Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Lieljuksis atlaists kļūdaino aprēķinu dēļ Valsts policijas budžetā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Cik var saprast no raksta, Juksis vainīgs, ka pagājušā gada beigās, kad gandrīz visās ministrijās tika piešķirti visādi bonusi- prēmijas, piemaksas, visādi dienesta ceļojumi un t.t. VP netika īstenotas plaša mēroga darbinieku atlaišanas,ap 200 darbinieku tomēr tika atlaisti, ar to izrādās, bija stipri par maz, tā kā tikai Jukša "nozieguma" rezultātā daudziem viņa aprējējiem vēl ir darbs! Attiecībā par Mūrnieci- tie kuri strādā policijā un fano par minēto kundzi, jau vistuvākajā laikā būs ļoooti vīlušies!
Māris
M
Neaizstāvu ne ministri, ne bijušo ministrijas vadoni, bet pēc publiskotās informācijas var prognozēt, ka Mūrniece šajā cīņā juridiski zaudēs. Piedodiet, gan procesuāli pārkāpumi iezīmējas mediju sniegtajās ziņās, gan arī pats juridiskais pamats ir tāds... nekāds. Kārtējā pavirši padarītā lieta.
vilis
v
Manuprāt pārāk daudz varas ministriem.Ja grib ieceļ,ja grib atlaiž ierēdņus.Politisko intrigu dēļ var sagraut valsts pārvaldi.Man liekas ka valsts sekretāru un citu ierēdņu rotācija ir civilpārvaldes kompetence.Ministra pilnvarās būtu tikai ierosināt dienesta izmeklēšanu.
manas domas
m
Esi no taukmūļu zortes, ka plāties ar šo mešanu no amata, ko??? Ministre L.Mūrniece un VP šefs Voins šobrīd ir labākais, kas līdz šim- 19 gados- iekšlietās ir bijis! Taukmūļiem, kas izzaga Latviju, īstie Latvijas patrioti un godīgie darba darītāji patiesi var pat ļoti riebties! Tāpēc nebrīnos par tavu ...atņirdzienā atkārto žokli!@!!
jautrais
j
Domāju, ka Mūrniecei un ko nav ilga sēdēšana krāslos. Voins arī šēž uz pulvera mucas.
D.Dauka
D
štrunts kāpēc atlaida !!! labāk pasakiet kāpēc pieņēma no iecirkņa miliča un uzreiz augstā policijas krēslā ...
kika
k
Lieliska doma - cilvēku, kas ne rēķināt, ne plānot prot, bīdīt par zinātņu prorektoru!
Darbinieks
D
Raksta autori neiedziļinās būtībā un ir jau ar savu tendenciozu viedokli: Līdz 1. jūnijam dienesta pārbaude būs pabeigta un tad arī tiks izlemts, vai par Lieljukša pārkāpumiem būs kriminālatbildība vai disciplināratbildība. Proti, spriedums jau gatavs, atbildībai jābūt, jautājums tikai, kādai atbildībai?
grāmatvedis
g
Vai valsts policijas budžetu sastāda grāmatvedis no narko kluba, vai tomēr no valsts policijas, a? To jau nu gan vajadzēja zināt, ka VP nesastāv tikai no izblīduša un trula priekšnieka, bet arī no vairākiem dienestiem...arī grāmatvedības!
Piebilde
P
Vispār budžetu ta rēķina kaut kādi ekonomisti, grāmatveži vai līdzīgas personas, atkarībā no amatu sadales.
kāmis
k
nu šitas vairāk izskatās , ka atrasts malējais uz kura pakārt visus suņus.
Nu, nu
N
Nu, nu apgaismo nezinīšus. Bet man bija lemts strādā VP kad priekšnieks bija Juksis. Tāpēc zinu kas par lietu. Pareizi noņemts. Vietā nācis patiesi cienījams priekšnieks!
sakāmais
s
beidzot arī kāds REĀLI ( ne politiski ) atbild ar savu amatu par savārīto!
45
4
nedomāju, ka kaut viens no šiem komentātājiem zina pietiekami, lai izteiktu kādas objektīvas versijas. Katrā ziņā ne jau nu budžets tur vainīgs ;)
Vita-Nodokļumaksātāja
V
Kaut Linda Mūrniece būtu saskatījusi "draudus, kas var nākt no A.Lieljukša", jebkura viņas pretdarbība šim kungam tiktu nozākāta. Tagad ir pierādījumi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


„Lieljuksis, ieņemot Valsts policijas priekšnieka amatu, ir pieļāvis vairākas būtiskas kļūdas un nav garantijas, ka viņš tās neatkārtos. Tā pat šajos grūtajos apstākļos ir vajadzīgs cilvēks, kurš ātri domā un dara, nevis gari un teorētiski runā par problēmām,”

L. Mūrniece, paziņojot par A. Lieljukša atbrīvošanu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas