiek tagad nav radies vienaa dienaa. Tas ir likumsakariigs rezulaats tam, ka Latvijas regulaari bija liidere ar zemaakajaam algaam (tas nekas, ka pirkstspeeja bija augsta, tas noziimeeja nesamaksaatu nodoklju daudzumu), ar zemaakajaam pensijaam, lielaako inflaaciju, utt. Shajaa konkreetajaa situaacija gruuti izprast atbalstu TP leemumiem. Tas nudien nav JL vaina, ka Slakteris, Kalviitis, Muizhniece, Seglinjsh, GBeerzinjsh, Shkjeele, Demakova izskataas, taa kaa izskataas. TP shodien izceljas ar to, ka turas savos ierakumos liidz peedeejam, kaut gan valsts labaa sen vajadzeeja kaapt aaraa un mekleet kopiigus risinaajumus. Taa vietaa tikai turpina savu veco dziesmu par JL un paareejiem. Nu, kas ir - vai tieshaam nebuus gana?! Vai tieshaam jaaturpina tajaa pashaa garaa, ko Muizhniece nesen kaarteejo reizi tik klaji demonstreeja - skatiijaas visiem aciis un meloja. Cilveek, cik var?
valdis
v
par šo temu Mums tiek atzits ka komunistiskā partija ir noziedziga ,jā tas tā ir bija PSRS okupacija deportacijas /50 000/ cilvēku/ politisko darbinieku iznicināsanas zemkopibas kā privatržotnes iznicināšana sveša kultūras uzspiešsana u, t bet kas šodien? milziga labprātiga jaunā tautas genofonda begšana no valsts kas pārspēj visas deportacijas rupnieciba zemnieciba iznicināta izglitibu un med palidzibu tautai liedz valsts budžets ir itukšs milziga paradu nasta valstij nacionalās bagātibas ir 200 apmeram/Krintuse20209 ltv1/ oligarku rokas tapat ari valsts vara un šis partijas ir viņu savstarpējo stridu maksligi radita tur pie teikšanas tie pāsi kas bija 90tos gados ari šis partijas ir jaatzist par noziedzgām pret valsti un tautu
to A
t
Jaa, A, visi tieshaam nedomaa kaa tu. Tas tev ir paarsteigums? Ir gana daudz cilveeku, kas konkreetus gadiijumus izveertee peec to buutiibas, saprotot jeegu, iespeejas un naakotnes attiistiibas perspektiivas. Taapeec arii atbalsta lielu dalju TP leemumu. Bet tev jau laikam to gruuti saprast, ja domaa, ka esi vieniigaa pareizaa viedoklja paudeejs.
Mg
M
Es gan vairāk apšaubu vajadzību atļaut prezidentam rosināt Saeimas atlaišanu, bez nekādas paša atbildības.
>I no
&
ja Pēterisir stulbs, ko tad lai saka par tevi, nenogurstošo JL apoloģētu?
A
A
Stāsta, ka TP resnvēderi jau esot ceļa jūtīs, tikai TPJo vientiesīši tāpat kā savā laikā landšturmisti atstāti "segt frontes iztaisnošanu".
no malas
n
Reaali paraada, ka pie siles neturaas. Kaut ko tik stulbu var uzrakstīt tikai tpjo akīvists.
lno
l
TP jau sen to ierosināja. Pieliekam klāt vienu vārdu un - mums ir unikāla ideja!?! __________________________ Dažreiz nevajag pat vārdu, bet pietiek ar komatu, lai jēga pilnīgi izmainītos, tik daudz jau nu vajadzētu saprast. Šinī gadījumā lēmumu pieņem prezidents, ne saeima.
ss
s
kampar,piedaavaa reaalu ekonomikas atveselosanas programmu,kur taa ir? bet nopietni,vai opoziicija var piedaavaat reaalu uz papira uzrakstiitu latvijas ekonomikas atveselosanas,stimuleesanas utt. programmu vakar delfos Oslejam bija reaali domu graudi par latvijas ekonomiku,ko dariit!!!! kur tie ir opoziicijai?samaksaa Oslejam un panem konsultaaciju sajaa jautaajumaa neatbalstu valdosos,bet tie no opoziicijas arii saak piegriezties.....kur ir reaals ekonomikas atbalstiisanas plaans,kampar? kampar,pvn plaans jau neizpildaas,lielaakais nodoklu ieneemumu postenis
Gorgs
G
Jaa, par citiem jau viegli lemt. Man shkjeit labaak kaa TP - pashi par savu atlaishanu domaa, Reaali paraada, ka pie siles neturaas. A, JL - piekriitu Alisei - pashi neko nedara, tikai par citiem lemj.
Jencis un Āvuls
J
Kad bija treknie gadi, tad katru JL priekšlikumu ar saknēm izravēja un kāju izrīvēja un publiski apsmēja. Kad nu mēslos līdz ausīm, tad JL jābūt tiem gudrajiem padomiem, kā izrāpties pozīcijai no pašas kakām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas