Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Motocikliem nodeva tomēr būs tikai 24 lati, bet auto pieaugs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Un tas ir viss?
U
Kur tad palika piedāvājums aplikty ar paaugstinātu nodokli privātās lidmašīnas un jahtas? Palika tikai privātie motocikli???!
1.decembris
1
Rīt pie Saeimas auto īpašnieki panāks savu iznesot un publiski sadedzinot 100 krēslus ar visiem taukiem.
auto ipasnieks
a
"Lielo mielo, sīko- rīko": ... vai tikai šo nebija teicis Jānis Rainis? (!) Jā, rādās, būs arī šoreiz, kad "sīkais", jeb mazais samakšās par "lielo", jeb t r e k n o. Ko var gribēt, ja esam tik "jēli"?(!)
šlosers
š
za...jebisj...visādi brāļu ordeņi utt, kuri tiek tiešām ir biezie, maksās daudz mazāk nekā daudzbērnu ģimene ar minivenu!!...super valsts!
huans
h
Repšem taču ir kuģis!
auto-moto braucējiem
a
mūs dažkārt pielīdzina kaimiņiem EST un LT,bet tagad gan visi klusi tur mēli aiz zobiem un nestāsta kādas kvalitātes autoceļi ir piemēram Lietuvā un cik tur ir ceļa nodoklis privātajam autotransportam,bet stāsta kad redz mēs neuzlikām tachu 100ls motcikliem,bet TIKAI 24ls!!!un cik bieži transporta līdzekļiem jāiziet ikgadējā tehniskā apskate!nu tad lūk,ceļa nodokli(transporta nodeva) mūsu kaimiņi saņēmās un noprotestēja kad viņu valdība vēlējās to ieviest,bet Tehnisko apskati viņi iet reizi divos gados!
lala
l
hihi, abi FM vadītāji - ER&MB jau ir motobraucēji :) droši vien viņiem pašiem arī nebija viegli pieņemt lēmumu par nodokļa palielināšanu :)
johaidī
j
Nekad nebiju domājis, ka Harleju īpašnieki ir tik trūcīgi. 24 lati!!! Tā tik ir nauda!!!
Mr. Dust -> hi
M
Ir gan pilnīgi greizi. Un mocis nav vienigais transporta līdzeklis tikai, tādēļ, ka Latvijā tāds klimats. Cik resursu ietaupās, pat par tiem pašiem 6 mēnešiem. Domāju, ka mocītis man jau par šiem gadiem ir atpircies, degvielas ziņā. Ko, nu tur vispār vairs par pārējām lietām... Nu, un "smokeram", iesaku pazvanīt Frīdim pa taisno un izstāstīt savu sāpi. Viņa telefons ir mca mājaslapā - Nu, visu to par memzelīšiem un pupsikiem... Viņš nav ļauns cilvēks - sapratīs ! Varbūt tiksi vaļā no kaut kādiem, saviem kompleksiem, un varēsi dzīvot tālāk pilnvērtīgu dzīvi...
smoker
s
memzelītis Frīdelis nevar 24 ls samaksāt, pilnīgs pupsiks
RUNCIS KURU ,visi ZIN!!!
R
idiotismam nav robezu , tad labaak pa šiem bedrainajiem ceļiem ar TANKU Braukšu --cik tam buus nodoklis??
hi
h
Nekas tur nav greizi. Pedejie cilveki, kam motocikls bija vienigais transporta lidzeklis bija PSRS. Kops taa laika tas ir greznuma prieksmets, jo nevienam tas nav vienigais trasnp. lidzeklis. Tas, ka greznuma prieksmets tiek izmantots biezi maz ko maina. Cits ari zelta gredzenus nesa ikdiena.... Starp citu, uzlikt akcizi cukura izmantojumam produktos butu diezgan racionali, jo musu cukurfabrikas taa kaa ir beigusas.
Tāuntā
T
Labās ziņas: "Motocikliem nodeva samazināta no 3 uz 24 latiem".
bezpersonisks vārds
b
Legalizēt narkotikas un prostitūciju, paaugstināt nodokļus uzturam un dzērieniem ar zemu uzturvērtību.
Mr. Dust -> hi
M
Nu nav tā. Vasarā gandrīz vienīgi pārvietojos ar moci ikdienā. Izņēmumi ir tās dienas, kad jāpārved smagi priekšmeti, vai kaut kur jābūt uzvalkā... Kaut kā te daudziem greizi priekšstati, par motobraucējiem. Nevaru saprast, skaudība, vai kā ? Nu, nav tas transportlīdzeklis katram tirliņam... Ir jāmāk braukt un tam ir jāpatīk !!! Cena/izplūdes gāzes/aizņemtā vieta - viss ir 100% taisnība. Tādēļ uzskatīt moci, par luxus preci ir pilnīgs stulbums. Nerunāju, protams, par Privātās Dzīves lapās esošajiem personāžiem, kas savus ar vije**nisko aerogrāfiju noklātos spēkratus tur plauktā, un var būt nobrauc pārdesmit kilometrus sezonā... :( Gan jau, ka būsim pirmdien daudz ! Interesentus, aicinu iepazīties ar piketa noteikumiem: Mums vismazāk vajag kaut kādu ālēšanos. Gan jau Mūrnieces kundze būs parūpējusies, par līdz zobiem bruņotas specvienības izsaukšanu, Jelgavas stilā... :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

“Kā transporta līdzeklis var būt luksusprece? Tad varbūt arī velosipēdi ir luksuspreces? Rodas sajūta, ka ir pieņemts pilnīgi nepārdomāts lēmums."

Latvijas Motoklubu asociācijas prezidents Aivairs Freimanis jeb Frīdis  

"Kā var pielīdzināt motociklu automobilim, kas sver pusotru tonnu? Tas ir pilnīgs diletantisms, pilnīgs absurds! Ja jau nekonsultējoties ne ar vienu – ne ar Motoklubu asociāciju ne ar vienu no lielajiem klubiem – divu, trīs cilvēku bariņš pieņem kādu lēmumu, tad lai viņi nes par to atbildību līdz pašām beigām."

Hermejs prezidents Vladimirs Barinovs

Lasiet plašāk


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas