Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Mūrniece: NDK vēlējās ietekmēt LTV saturu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Ja TV žurnālisti zinātu, cik ļoti negatīvu iespaidu uz veciem cilvēkiem atstāj ziņas, kas satur itkā negatīvu informāciju, viņi pārstātu rādīt tikai slikto!
gm
g
Kota izsaukšana bija tāds tizls PR pašam Kotam. Lūk kā - viņu izsauc un tagad sašutums! Tiek uzzīmēts "labā" Kota tēls - redz, ja viņu grib ietekmēt, tad viņš ir neērts valdošajai elitei. Īstenībā "vadošos norādījumus" viņš saņem citur un citā veidā, bez liekas zīmulēšanās. Tas, ka šie norādījumi ir ņemti vērā ir pamanāms gan pie Ivetas Elksnes, gan pie "pieradinātā" De Facto. Valdošās elites pretinieki dabūs atpakaļ ar to pašu "monētu" ar kuru savulaik Jaunalksne ņēmās.
aizspogulija
a
A kāds sakars Jaundžeikara pārliecībai ar valsti? Mani neinteresē Jaundžeikara pārliecība - to viņš var paust mājās, guļamistabā, dārzā, starp savas reliģijas piekritējiem u.t.t. Mani interesē, lai šīs personas, kas sevi uzskata par politiķi, darbi un vārdi neapkaunotu Latviju un neapdraudētu demokrātiju.
aizspogulija
a
Jaundžeikars Latvijā drīz kļūs par lamuvārdu.
Gailitim
G
LTV pēc savas juridiskās piederības ir valsts uzņēmums, sabiedriska būtu tajā gadījumā, ja cilvēki maksātu abonentmaksas. Un tas nemaz nav likumdošanā, tā kā nevajag, Gailīt, tik stulbi izrunāties, nav ko tautai uzbāzties ar sabiedriskumu, jo LTV tā nav pēc būtības!!!! Gailīt, nu nevar LTV pretendēt uz sabiedrisku, vismaz ar to kvalitāti, kas ir tagad. Nu nevelk, un nevelk arī pliekanā Panorāma.
gnireb
g
piensaimniek , laba bilde ! Kas jauns paniņu vārīšanas tehnoloģijā , sūkalas joprojām labā cenā , vai ne? A tavs dēls pīpē , dzer un lieto . Tiesa pierādījusi .
Lelle
L
Linda MALACIS!!! Hip, hip, urā!!!
Lelle
L
Muļķu zeme ar jaundžeikaru perdeļiem priekšgala rullee...kamērt tauta ar $udainiem mietiem tos mudakus neiztrenkās, nekas nemainīsies
Antipanorāmisc
A
Mani piemēram šokēja vakardienas Kincas sižets ar mehāniski runājošo un kājāmgājēju pensionāru. Žel Kincas- laikam tomēr rāda to aiz muļķības, nevar būt ka Štokenbergs samaksājis.
zane
z
Neizskatās, ka kāds no ndk būtu sapratis, ka tiešām ir problēma. Viņi drīzāk Mūrnieci no ndk izslēgs, lai nākamreiz mēs neuzzinām, kas tur notiek
Mārtiņš
M
Valstij ir jāpieņem likums - pirms stāšanās par tautas kalpu ieviest obligātās garīgās veselības pārbaudes. Kā arī ieviest jaunu kritēriju - pārbaudīt gan IQ līmeni, gav patstāvīgo spriestspēju. Savādāk Latviešu tauta ieslīgs pilnīgā depresijā skatoties un klausoties šos nebeidzamos murgus. Lietussargus Akciju - "Flash mob " pie saimas!!!
skats iz iekšām
s
Žēl, ka Mūrniece vēl nav pamanījusi, ka LTV saturu jau labu laiciņu ietekmē ne tikai Jaundžeikara komisija. Cenzūra LTV ir ieviesta jau kopš Kalvīša valdības beigām. To sāka Holšteins un turpina Kots.
anonīmais šakālis
a
Tiešām baltkrievijas līmenis! Čekistu valdība sevi par;ada! Kad tiksim vaļā no čekistiem, tad šādas problēmas nebūs!
wx
w
Jaunžeikars jau sadomājis te kontrolēt ko pa TV rādīs.
skatitajs
s
Panorama bija vieniga no visiem medijiem-televizijam un preses,kas I.Ziedona jubileja ciemojas pie vina majas un runaja par vinu.Laikam skatijaties taja laika zvaigznu sovu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas