Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Lagzdiņš: Godmanim jābūt vīrišķīgam un jāatkāpjas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LVD
L
Godmani ziepēs!!!
zvirbulēns
z
Rīt Zatlera kungas paziņos, ka viņš ir pārprasts. Viss ies kā gājis, līdz 31.martam :))) P.S. Un, ja godīgi, proti, saskaņā ar Satversmi, tad Zatlera kunga teiktais faktiskimir tukša skaņa, mums ir parlamentāra republika, prezidentam nav dota tāda vara, lai viņa teiktais atstātu kādu iespaidu, un labi, ka tā. Prezidents pat nav politiski atbildīgs, viņš ir vienkārši valsts amatpersona ar saviem konkrētiem pienākumiem, un nekas vairāk. :)))
bāb
b
šinī kliķ valdiibe mas kaad i vīrišķig vīriet....!!!!!!!!!!
TP : GRAABJAM OGLES
T
Taa jau runaa, ka riikojums degradeet Godmani pienaacis no maakoniem pie Juuras... Katraa zinaa man tas lika daudz ko pardomaat.
kurzemnieks
k
Vispirms J. Lagzdiņš varēja paskaidrot, kā viņš ir ieradies Kurzemē. Cik es sapratu, viņam ir jurista izglītība. Man ir jānoskaidro vairāki likumu pantu pielietošanu. Kā es varu sameklēt J. Lagzdiņu?
Pilnmeenesss
P
Iespaids ir ,ka Latvijas valsti vada Domburs.Saseezhas kaa sievas Veermanjdaarzaa ,izrunaajas un kugjis nekust ne no vietas.Beztolkshovs.
apnikuši
a
Ja partijas nevar saprasties -tad ceļš uz prezidentālu republiku rozēm klāts... Esam ne tik liela valsts un vajag stabilitāti.Sabiedrība nogurusi no viņu kašķiem.
cits laiks sabiedrībai
c
Kristovskis, Dombrovskis un Štokenbergs- iespējamie jaunie līderi.
tādi esam
t
Ja TP tiešām iedomājas, ka pilsoņi piekritīs, ka par valdības vaditāju kļūst kāds kleptokrātijas interešu pārstāvis vai sektants, kas par visu ierēc, tad tā ir milzīga kļūda, jo Latvijas iedzīvotāji nav Āfrikas primitīvo cilšu pārstāvji. +++ Dažkārt šķiet, ka Latvijas pilsoņi daudz neatšķiras no Jūsu minētajām ciltīm. Ja jau pagājušajās vēlēšanās pie varas esošā kliķe spīdīgas stikla krellītes iemānīja tautai kā dimanta kaklarotas. Vientiešus palīdzēja apmānīt uzpirktie zinātnieki un mākslinieki. Taču Lagzdiņam un & arī pēc padzīšanas pienāksies pabalsts 3 mēnešu algas apmērā.
par parādiem
p
Cik Godmanis , cik iepriekšējais premjers? Tas vēl jāanalizē.
janis
j
Naglis saprivatizēja, kas bija ispējams un apvainots aizgāja. Ja nav ko privatizēt, tad tas jau nenozīmē ka dzīve apstājas - re Godmans sataisīja parādus un tagad mierīgu sirdi var atvaļinaties.
aritmētika
a
Jāmeklē jau jauns premjers no labējās opozīcijas vidu, jo viņu bloks veido pārsvaru.
svaru kausi
s
Godmanis jau varētu palikt, bet kaklā akmens - Šleseris ar dīvainajiem kadriem un TP ministri.
juris.
j
godmanim nu noteikti jāatkāpjas ,tas visvairāk būs viņa paša labā teikšu tā godmanis taču nebūs neko zaudējis ,ja vienkārši atkāpies ,jotad tas pat izskatīsies cēli būs veselīgi pašam unmiers sabiedrībā ko tik traki ir jāturas pie krēsl?
zoja
z
ir jāatkāpjas nevis tikai godmanis, bet gan 1oo vislielākajiem kretiniem ir jāatgūst sirdsapsiņa un jāatkāpjas. patreiz viss, ko redz, ir partiju lietu bīdīšana varas pozīciju noturēšanai, tā kā tādas jaunuves, laužas un laužas un jā un nē un silts un auksts. Visiem jāatkāpjas. eņemiet grozījumus vēlēšanu likumā un pašatlaižaties, h uju jūss te kādam esat vajadzigi (ja nu vienīgi kompostā)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Brigmanis: situācijai valstī derētu nosaukums «Pazudis tulkojumā»

Godmanis: Zatlera pozīcija sāpīga, valdības reorganizācija tikai atlikta

Vīķe-Freiberga: ja prezidents izsaka neuzticību, es nezinu, cik zemāk vairs var krist

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas