Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Mozers atkal konsultē Finanšu ministriju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ThinkPositive
T
Manuprāt, par ‘Nasing Spešal’ intervijas sagatavošanu un īstenošanu M.M ir pelnījis ne tikai prēmiju, bet arī ordeni. PALDIES, Miervaldi ! – paldies, ka uzskatāmi parādīji to domāšanas ‘’ vidējo līmeni ‘’, ko ir sasnieguši Latvijas politiskie & ekonomiskie & komunikācijas speciālisti tirgus ekonomikas apstākļos.
HipnotiskaisBrauciens
H
‘’ Viena cilvēka muļķība ir otra veiksme ‘’ (F.Bēkons)
bmw
b
FinMin par ministra padomnieci pieņemta tāda Māra Sīmane - persona, kas faktiski pa burbuli ir nolaidusi vienu nevalstisku organizāciju un nekad nav sapratusi it neko no finansēm un budžeta. Toties ir ārzemju latviete, kas vienmēr dabūjusi siltas vietas pateicoties saviem krustēviem un krustmātēm.
diskobumba
d
Mediju speciālista pēdējais salmiņš, neatbildēt uz zvaniem un īsziņām!:)
klik
k
Bet kāda tad alternatīva: `bet runcis klausās un tik rij` (pēc Krilova). Tad tā būtu jādara: paspriedelējām un ļaujam cilvēkam `strādāt`?!
ledus
l
lai ka mani mulsina "mozera faktors", ko jau mineju komentejot iepreiksejo dienas rakstu par so kungu, tomer jaatzistas, ka nu pat jau paliek mazuliet baisi - dienas nodarbosanas tagad bus "uzesties" uz kadu cilveku un knabat kamer beigts?
kaka
k
kur ir plaans? gribu izlasiit.
žurnālists
ž
Kauns FM-am! Sēž tur n-tie PR cilvēki, atbildes gatavo nekvalitatīvi un lēni. Tad nav šāda informācija, tad šī nav aktualizēta utt. Noriebies lūgties. Un ko tad Mozers darīja līdz šim kā padomdevējs? Teica tiem FM PR studentiem, lai informāciju nedod, novilcina un raksta nekvalitatīvi? Un tāds būs plāns par 4000Ls? Prom uz mežu!
klik
k
smieklīgi, bet Mozers ir pasniedzējs arī tādā dīvainā iestādījumā kā Direktoru skola :) --------------------------------------------------------- ----------------------------------------------- Nekā smieklīga - tur jau jāraud. Man rādās, ka tur Pavļuts arī ir?
klik
k
Kas mizo, tas raud. Redz, cik labi atmiņā palikuši koncerti un svētki! laikam taču dikti gāja pie sirds? Un vēl kopā ar visu Mozera vārdu! ŠITAS KOMENTS VISDRĪZĀK NĀK NO "DRAUGA" . TĀDI TE IR PIERAKSTĪJUŠI PILNU PORTĀLU! CIK TEV, MIERVALDI, DAUDZ "DRAUGU"! -------------------------------------------------- ------------------------------------------ Ja jau daudz, tad ir sapelnījis...
Codis
C
Mozer, Codes pagasts ir ar tevi.
I.Gulbe
I
Miervaldi, nac pec manas "zelta vaveras" - es tevi iepriecinashu. Tava Inguna Gulbe!
TPJO
T
Vai Mozer, nu palasi, ko par tevi tauta raksta. Tev jau patik lasit komentarus. Skaidrs viens, ka labus komentarus tu raksti pats. Nu pacenties, jo vel bus virknejus ar publikacijam, kas par tevi tik rakstits. Lasi, Miervaldi un priecajies!
es nesaprotu,
e
vai tad finanšu ministrijas jēga nav tāda, ka tajā strādā visspējīgākie cilvēki, kas organizē valsts finanses un ar tiem saistītos jautājumus?Ko ta paši darbinieki dara, ja speciāli jāalgo citi, kas padarītu viņu darbu?!
ucs
u
kur tad...pārgudrais,finanšu lietās... MOZUS... bija,kā saka, [kad Rīga dega ].... kad valsts ekonomika, budzets...bruka,sabruka !?! tagad,kā no jauna piedzimis...uzmetās,par [sagrautās ekonomikas ],fin.konsultantu... kā saka... pēc tiesas...visi gudri !?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Pēc "nasing spešal" Mozers zaudē darbu FM

Padomnieku skaitu samazina tikai uz papīra

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas