Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Maizītis: Ar KNAB vadītāja izvēli nedrīkst vilcināties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
doniņa
d
Maizīti,liels kārumnieks uz naudu,paskaidro vienkāršai tautai cik liels ir KNAB budžets gadā?Vai tie miljoni nav vienkārši izrauti pensionāriem no zobiem.Vai būtu jārīko referendumi,ja tavs drauģelis tik uzcītīgi nebūtu tērējis valsts naudu?Pensionāri peldētu naudā,ja Tu nebūtu prokuratūras šeftmanis,bet Loskutovs KNAB šeftmanis.Pensionāriem jūs vajadzētu atejspodā slīcināt tik ilgi kamēr izdodiet savus Šveices banku kontus.
zagsims
z
Maizīti,kas tur īsti bija ar to Namu Dzirnavu ielā 113?Runā ,ka tev ir bijusi milzu loma,lai valsts īpašumu pārdotu valstij par nieka 6000000 latu.Ja tā godīgi,tad prokuratūrai jau 16 gadus pienāktos cits ģenerālprokurors.Ko tur E.Liepiņš savulaik teica vajag tikai rakt-tikai meklēt.Tā nu nav ,ka Latvijā nebūtu godīgu prokuroru,Grūti noticēt,ka visi būtu tā noķēzījuši savu mundieri kā Tu.
jaunietis
j
Laba KNAB vadītāja būtu Vaira Viķe Freiberga. Varētu kratīšanā izņemtos pulksteņus norakstīt un savākt sev.
Parastais
P
" Tas vecis šitos kantorus ātri savedīs kārtībā." Ar šo tu atklāti apliecināji, ka pūt veco komunistu stabulē un cel viņus slavas saulītē. Ārstējies, zvirbuli, kamēr nav par vēlu.
naba
n
``Atbildīgā Tieslietu ministrija, kurai jāpiedāvā veids, kā meklēt jauno iestādes vadītāju ar ģenerālprokuratūru līdz šim nav sazinājusies, lai konsultētos.`` Ta nu gan atradies pasaules centrs. Kurā normatīvajā aktā ir noteikts, ka jākonsultējas tieši ar viņu?
zvirbulēns
z
Es nekad neesmu pūtis nepieskaitāmo stabulēs. Piemēram, J.Maizītis velk šo Loskutovu prokurora krēslā, bet es čiepstu.:))) P.S. Viens gan skaidrs, es gribu A.Lembergu redzēt ministru prezidenta krēslā. Tas vecis šitos kantorus ātri savedīs kārtībā.
Lellei
L
Nav nemaz jābrauc uz zoodārzu. Tev patīkamie kandidāti atrodami daudz tuvāk - TORŅA iELAS partiju birojos, un bez čurāšanas uz pirkstiem
ZBL
Z
Bet Jūs jau visu laiku pūšat šo nepieskaitāmo stabulē! Kāpēc Jūs to darat, un darat vienkārši primitīvi un dumji. Kāpēc?
zvirbulēns
z
Tie, kas KNAB amatā ielika Loskutovu ir bijuši nepiesakaitāmi, un nesauc mani par čekas zvirbuli, mani tas apvaino! :(((
zvirbulēns
z
Ja nopietni, tad šajā amatā ir jāliek ģenerālprokurors Jānis Maizītis, turklāt bez konkursiem un liekas demokrātijas. Jānis Maizītis ar savu deviņu gadu darbu ir pierādījis, ka var Latvijā ievest kartību un tiesiskumu. Noziedzības līmenis ir krities uz pusi, Latvija ir uzplaukusi visos virzienos, viss sakārtots, noregulēts un noteikts. Latvieši mīl Jāni Maizīti.
ZBL
Z
Tikai Jūs aizmirsāt vienu lietu, visas šie fakti un meli bija zināmi Kalvītim, Emsim, Šķēlem,poļitrukam Lembergam kad viņu pakalpiņi ielika Loskutovu amatā. :) Paskatieties knl raidījumu pirms KNAB priekšnieka ievēlēšanas vecais čekas zvirbuli. Jums taču nav ne kripatiņas loģikas.:(
Lelle
L
A ja nopietni, tad valdosajiem kretīniem tuvojas gals ar vai bez Tevis uzskaititajiem uzstādījumiem. Ne Dievu, ne zvaigznes neapčakarēsi...
zilā govs
z
Kāpēc mums ir vajadzīgs KNAB?Labāk lai Maizītis izstāsta kā viņš kopā ar Strautiņu izlaupīja miljardu vērtos Kārļa Ulmaņa sarūpētos īstās Turības īpašumus.Tādām afērām der tikai Maizīša kabatas formāta KNAB.
zagsims
z
Kas tur ko vilcināties?Maizīti par KNAB priekšnieku un Loskutovu par prokuratūras priekšnieku.Vai te būtu citi priekšlikumi.Tā Latvija jādabū uz grunti.Terors pret tautu ir jāturpina.Kam tādi letiņi ir vajadzīgi?
zvirbulēns
z
Jums gan viss vienkārši! Nu nav tik vienkārši, nav! Pirmkārt, KNAB priekšniekam ir jābūt kādam bijušās Latvijas PSR komunistiskās partijas darboņa dēlam, vai meitai. Otrkārt, šim kadram ir jābūt pabeigušam Maskavas specskolu. Treškārt, šim kadram ir jābūt vai nu krievam, vai krievvalodīgajam. Ceturtkārt, šim cilvēkam jāatdzīst, ka Latvija nekad nav bijusi okupēta. Piektkārt, viņam jāmīl meitenes visdažādākajos veidos un pozās. Sestkārt, viņam ir jālasa lekcijas ne mazāk kā sešās augskolās. Septītkārt, viņam nav jāraisās interesei, kas darās KNAB seifos, kur paliek cilvēkiem atņemtā nauda kratīšanās. :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas