Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - KNAB: Zatlers no pacientiem nav prasījis naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Malēnietis
M
Mūsu mediķi prasmīgi izspiež kukuļus pat no neārstejamiem vēža slimniekiem un nemaz nekautrējas tos ņemt zinot ka slimniekam palīdzēt nav iespējams personīga pieradze.
katad
k
Sīki un nožēlojami ir bāzt savu saņurcīto naudas zīmi vai žāvēto vistas kāju ārsta personīgajā kabatā. Robežojas ar idiotismu.
Dana 1
D
Nav ko šūmēties! Cik atceros, arī Staļinam no ārstu lietas nekas nesanāca. Pats laikam nobeidzās. Knaba centība šajā lietā tomēr robežojas ar idiotismu. Sīki un nožēlojami.
d'Andris
d
Varbūt kādam "visu lietu zinātājam" beidzot ienāks prātā "pierādīt, ka karalis ir pliks"? Nav taču tik grūti safabricēt diagnozi, bildes un visus pārējos "aksesuārus". Ieslēdz slēpto kameru un uz priekšu! Godīgiem no tā gabals nenokritīs. Savukārt "rausējiem" būs jāpāriet uz narkotirgoņu metodēm, bet to lietošanu jau varēs uzskatīt par pamatu smagām apsūdzībām.
a
a
KNAB adrese Alberta iela 13. Darba laiks katru darbadienu no 8:30 - 17:00. Ja nemelo.
Ārstiem
Ā
Ārsti smalkjūtīgi klusē.... Nu atraujaties no aploksnēm. Uzrakstiet kaut ko.. Ahā... sapratu...Laikam par aplokšņu naudu izbraukuši ārzemju ceļojumos... Nu kā, labs atvalinājums?
kapec
k
Palasot jebkuru publisku Latvijas portālu ar cilvēku pieredzēm, medicīnas sistēmas vājprātīgā korumpētība ir kā uz delnas. Sākot ar žāvētu vistas kāju un no sekcijas izvilktu stikla trauku stiepšanu uz slimnīcu un beidzot ar aploksnēm. Kā tādā Abhāzijā. Neticami, ka tāda sabiedrība vispār atrodas Eiropas Savienībā, ja tai ar ES nav nekāda sakara. Vai nebūtu bijis labāk pievienoties NVS, ja visas vērtības ir identiskas?
Berta
B
Viens mans radinieks, kurš visu mūžu strādā TOS, vairākkārt teica, ka, pat, ja viņa paša māsai bija jāgaida 4 gadi uz operāciju un bija jāizcieš neiedomājamas mokas 4 gadu garumā, ne viņam, ne māsai neizdotos sakrāt TO MILZĪGO NAUDAS SUMMU, KURU PIEPRASĪJA ZATLERS, pareizāk sakot, - pat savam kolēģim, no kura ir ikdienā tik ļoti atkarīgs, pateica skaidri un gaiši: vai nu lai stāv kopīgajā rindā (un paliek par kropli), vai LAI MAKSĀ "PARASTO TAKSI". Mēs varējām tikai šausmināties dažu gadu garumā, CIK AUGSTĀKĀ MĒRĀ CINISKI pats ZATLERS BIJA NOORGANIZĒJIS ŠĀDU KĀRTĪBU kā vienīgo iespējamo!!! Ja Zatlers nebūtu ieviesis šādu kārtību, kad slimnieki bija spiesti maksāt viņam personīgi, nevis valstij, pie tam, daudz pieticīgāku summu, - cik daudzi tagadējie inavalīdi nebūtu par tādiem kļuvuši!
kaķka
k
Gan jau arī pacienti, kuri liecināja, ka devuši Zatleram pateicības gan pirms, gan pēc operācijas, nobijās ne pa jokam, jo par kukuļdošanu (pirms operācijas, arī tie bija Zatlera vārdi)šos pašus pacientus taču varēja sodīt!Sodāma taču ir ne tikai kukuļņemšana, bet arī kukuļdošana!!! tad ko gan citu no tiem aptaujātiem pacientiem varēja gaidīt, ja ne visu noligšanu: tikai konfektītes un puķītes! Smieklīgi, jo acīmredzot, Zatlers to arī zināja! Tāpēc jau rezultātā abas puses ir baltas kā jēriņi! Nožēlojami, jo izskatās pēc opija tautai!
Ārstiem
Ā
Redz kā ir, ja nespēj (negrib) pieprasīt atbilstošu algu no valdības un nespēj (negrib) braukt uz ārzemēm pēc "lielā rubļa", tad nākas pieņemt "dāvanas" no veciem, nespējīgiem invalīdiem. Sistēma izveidota, sistēma darbojas. Varbūt pat izdevīgāka, nekā pieprasīt lielākas algas (nav jāmaksā nodokļi). Kāpēc mainīt? Nu, dažreiz, jāparunā, lai novērstu uzmanību. Sistēmai ir trūkumi, ne visi var dod mājienu. Tie iet pa retam demonstrācijās. Precīzāk ne visi tā vienkārši var izlikties nemanām pacientu. Var jau uzņemt nederīgu rentgenuzņēmumu, bet tālāk?
lasītāja I.
l
Var runāt daudz par šo tematu. Nepatīkams no visām pusēm. Atgādina aritmētikas stundu : trīs rakstam četri prātā. Nez vai tiem, kas izmeklēja veselība ir labu labā un nav neviena slima rada un viņi nepārzin situāciju valstī. VIDs nezin ko kad un kā teikt. Izcilam ārstam reputācija... Rodas jautājums: kam tas viss bija vajadzīgs un kas notiek patiesībā.
lieki
l
Lieki visi "par" un "pret": bija situācija, kad deva un saņēma, bija situācija, kad piedāvāja un piekrita, paredzot izdevīgumu, - viss atkarīgs galvenokārt no Paša.
Konkrētu atbildi
K
Nu tomēr, gribas sagaidīt no Latvijas valsts prezidenta apstiprinājumu, ka tie tiešām bija tikai divi (2) cilvēki (laikam abi arī invalīdi), no kuriem cienītais ārsts PIEŅĒMA NAUDU. Vai arī 10 vai 50 vai arī 350-400 (no 400). Nu atbildi konkrētāku. Ja tādas nebūs, tad atbilde ir 400 ar dažiem izņēmumiem.
juris.
j
visi tie daiļrunigie rakst bez sakarīga parakst ir pupu mizas , jako nopietnu gribat teikt tad tas navte , varbūt tas ir tev pasūtījums par krietnu samaksu vēl ne pārāk sen strādāju medicīnā un zitu tikai to ,ka zatlers bija mediķu ne tikai pacentu cienīts gan kā dižs ķirurgs , gan kā iiestādes vadītāj un kā cilvēks. gaužām zemu mēs paši esam nolaidušies savos apsaukāšanās melos .dažreiz šķiet ka cilvēki nesaprot par ko raksta ,jo sliktāk ,jolabāk domāju ka mūsu prezidents ir pelnījis cilvēcisku cieņu , būsim saprotoši nav labi ķengāties.
A_L_F_S
A
tagad ar šo tika izveidots labs precedents ceļu policijas darbiniekiem: apturu satiksmes noteikumu pārkāpēju, izsaku viņam mutisku aizrādījumu vai rakstisku brīdinājumu un saņemu naudas pateicību par izteikto aizrādījumu, pat nepieprasot kukuli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas