Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - KNAB neuzsāks kriminālprocesu par Vīķes-Freibergas pulksteņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ojāram 08:02
O
VVF sīkmanīga? Ko tad lai saka par tevi? Ja tev būtu bijusi iespēja, vai tu nelūrētu pa atslēgas caurumu valsts prezidentes tualetē, lai novērtētu, cik daudz viņa tērē tualetes papīru? Tevi var kvalificēt kā kroplu postpadomju atraugu...
Ojārs
O
Jā Šķēli Lato Lapsa sauc par kampēju, tad VVF atšķiras mērogos, bet šokē ar savu sīkmanību, jo viņa alkatīgi kā badīga pele stiepa savā alā visu, ko vien varēja. Tur iznāktu vesels trilleris, ja par to kāds uzrakstītu. Bet par KNAB'a atzinumu nav ko brīnīties un smaidīt par to, ka Marokas skoliņās ir tāda tradīcija, ka visiem to absolventiem tiek slaveniem māksliniekiem pasūtiti, uzgleznoti un vēlāk dāvināti viņu portreti!
ej nu
e
lai nelej. Rado pulksteni neviens iznīcināt neies. Tiem gandrīz mūža garantija, tad kā to varēja salauzt, spiežot roku Putinam, kāds pirms tam ar kuvaldu 10x parbaudīja? Aizlaida pa kreiso savējiem. Diemžēl prezidenti tas baltu nepadara. Tāpat remontiņš un vēl dažas lietiņas.
Terorists
T
Redz nu pat Vaira dabū mazu procesu,gods un cieņa apšmucēta.Bija vai nebija vainīga,bet galvenais bija proces,un tagad to ilgi bāzīs degunā. Ņem nu pēc tā vēl dāvanas un iekulies nepatikšanās. Neņem Vira vairāk pat plīšu lācīti,atkal uztaisīs procesu.
zvirbulēns
z
Tā viņi strādā, tā lemj, kauns lasīt :(((
pareizi
p
Tie tak ir sieviešu pulksteņi, tātad vairs nederīgi prezidenta kancelejā. Vai tad vīrietis- prezidents valkās sieviešu pulksteni? Tomēr tā tak dāvana, ne jau mūsu nopelnītā nauda. Jāmeklē, kur paliek mūsu nauda, ja valsts plika kā baznīcas žurka!
jaunietis
j
Nevar redzēt vai nav vēlmes redzēt? Protams, ka tas ir tas pats pulkstenis. Varbūt ir bijuši divi pulksteņi - viens, kas VVF dāvināts kā valsts amatpersonai un kas ir saplīsis, otrs, kas dāvināts kā privātpersonai un kas joprojām strādā.
Onjons
O
Varbūt prezidenta kancelejai jāizdot kāda metodika kā rīkoties ar mantām,, savādāk ne to vien salauzīs vēl..
Letvijas rezidents
L
Nu tas Šveices prezidents "dod" - uzdāvināt Vairai tādu pulksteni, kas tik ātri ir pagalam - tas nu nemaz nav zolīdi.
Vilis
V
LR muļku zeme !
:)))
:
"...birojs pārbaudē secinājis, ka abiem pulksteņiem – laikraksta “Čas” dāvinātajam un Šveices prezidenta dāvinātajam – bija radušies tādi defekti, kas Valsts prezidenta kancelejai "ļāva uzskatīt, ka tiem konstatētie bojājumi un to nolietojuma pakāpe ir tāda, ka pulksteņi tālākai ekspluatācijai Latvijas Valsts prezidenta kancelejā nav derīgi..." Tā jau man likās, ka knābītī strādā pulksteņmeistari, nevis izmeklētāji....
lno
l
Domāju gluži tāpat, bet Zatleram kārtējā iespēja kļūt par visas tautas prezidentu - neizsludināt abus šodien pieņemtos likumus.
pamela
p
Tu varbūt pat redzēji inventāra numuru?Tai izplatītajā foto,tāda drūma miglu bilde,kur itin neko nevar saprast.Nepārcenties! Vai šwķēle Rīgas miskastes savāks,jeb pirks savas?
jaunietis
j
KNAB pārbaudē arī noskaidrojis, ka abi pulksteņi tikuši iznīcināti. Nožēlojami. Viens no šiem pulksteņiem viņai bija uz rokas pēc tam, kad oficiāli šie pulksteņi ir tikuši iznīcināti. Tā jau ir dokumentu viltošana.
baltaste
b
nu jā it kā vieglāk Vairai piesiet pulksteņus, nevis risināt konkrētu valsts apzadzēju lietas. domaju, ka lielākā daļa tautas tāpat Vairu uzskatīs par PREZIDENTI ar lielo burtu. Tā ka varat nepūlēties, ieinteresētie džentelmeņi, viņas nomelnošanā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas