Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Loskutova vēršanās tiesā balsojumu Saeimā neapturēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Altin Yildiz
A
Zini, tavai mātei nevajadzēja pažēlot desmit rubļus un taisīt abortu pie ārsta, tagad sieviņai nebūtu tā jāmokās.
Šausmas
Š
Nu, protams, ka Saeimai ar Loskutova jautājumu jāsteidzas pa galvu, pa kaklu, - cik tad ilgi marinēs to Vaškēviču aiz robežas? Un sāks vēl likt ragus savai šķirtajai sievai. Tādus netikumus mūsu tikumīgā Saeima nevar pieļaut!
Vizma
V
Nu, lai tie deputāti arī balso pēc savas tā saucamās sirdsapziņas - vismaz tauta beidzot redzēs, kāda kuram tā sirdsapziņa un kas kurš ir. Kurš vairāk zadzis, tas arī balsos "pret" un pats sevi izgaismos.
Es
E
Kad deputātiem balsojot par kādu jautājumu ir bijusi sirdsapziņa? Tādu reizi neatceros, varbūt kāds no komentētājiem var atgādināt, ja tād ir gadījums zināms!?! Balsoja par Zatleru, Balsoja par Abreni, par Augstākās tiesas priekšēdētāju, tie nebija sirdsapziņas balsojumi, baidos, ka arī balsojot par Loskutova atlaišanu sirds būs palikusi mājās uz plauktiņa. Ļoti gribētos citēt nesen dzirdēto rokoperā "Lāčplēsis" :""Meklējiet Kangaru latviešu tautā", lasot dažus komentārus, liekas, ka tādi ir atrasti, bet pārējie, kam veselais saprāts nepadosimies, cīnīsimies, kaut vai paužot savu viedokli, mēs neguļam, mēs dzirdam!!!
Ysk
Y
Grāmatvedi Ojār, kuram Loskutovs esot pilnīgi "pie kājas", uz tā plakāta par zagļiem jārunā daudzskaitlī. Pareizu gramatiku vajag ievērot! Un tās sejas tu vari sazīmēt labi daudz!
ABA
A
----taču cer, ka deputāti par viņa nākotni balsos pēc savas sirdsapziņas. Skan labi, taču deputāti sen jau kā aizmirsuši kas tā tāda. Daļa varbūt nekad nav zinājusi.
Mikus
M
Nabaga Latvijas Aļoša !!!! Bija piemineklis, tagad noņems pieminekli .....ko tagad nabaga salijusī lietussargu tauta pielūgs ??? Būs jāizdomā jauns elks !!! Iesaku Sipenieci ......jaaa !!!!!! uraa !!!!!! Sipenieci par KNAB ....visi uz mītīņu atbalstīt Sipenieci !!!! URAAAAAAAAAAAAAAAA
latvietis
l
Kāpēc neparādās mans koments? Rakstu vēlreiz- opozīcijas partijas pašas veido savu kapraci tagad atlaižot Loskutovu,kas ies politikā un ar tautas atbalstu uzvarēs. Apdomā labi!
latvietis
l
Cik stulbi gan ir opozīcijas vadoņi-Loskutovs tak ies politikā un tauta viņu atbalstīs, tā ka visām opozīcijas partijas pašu rokām veido sev kapraci! Malacis Loskutov!
Ojārs
O
Un vēl es uzzīmēšu neskūta vīrišķa seju, nu tā apmēram metru reiz metru, un lieliem burtiem uzrakstīšu "...ķeriet zagli..."
Ojārs
O
Man būs plakāti - "Nost ar Loskutovu" un arī "KNABAM reālu vadītāju!" Paldies Tev, Kivi, par priekšlikumiem.
Roberts
R
Ar tadiem kretiniem ka "zvirbulens" un citi oranzistu d.....laizas jau nav verts nemaz strideties, viniem,tacu,"galva tikai viena rieva" un ta pati "no arpuses",ko atstajusi krievu virsnieku cepures "furazkas"valkasana.
patriots
p
Latvijai draud liela krīze, ja tiks sašķelta sabiedrība un tas šobrīd tiek mērķtiecīgi darīts. Diemžēl liela daļa neseko līdz notikumiem un saklausa tikai pa ausu galam izsauktus lozungus - "ķeriet zagli" ŠOBRĪD ZAGLIS IR LOSKUTOVS, rīt tas būs MAIZĪTIS, parīt SUDRABA. Jo vairāk sabiedrība par šo lietu runās un debatēs jo labāk, jo strīdos dzimst taisnība un arī grūtgalvīši lēnām nonāks pie sapratnes - kas kādu maizi ēd un kāpēc rīkojas tieši tā. Tāpēc tautas pulcēšanās pie Saemas ir atbalstāma, jo pilsoniskā sabiedrība neradīsies, ja visi tikai pa katiem runās, bet kopā nesanāks un neizrunāsies. Citās demokrātijas zemēs cilvēki ir daudz aktīvāki aizstāvēt savu pārliecību. Vai mēs esam sliktāki? Kāpēc pēkšņi mūsu inteliģence būtu kļuvusi stulba vai kolaboracioniska? Pateicoties inteliģencei Latvijā notika ATMODA, atceraties rakstnieku savienības plēnumu, kurā par TAUTAI svarīgo sāka runāt tieši inteliģence. Reakcionāri vienmēr atradīs kādas utis. Ticu ka TAUTA pamodīsies un ieraudzīs patiesās vērtības - BRĪVĪBU, GODĪGUMU, TAISNĪGUMU un tikai pēc tam labklājību. Ja mēs labklājību liksim pirmajā vietā, tad Latvija kļūs par otru MASKAVU vai BRAZĪLIJU. Tā vairs nebūs 1918 gadā dibinātā LATVIJA, tā būs oligarhu kabatas SIA. Latvieši tad varēs iet strādāt pie ārzemniekiem, kur par vagariem būs mūsu kangari un korupcijas piesedzēji. Viņiem pašiem jau nebūs ne silts ne augsts, jo pašu svarīgāko - valstiskuma jēgu tie nesaprot un nekad nesapratīs. Viņiem pietiek ar piepūšamo peldbaseinu un melnu parketa džipu. Ejam svētdien pie SAEMAS. Deputāti nedrīkstēs ignorēt sabiedrības uztraukumu. Viņu pienākums būs atrisināt šo jautājumu tā, lai sabiedrība nesašķeltos.
Likums
L
A Loskutovs pats sevi negrib iesuudzeet tiesaa? Vareetu vismaz pats sevi aresteet par naudas atmazgaashanu :))
Bumba
B
Tev nav jāstrādā? Tikai jākomentē? Es tādus padomniekus darbā neturētu... Un noskaidrot, kas tu esi ir viens un div... ņemot vērā tavus tekstus par Loskutovu un augstskolām , izdaru secinājumu, ka IESPĒJAMS :-) esi "exprosecutor", kurš agrāk parakstījās ar pilnu vārdu un uzvārdu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI PLAŠĀK

Kā risinājās A.Loskutova darbības izvērtēšana:


Valdība atbalsta atbrīvošanu, Loskutovs cīnīsies, opozīcija pret.

Juridiskā komisija atbalsta Loskutova atbrīvošanu.

Loskutova atbrīvošana – pēc Jāņiem.

Loskutovs un atbalstītāji grib novilcināt atlaišanu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas