Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

papildināta - KNAB aizturētā Zāļu valsts aģentūras amatpersona atbrīvota

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ululiņam
U
Ne jau vienmēr pie zāļu neesamības ir vainojama Zāļu aģnetūra. Varbūt KRKAi pašai bija ekonomiski neizdevīgi šīs zāles Latvijā tirgot.
ululiņš
u
Tur ir ko rakt. Kur palicis Slovēnijā KRKA ražotais ulfamīds? Tagad tā vietā jāpērk, šķiet, Beļģijā ražotais kvamatels, kas ir tas pats, tikai citā paciņā un uz pusi dārgāks. Kam tas bija izdevīgi?
Vilis
V
Ko par to saka Zāļu valsts aģentūras partiju speciālistu padome?
to "tur ir lielas iespējas
t
Nu, ko tu muldi, ja nezini... Tev kāds pastāstija.... Latviešu laboratorija, kā tu saki, nevērtē visas zāles... un paskaties oficiālajā cenrādī tur pat tuvumā nav tādu summu. Vai tu zini, cik tas oficiāli maksā Eiropā? Nav jau vecie laiki ZVA, kad visiem, kas ar šo iestādi bija darīšana zināja, aizej pie kunga X un nokārto. Kungu X bijušais direktors atlaida, nokārtošana vairs nesanāk, tāpēc arī vajag uzgāzt mēslus cilvēkam, kas neņem. Meklējiet farmācijas firmu, kurai traucēja šī persona!!!!!
>> tur ir lielas iesēja
&
Nu tas kurš tev to stāstīja pats ir ļoti vaji informets par šo procesu...
tur ir lielas iespējas
t
ja gribi pardot kaut ko kas ražots eiropā. tev par katru lietu ir jamaksā 10,000 un jagaid.. lai to itkā izvertē latviešu labratorija. pat ja tas zāles ir ražotas teiksim francijā jau 20 gadus un tas tiek pardotas katrā ES valsti. tatad, ja tu gribi lai atrak tas zāles izvertē ir moments ka var VARBUT dot $$$$ es protams neko nezinu, bet man kads stastija.
Kā tas var būt?
K
tā ir Godmaņa politika, kads tam sakars ar ZVA darbinieku?!
Ješķo ņe večer
J
Savu lodi nedzird
Kā tas var būt?
K
Kā tas var būt, ka Latvijā zāles ir tik dārgas? Vai tā ir korupcija, vai kas?
govs
g
tiem, kas nepatiesi apsūdzēja - no manis "branga pļeka"
acīgais
a
Kādēļ šitā ziņa pie jaunajām? Jeļena jau atbrīvota un, kā zināms, Knābis jau nu tik viegli vaļā nelaiž. Sūdzmanis gan drošivien priecājas - cilvēks dubļos izvārtīts, no gudrīšu puses aprunāts un vēl arī mēdiji atmodušies, kaut arī ar novēlotām un jau nepatiesām ziņam...
zinu
z
es šobrīd strādāju ar Jeļenu - viņa ir izils profesionālis, 'ja kādam, kas sen nestrādā, kaut kas saniezēja..varēja vienkārši nomazgāt...
nezinu
n
es kadreiz tur stradaju. Jelena tiesham ir rupiga un kabineta vienmer valdija kartiba (papiri, mapes, izejoshie, ienakoshie utt..)
BTW
B
Jā, visi līdzekļi labi lai farmbizness panāktu savu :))) Interesanti, kāpēc šī ziņa parādās tad, kad cilvēks ir atbrīvots, jo aizdomas neapstiprinās. laikam, kāda firma nevarēja sarunāt un nolēma parādīt ko var.
ABC
A
Kāda sagadīšanās, man arī nezin kāpēc KNAB pakaļ nenāk, arī Diena nepublisko ziņas par maniem lidojumiem uz Parīzi un Monako, un prokurors arī nemēģina aizskart ne manu cieņu, ne godu. Gandrīz jāsāk domāt, ka kaut kas ar mani nav kārtībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas