Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Koķe gandarīta, ka algā saņems tikpat, cik Gruškevics

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Kā, šie abi saņem algas!!?? Par ko?? Biju domājis, ka lai saņemtu algu, kaut kas arī jādara.
nah'
n
ā, aizmirsu piemetināt, ka tā ir OFICIĀLĀ alga - Izglītības un zinātnes ministrijā, ka zināms, tikai lohi nespēj iekurumpēt vēl pāris algas klāt. Daži (Cinis, piemēram) pat izmanījušies kļūt par selebritijiem pēc tam, kad KNAB tos papurināja (bez paliekošām sekām, diemžēl). Topošais ministrs in my ass...
nah'
n
Gruškevics pagājušajā gadā algās Izglītības ministrijā un n-tajās padomās saņēmis 55 000 (piecdesmit piecus tūkstošus latu)!!!! Tā jau ir klaja ņirgāšanās no Mareka puses par visu un visiem. Fakenais TP aktīvists-ierāvējs-(diemžēl viens no 100-tiem tādu pašu)
x
x
Koke lai turas - ar ieredniecibas miljongalvu puki cina nav gala!
Dhago
D
Ar to vienotas sistēmas izveidi gan kaut kā neveicas. Sola jau sen, bet uz priekšu neiet.
skolotāja
s
MĒS ARĪ NEKO NETEIKTU, KA ALGA BŪTU 1050 LATI.....
Ogo
O
Pilnīgi manas domas! Ne vairāk par 500! Un dēļ kam ministrei vai ministram nākotnē) tāds dārgs valsts sekretārs vispār vajadzīgs!
Trīne
T
Gruškevičs man patīk, smuks, gudrs...
Lelle
L
Ko brīnies? Oranžie kretīni tādus(jo glupāks, jo labāks) vien meklēja un sēdināja atbildīgos beņķos ar domu, ka nāks Jevropas miljardi un šie stulbeņi parakstīs visus ar naudas izzagšanu saistītos dokumentus. Es to ļoti labi redzēju savā darbā kā tas viss notika. Tikai uznāca tā dižķibele... bet tie nejēgas joprojām priekšniekus tēlo un turpina saņemt lielas algas. Nez kad tas viss beigsies? Es lūdzu Dievu lai nāk prāta apgaismība tiem aizdevējiem un to kredītu nedod, tad tiksim no vienas daļas mēslu vaļā.
d
d
skaidrs ka nebūs nekādu strukturālu reformu ja visiem noņems 50% gan tiem kas reāli stradā gan lauku skolām kurās ir pa pieciem desmit bērnu klasē. Nu šādas skolas pastāvēt nevar un ir jāslēdz bet lielajās skolās ar 20-30 bērniem klasē ir jāsaglabā esošais atlgojums. Tas arī būs labāk ekonomikai jo atlaistie skolotāji saņems vismaz pilnu bezdarbnieku pabalstu un turpinās iepirkties,maksāt kredītus kamēr atradīs citu darbu. Ja visiem noņems vienādi 50% tad nebūs ne strukturālo reformu un patēriņš kritīs dramatiski un piscecs
jā jā
j
a nevar darīt tā, ka, ja jau Latvija ir izlēmusi krīzi izciest uz skolotāju pleciem, tad pieņemt kaut kādu likumu, ka skolotāji uz algas samazinājuma laiku var nemaksāt hipotekāros kredītus, ja tie ir ņemti mājokļa iegādei?
kurnu
k
Āksti ! Kā viens tā otrs ! Abi sazagušies un tagad mēģina pierādīt, kurš ir labākais eņģelis !
Kāpēc
K
netiek publicēts premjera paziņojums?
TP...ne...fans!!!!
T
Koķei algu????..Atvainojos bet vienīgais ko viņa tiešām ''nopelnījusi''....kā teicis kāds ''lielvaras pārstāvis''=..beigta ēzeļa ausis!!!..latviski sakot -koķeni vajag patriekt ar kārtīgu koku!!!
Rasa
R
Nav laba sirds, nav. Tikai savas kabatas un karjera, par citiem nemaz nedomājot. Pametis dēlu un tik skatās, kā vēl kādu piekrāpt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Gruškevics lūdz sev samazināt algu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas