Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - Koalīcijas partneri pārsteigti par TP ierosinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Ja prezidents liek strādāt, TP met plinti krūmos un pašatlaižas. Pie siles tā sev ir vienīgais partneris.
Tie$aa runa
T
Pienemiet veelee$anu likuma izmainas,tad lasaties lapaas,neraudaasim,bet priecaasimies! Neticam JUMS jau sen..........
He,he
H
Bļaustekļi apmulsuši, jo beidzot būs jāsaprot- ko tad grib gāzt un ko celt! Paranojā un tikai!
Vita
V
Šitas nu tiešām ir viens riktīgs TP shēmotāju meistarstiķis! Paskat, kad pašu pakaļas sāk svilt, šitādus gājienus var izdomāt !! ! Diez, ko viņiem varētu "piedāvāt", lai uzcep tikpat ģeniālu Latvijas ekonomikas atveseļošanas plānu?
Jānis
J
TP lokās kā zuši. Negribās tak neko no prezidenta piedāvātā mainīt. Nebūs tokš paši sev kaprači.Izskatās, ka Godmanis arī sevi piesaka kā īstens koalīcijas balsts. Nu nav viņš nācijas glābējs, bitīt matos.
tarba
t
Brigmanis: " Aivaram aizņemt telefons, tāpēc vēl nezinu ko es domāju par šo jautājumu" :)
svens
s
Lūgsim Dievu, lai Finka minētā sieviete pie varas būtu Ingūna Sudraba, nevis VVF, kā šķita agrāk.
KR
K
Kā smejies.... ŅĒMA UN UZMETA! (un ne jau pirmo reiz....)
PILNAI LAIMEI
P
Ka tā visu mierīgi apsver, tad jākonstatē - šis ir žilbinošs, teju ģeniālu smadzeņu saskatīts gājiens Latvijas politikai netipiski augstā līmenī. Vai citiem politiķiem būs, ko likt pretī? Šķiet, pat nogaidīšana un laika stiepšana šeit neder. Būs interesanti un aicinājumi zvanīt uz Prezidenta kanceleju arī neko nedos.
Vuarzazi
V
Tas nevaretu but vienkarsh likums, tam jabut Satversmes limeni. tam janosaka : - Prezidenta - Saeimas - Tautas kompetences atlaist Saeimu un Prezidentu. (Tautas partija jau gribetu ari atlaist tautu).
pavļiks
p
Brigmanis dikti izbrīnijies- aizgāja meklēt kompartijas biedrakarti.
Pavlix
P
"speciālā likuma pieņemšanu, lai parlaments pats sevi varētu atlaist" - simt procenti, ka oranžiem kaut kas viltīgs aiz ādas! Nekādas pašatlaišanas! Atstājiet vien to prezidenta ziņā! ;)
Vuarzazi
V
Sodanauda par ieprieksejam velesanam nav samaksata. Ja nemaksa, nekandide.
Mārtiņš Kalējs
M
Versija: TP vēlas Saieimas atlaišanu tūlīt sekojošu iemeslu dēļ (jo ir variants B - jo A zoodārzā nesanāca). 1) Netiktu izsludināta tautas nobalsošana un tauta neteiktu savu vārdu, attiecīgi TP nebūtu jāuzņemas ne par ko atbildība, kā viņi cer, jo vainīgs visā būtu Prezidents, kurš "pārsteidzās". Tautas partiju, kā koalīcijas daļu, nebūs atlaidusi tauta, tā būs pati aizgājusi. 2) Netiktu mainīts vēlēšanu likums, jo visa vadošā koalīcija visvairāk ģībst tieši no šī punkta. Nevarēs štancēt lokomatīves un ievilkt savējos Saeimā. Pieļaujot kaut daļēju 50/50 mažoritāro sistēmu - ar līdzšinējo varas sagrābšanas modeli ir gandrīz cauri, vēlēšanas vairs nopirkt nevarēs, bet būs jācenšas pirkt deputāti atsevišķi, kas būs daudz dārgāk un sarežģītāk. Jo katru deputātu varēs atsaukt vēlētāji. 3) Nebūs jāgroza Satversme par tautas tiesībām atlaist Saeimu. Arī svarīgi. Gan jau uizģenerēsim nākošo partiju-projektu. 4) Nebūs jācīnās pret tautas inicati'vu atļaut tautai pašai ievēlēt prezidentu, ņemot vērā viņa tiesības atlaist Saeimu. (Zoodārzā pietrūka dūšas ielikt amatā kādu rūdītu savējo, tāpēc tagad ir jezga, jo opozīcija neatbalstīs ideju atlaist Zatleru, bet 67 balsis koalīcija savākt nevar, bez opozīcijas atbalsta) 5) Visu beidzot es domāju, ka TP ir sagatavojusies scenārijam ka Saeima tiks atlaista un vislabāk tieši šobrīd ir gatava priekšlaicīgām vēlēšanām, vai tai ir plāns, kā pie varas tiks tai lojānli cilvēki. 6) TP daudz svarīgāk ir redzēt kas notiks vēlēšanās, lai redzētu kā piekoriģēt pašvaldību vēlēšanu iznākumu, jo tur sili radīt ir daudz vieglāk, un korupcijas iespējas daudz lielākas. 6) Lai kā viss notiktu visam būs vairāki interesanti politiski indikatori: a) vai Šlesers saglabās Satiksmes ministra amatu b) vai par Knab vadītāju kļūs Juta Strīķe jeb kāds izdevīgs ieliktenis c) vai Zatlers pēc jaunās Saeimas ievēlēšanas, saglabās Prezidenta amatu d) vai izdosies pēc būtības samazināt valsts aparātu līdz nepieciešamajam minimumam e) tiks samazināta iepirkuma likuma bezkonkursa normu līdz iepriekšējai 10 000 Ls d) vai vēlēšanu likums tiks grozīts un kā e) vai Tauta izcīnīs tiesības vēlēt prezidentu un atlaist Saeimu f) vai opozīcija būs konstruktīva, stipra un saliedēta g) vai Aivars Lembergs tiks tiesāts pēc būtbas h) vai Jakāns tiks nomainīts VID ģen direktora amatā, kas liedz pēc būtības auditēt TP peļņas un atbalstītāju biznesus.
xxx3
x
ZURKAS IZMISIGI SAK SKRAIDIT PA GRIMSTOSO KUGI! ZURKAS TAGAD MEGINAS IZDOMAT VISADUS TRIKUS PAT ATLAIST PASAS SEVI LAI TIKAI NEBUTU JAPIENEM JAUNIE VELESANU LIKUMI KUR ZAGLIGAS ZURKAS VAIRS NETIKTU PIE VARAS!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas