Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - KNAB nodod prokuratūrai Vaškeviča lietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Asterixam bonuss,bet kāda cibiņa tāds vāciņš,kurs gan cits varētu aizstāvēt Vašķi ja ne Platacis,kurš savulaik publiski atzina, ja advokāts nedod tiesai kukuli,tad tāds advokāts paliek bez darba un vinnestiem. Sen tas mērgis nebija publiski manīts,šitas viņam īstais klients.
Skaabais
S
Mani ljoti interasee, cik cilveekstundas KNAB ir pateereejis, lai atklaatu shos "noziegumus", un kaads sods notiesaajosha sprieduma gadiijumaa tiktu piespriests. 11, 24 minimaalaas meeneshalgas? Nozheelojami. Absoluuti neaizstaavot sho ne visai patiikamo cilveeku, ljoti jau nu tas viss izskataas peec savstarpeejo reekjinu kaartoshanas.
muris
m
Malači KNABisti! Jācer, ka tiesu iestādes nepalaidīs vaļā kā ''sevišķi labu cilvēku''.
muris
m
Vai Kacs arī dosies līdz Godmaņa valdībai ieteiktajā virzienā?
Asterix
A
Nulles deklaraaciju visaam augstaakajaam valsts amatpersonaam! Par peedeejiem 20 gadiem. Par kustaamo un nekustaamo mantu, kas paarsniedz 100min meneshalgas. Un raidiijumu TV - Deklareejies ar zvaigzni, kur amatpersonas sacenshaas deklaraciju pamatoshanas maakslaa!
ululiņš
u
Latvji, nav ko braukt jūriņā! Brauciet ar cigaretēm uz REiropu!
KNAB
K
Jāatzīst, piemērota dāvana Valsts jubilejā! :)
finišs
f
strauji tuvojas finišs..viss bija kulē kamēr bij naudas avoti..naudiņa iet uz beigām( dažiem pat jāsāk zivis zagt).Liekas tik vienkāršs jautājums, kāpēc viņu neatbrīvo no darba?Vienkārši sakarā ar štatu samazinā``sanu neatlaiŽ?Atbilde:BANDA!Viņu vienkārši nedrīkst un nevar atlaist!Tur visi ir sasieti ar bandītiskām saitēm.lai dzīvo sončika meita!
J.Hermanis
J
Nāk Ziemassvētku laiks. Gribas cerēt... cerēt ka tas pretīgais purns tiks iebāzts aiz restēm. Lai šobrīd saņem savas prēmijas un amata paaugstinājumus. Ellē viņu un viņa piesedzējus.
Parastais
P
Ir jau lapseņu scenāriji arī iespējami.
zvirbulēns
z
mans piegulētājs vaškevics šovakar nebūs labā omā :((((
Andrew
A
es domaaju ka notiesaas gan.. tiem kas grib turpinaat eest pilliem veederiem peec vinju domaam .tautai kaut kas ir jaapamet, jo taa vinji doaa saglabaat savu staavokli ..un taa ir sho slidenu tipu tragjeedija ka ciitiigi kalpojot lietai vinji nonaaca upurjeeru lomaa
Onjons
O
Ticamākais sodīšanas scenārijs, ka piešķirs vēl citu amatu VIDā - "nekā nedarīšanas, lielas algas saņemšanas un ne par ko atbildības neuzņemšanās direktors "
alias
a
Nu bet, protams, ka nenotiesās. Arī Lembergu nenotiesās. Tur pat totalizatoru nav vērts rīkot. Šajā valstī šādus cilvēkus netiesā.
Tāuntā
T
KNAB uzbrūk "VALSTIJ"... Kā drīkst????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas