Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - KNAB priekšnieka pienākumu izpildi plāno uzticēt Strīķei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaigonis
Z
Ļoti pārdzīvoja,kad Jūsu vietā stājās Loskutovs,bet viņš neattaisnoja saimnieku uzticību.Bet Loskutovs ir goda vīrs un cik zinu Maizīša kungs uzaicinājis viņu darbā prokuratūrā. Priecājos,ka Loskutova atbrīvošana pozīcijas deputātiem bija principa jautājums,bet tāda cinisma kā iepriekšējo reizi nesasniedza.
to ab
t
"Man ,piemēram, pilnīgi skadrs,ka tā ir organizēta provokācija." Man tevis žēl, Jefiņ. Ja esi opozīcijas pusē - zodz, laupi, jo PR varēt traktēt kā pozīcijas provokāciju.
mērglis
m
nu ja Juus grib zinaat , tad KNABa šefa vietnieku saeima nevar atlaist , to var izdariit tikai priekšnieks , Jutai ļaus straadaat tikliidz atradiis kaa iebakstiit jauno amataa , taa kaa prezidentu caur zveeru daarzu akuraat nevar , tas buutu par lepnu un reņģeedaajiem nepieņemami , tak soliija jau likumu groziit taa lai Jaundžekara komisija vareetu kandidaatu izraudziit ( kurš nu buus no visaam puseem iztaustiits gan maakoņos gan Puzee) un tad biidiit saeimai uz balsošanu , apmeeram kaa šodien , bet tas tik aatri neies , jo , jaunais jaapaarbauda buus gan dzeerumaa , gan skaidrumaa ,lai redz ko runaa un ko domaa , var tak iepirkties kaa viņreiz ar Loskutovu , taa luuk...
Versija
V
Pazīstot valdošās koalīcijas gājienus, Loskutova aizvietošana ar Strīķi ir tikai pagaidu taktisks gājiens, Jo Strīķe bija pirmā no kuras gribēja atbrīvoties valdošie, tādēļ jau amatā tika iecelts Šķēles un Lemberga ugunskristības izgājušais Loskutovs,bet izrādījās, ka Loskutovs nav bijis tik vienkārši nopērkams un ir parādijia sevi kā pietiekoši aktīvu cīnītāju pret valsts nelaimi - korupciju visaugstākajos varas līmeņos. Tādēļ jau arī viņš šai amatā nederēja.
Nikolajs
N
Izbrīnu rada fakts, ka tagad vfarasvīri nemaz nerunā un nav arī ziņu, ka naudas pazušanas lietā ir kādi rezultāti, bet Kalvītis pasteidzās paziņot no Saeimas tribīnes, ka naudu nozadzis Loskutovs un tādēļ viņš no darba jāatbrīvo. Tas viss izskanēja uz Kalvīša bieži lietotā teiciena, ka Latvija ir tiesiska un demokrātiska valsts fona Vai lielāks cinisms vēl ir iedomājams. Neiet jau vairs runa par pazudušo naudu, bet par Loskutova atbrīvošanu par katru cenu.
Ojārs
O
Ja man būtu jāvada KNAB'is, tad es neesmu pārliecināts par to, ka Tevi darbā paturētu.
hess
h
Tu jau neesi vainīga (-s) ka nesaproti, un diemžēl tādu ir daudz:( Laiks rādīs ĪSTENĪBU...
Hugo
H
Kāpēc tad tikai uz laiku? Vai vajadzīgs laiks, lai sameklētu lielāko kretīnu?
sesks
s
Protams, protams, ir skaidri zināms, ka, gluži kā prezidenta vēlēšanām, līdz pēdējam tiek turēts tautai domātais kandidāts un tad, pēdējā brīdī visi nobalso par kaut kādu galīu iznireli. Tā bija ar prezidentu (abos gadījumos), tā bija ar Pasta šefu, Lidostas džeku u.t.t. u.t.t.
TU
T
No malas izskatās,ka ne Loskutovs, ne Strīķe vairs nevelk savos amatos. Noguruši no negācijām? Neapskaužāmi amati.
Protams
P
Lai iegūtu atbilsošu vārda un uzvārda saīsinājumu, abreviatūras veidā, atbilstošu visas šīs ažiotāžas iniciatoriem,nāksies apprecēties ar vēl esošo (dažas stundas) priekšnieku. Tad varēs parakstīties J.L.
nu
n
Tu laikam dzīvo mucā un pa spundi tevi baro , ja nejēdz , kas ĪSTENĪBĀ valstī notiek . Mosties.
nu
n
Neticu , ka šie mērgļi , ko sauc par valdošo koalīciju kam tādam piekritīs.
Īstenība
Ī
Nekas tur nebūs. Pēdējā zalve, ko vēl Strīķe paspēja izšaut, bija kratīšana pie Krastiņa. Vairāk nekā arī nav, vismaz vēl nav sagudrots. Ja būtu, tad pēdējās dienās joki būtu mazi - kratītu un stieptu aiz restēm čupām vien. Skaidri redzams, ka palikušas tikai tukšas pupu mizas. Tāpēc jau arī tas JL un sorosītu kompānijas milzīgais izmisums un batonu spraušana ausīs nabaga ļautiņiem. Šantāžām, acīm redzot, būs pienācis gals. Un tagad būtu interesanti atklāt, kāda cūcība bija iecerēta ar Zatlera tā saucamo pārbaudi. Kas to ierosināja, kas piestrādāja, kas meklēja stukačus(kuri laikam tā arī neatradās) un kuram par godu tas tika iecerēts. Bailes, ka visas šīs lietiņas var nu nākt gaismā - lūk, kas ir pamatā JL, Dienas, sorosītu bandas un visas šīs kompānijas īsteno saimnieku izmisīgajai trakošanai.
Pravietis
P
šitā blondīne pati jāliek cietumā par nolaidību

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:

Valdībā cirkulē jauni dokumenti par KNAB priekšnieka iecelšanas kārtību

Vai Loskutova "kļūda" ir varas partiju "uzmešana"?


KNAB vadītāja atlaišanā saskata dubultstandartus



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas