Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Latvijai aizdos 7,5 miljardus eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haparipijs
h
Es no politikas neko nejēdzu, bet man ir skaidrs, ka valsts pati sevi ved uz bezdibeni. Un valsts vadītājiem neinteresē kas būs nākotnē. Tie jau ir nodrošinājušies ar līdzekļiem (tas ir salaupījušies), un ja kas, tad pazudīs uz ārzemēm. Kāpēc pareksbankas vadība veda naudu laukā ar čemodāniem? Nebūtu zagšanas, neviens par šo faktu nezinātu! Jautājums,- cik jau ir izvests? Aizņemoties naudu uz laiku, atdodam savējo un uz visiem laikiem!
i.
i
atceros reiz Godmanis un Rimšēvics,pēc Islandes valsts bankrota teica-Latvijā līdzīga situācija nu nekādi nav iespējama. ha. arī portālā mango.lv var atrast ko teicis Godmanis par situāciju,ja valstī krīze,ka nedrīkst palielināt nodokļus,bet kaut kā laikam pats savus vārdus aizmirsis. kā man patīk šī jautrība:)
papildinajums
p
Sis JAUNAS PARTIJAS viens no galvenajiem merkiem bus NOZIEDZNIEKU TIESASANA kas ir novedusi musu valsti lidz kraham. Jebkurs ekonomikas eksperts uzdos jautajumu kapec Latvija ir krahs un nodokli tiek plielinati par 21% PVN bet musu kaiminzemes Lietuva un Igaunija nenem ,,aizdevumu'' un nodokli netiek pacelti.
mnenie..
m
V Latviji rasprostranaetsa mnenie cto v otvet na nahalnoe predostovlenie MVF Milliardi korumpirovanomu Latvijskomu pravitelstvu budet organizovana NOVAJA PARTIJA. Odna iz glavnix celej budet NEPRIZNOVATS ETOT DOLG I OTKAZIVATSA VIPLACIVATS MVF ETI DENGI. Obosnovaja eto resenie na tom cto MVF otlicno znalo cto Latvijskoe pravitelstvo odno iz samix korumpirovanix, i otlicno znaja cto prezdnij kredit G24 toze kuda to iscez. V svajzi s etim mi scitaem cto ziteli Latviji ne v koem mere ne dolzni otvecats za prestupnie deistvija Latvijskogo pravitelstava i MVF.
klist baumas..
k
Klist baumas ka Latvija atbildot uz nekaunigo SVF ricibu dodot Miljardus KORUMPETAJAI LATVIJAS VALDIBAI tiks organizeta JAUNA PARTIJA un viena no galvenajiem merkiem bus NEATZIT PARADU UN ATTEIKTIES MAKSAT. Ka pamatojumu izvirzot domu ka SVF zinaja ka Latvija ir viena no viskorumpetakajam valdibam Eiropa un ari SVF skaidri zinaja ka ieprieksejais G24 kredits ir pazudis nezinama virziena. PAMATOJOTIES uz to mes neuzskatam ka Latvijas iedzivotajiem butu jaatbild par netirajiem darijumiem starp LV valdibu un SVF.
Šampēteris
Š
Darītāju kongresā galvenais darītājs pasvieda demago'giju, ka pie visa gados sadarītā vainojams šodienas premjers. Kāda no faktiem neatkarīga lapiņa regulāri aplaista šo mītu. Arī daudz komentāru apliecina, ka sēkla kritusi auglīgajā, Krištopana kunga pieminētajā zemē. P.S. вечерний звон - pārtulkota sena angļu jūrnieku dziesma.
A.
A
ar to kara pieteikšanu, lai arī Zviedrijai, nevajadzētu steigties. Manuprāt, prātīgāk būtu beidzot pieteikt karu šai valdībai un lielāko kretīnu koalīcījai. Ja neko citu kā tikai zagt un melot nemāk, lai viņi brauc projām un netraucē tiem, kuri vēlas dzīvot un strādāt normālā valstī!
viks
v
Lūk pēc tik izsmeļošas valdošo zagļu un korumpantu noziedzigas dabības izklāsta ir tikai 2 varianti. Tautas nemieru rezultātā Zatlers spiest atlaist saemu un izsludinat jaunas parlamenta vēlēšanas.Prokuratūrai ir jāsagatavo materāli tiesvedībai galveno zagļu vajāšanai liedzot viņiem turpmāk nodarboties ar politisku darbibu. Piedzīt no TP unLPP/LC parādus par pretlikumīgu darbību pirmsvēlēšanu aģitācijā.Vienreiz par visām reizēm pabeigt tiesas procesu par Lembergu (lai zvirbulēnam būtu miers). Tautai beidzot atvērt acis kas ir kas un ievēlēt saemu pēc mažoritārās sistēmas jo šīs partijas kas ir savārjušas šīs ziepes nav tiesīgas turpināt darboties politikā. Valdība ir jāvedo no profesionāļiem par kuriem nebūtu jāsarkst visas pasaules priekšā. Otra iespēja ļaut novest šo valsti līdz kliņķim un pieteikt karu Zviedrijai.
Mēs lepojamies!
M
Koalīcijas (TP;LPP/LC;ZZS;TB/LNNK) darbības rezultāti (sausais atlikums): 1.lielākā gada inflācija Eiropas Savienībā - 2007-2008.g. 2. zemākās algas Eiropā 3. pensijas zem iztikas minimuma - līdz šodienai 4. milzīgas algas valsts institūcijās un uzņēmumos savējiem - (silti, vai ne?) 5. no Latvijas uz ārvalstīm bēgošie iedzīvotāji 6. negodīgu parlamenta vēlēšanu organizēšana finansējot it kā no “trešām personām” (Tautas partija, 2006.g.) 7. prezidenta -“pateicību” aplokšņu saņēmēja izraudzīšana zoodārzā un tā apstiprināšana negodīgi ievēlētā parlamentā (2007.g.) 8. dzimumlocekļa imitējošā žesta demonstrēšana tautai no parlamentam piederošās ēkas (loga) prezidenta vēlēšanu dienā, ko veica “Tautas partijas” vadošais deputāts (2007.g.) 9. kopīgi biznesa projekti ar KGB virsniekiem (hokejs, gāzes stacija) – 2006-2008.g. 10. atteikšanās no tiesībām uz 2 % valsts teritorijas (2007.g.) pretī nesaņemot neko pirms tam izmainot Konstitucionālās tiesas sastāvu (Satversmes tiesu) 11. mēginājumi politizēt valsts drošības institūciju kontroli -2006-2007.g. 12.naudas atmazgāšanas likuma pieņemšana (MUTATIS MUTANDIS) – 2008.g. 13.korumpētie tiesneši, 14.dzivokļu izdalīsana savējiem (Mottes lieta) 15. reģionu finansēšana pēc partejiskās piederības - (atkal savējiem) 16.nulles deklarācijas neieviešana 17.progresīvā nodokļa neieviešana 18.dividenžu neaplikšana ar nodokļiem, tai skaitā algu izmaksāšana ar dividendēm (SIA) 19.spekulatīvo darījumu ar nekustamo īpašumu neaplikšana ar nodokli 20. cenzūras ieviešana pat pārkāpjot Konstitūciju (horizontālo taimkodu bojājumi) 21. prihvatizācijas process 22. personas, kas apsūdzēta smagos kriminālnoziegumos (Lembergs) nominēšana premjerministra amatam (ZZS). – 2006-2007.g. 23.deputātu uzpirkšana, lai amatā ievēlētu lielāko kretīnu – Kurš no viņiem lielāks kretīns? Amatā jāliek LIELĀKO KRETĪNU! JŪRMALGEITA – PAŅĒMA…UN UZMETA (krievu valodā). 24. Demokrātijas apkarošana aicinot nepiedalīties likumīgos valsts organizētos referendumos no valsts augstākajām amatpersonām (parlamenta vadītājs, premjers). 25. Demokrātijas apkarošana samazinot referenduma potenciālo dalībnieku skaitu pielietojot varas resursus: 26. Latvija ir pēdējā vietā Eiropas Savienībā pēc iedzīvotāju veselības stāvokļa parametriem. 27. Amnestijas likuma virzīšana, lai glābtu no cietuma vēl nenotiesātos par kukuļošanu, krāpšanu, dienesta pilnvaru pārsniegšanu, nodokļu nemaksāšanu. 28. Valsts un pašvaldības naudas pārspīlētā novirzīšana vienai privātbankai (Parex). 29. Valsts tēla graušana (Nothing special, Bloomberg TV). 30. Sausais atlikums: valsts novešana līdz maksātnespējai (2008.g.nov.-2009.g.marts)
ierobežotas pieejamības info
i
Varbūt SVF un ES liks ierīkot pie mums milzīgu izgāztuvi tā kredīta atdošanas vietā? Bet tas ir pavisam slepeni!
fīrers
f
ha, varbūt tagad man uzsmaidīs laime tikt miljonāra statusā..
alias
a
Neesmu nekāds guru vai eksperts politikas jautājumos, esmu vienkāršs cilvēks. Bet nolaist rokas un laisties dibenā arī netaisos. Manā dzīvē tā nav pirmā ekonomiskā krīze valstī, kurā dzīvoju, tikai iepriekšējās kaut kā tik ļoti neizjutu. Laikam tāpēc, ka visi masu mediji katru dienu nekauca vienā balsī - krīze, krīze, glābjas, kas var. Nē, nu, protams, brīdi, kad repšiki tika mainīti pret latiem proporcijā 200:1 atceros. Bankas Baltija krahu arī. Starp citu, tieši Banka Baltija mani iemācīja izvēlēties vienmēr konservatīvu naudas pelnīšanas veidu, lai arī ar mazāku peļņu. Kas Latvijā ir greizi? Pirmkārt, cilvēku domāšana. Čakarēta simtus gadu garumā. Daudzās paaudzēs ir dolbīts, ka latvietis ir kalps ar kalpa dvēseli un tas jau gēnos iedolbīts. Tāpēc jau var darīt tā kā dara patreizējā tā sauktā politiskā elite - rupji krāmēt uz galvas un zināt, ka par to nekas nebūs. Otrkārt, zems ekonomiskās izglītības līmenis. Nezinu, ar kuru galu domā cilvēks, kurš pie 500 Ls algas pērk uz kredīta dzīvokli pa 100 tk latiem!? Pie tam valstī, kurā nav nekādas ekonomikas, ja neskaita pilnīgu tirgus anarhiju ar vairākām karteļu vienošanās pazīmēm. Treškārt, piedodiet, tautieši, ļoti zems tautas pašapziņas līmenis. Pietiek ar vienu reklāmas kampaņu, lai nozombētu 90% latviešu un viņi darītu, ko liek, savas galvas uz pleciem vienkārši nav. Nu un viss pārējais izriet no iepriekš teiktā.
Ješka Miķelevič
J
Godman ir piziķis, aizsardzības ministrs ir lopu dakteris, Šleseram ir nepabeigta vidusskola..... Un ko mēs gaidam no tādiem profiņiem?
Ješka Miķelevič
J
Krievu kanāls (RBK) šodien pateica ka Latvijai °SVF "aizdod" 10,5 mlrd ASV $. Kurš melo? Kā atdosim? Un kad?
SOS
S
KAS TO KRED'ITU ATMAKSÅS ???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

EK paziņojums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas