Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

papildināta - NBS komandiera amatā rosina iecelt Graubi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
interesanti
i
kā tad īsti beidzās tas "dzīvokļa afēras" skandāls? viss tika norakstīts uz valsts budžeta (muļķu zemes "vaukšķu" nodokļu naudiņas) rēķina, kārtējo reizi "kompetenti" konstatējot, ka tā ir nevis prasta un ikdienišķi ierasta valsts "uzmešanas" shēma, bet gan muļķu zemes lielāko kretīnu "likumīga" rīcība?
vārds
v
bet tas nekas ka viņam nav augstākās izglītības?
Veterāns30
V
Nosvērts. Nav tendēts uz vecu mīnu tralleru iepirkšanu,kas maksā miljonus un kuri nekādi nenostiprina Latvijas aizsardzības spējas. Nesavāca sev apkārt rupjus bocmaņus,kas iepirka cimdus karavīriem par Ls 50 -150 par pāri. Tiešām ir pieredze komandēt četru rotu armiju. Jo viņa laikā tā bija krietni lielāka. Apsveicu. Cerams,ka nenotiks kārtējās "reformas",kas kļuvušas bezgalīgas.
Jēcis
J
Ance, tu vecā "emma", beidz te vazāties pa visiem portāliem, ka nenoķer sliktu slimību! Bet vispār, ja vecis parakstās ar sievietes vārdu, tas jau ir simptomātiski. TURIES, RAIMOND!
BR
B
Viss notiek kā jau Latvijā. Graube grozījies Briseles NATO aprindās, aizsardzības ministrs Lieģis arī. Lieģis darbojās pēc "es viņu pazīstu" principa.
niks
n
Perfekta kandidatūra, precīza izvēle.
es
e
Forši! Nākamreiz pilnu story uzreiz vienā komentā, lai nav jākasa doma kopā ;)
PB>>es
P
Kara laikā KATRU DIENU no Sark. armijas hospitāļiem izrakstījās pēc izārstētā ievainojuma vai slimības (tikai 3% no hospitāļu kontingenta bija slimie) un tika nosūtīti atpakaļ uz fronti 15000 karavīru. Tātad, katru dienu ierindā atgriezās 1 divīzija jau PIEREDZĒJUŠU karavīru. Šo spēku vācieši uzskatīja par izšķīrošo. Smirnovs spēja saprast, kas un kā jādara, to izdarīt un panākt šādu rezultātu. Starp citu, pēc kara viņš krita Stalina nežēlastībā un tika padzīts. Hruščovs un Brežņevs viņu neatcerējās. Tikai Gorbačova laikā viņs tika novērtēts un pat bez disertācijas ievēlēts par akadēmiķi. Nesen nomira.
es
e
Neesmu vēstures plašs pārzinātājs, taču pieņemu, ka Medicīnas pārvaldes priekšnieka rīcībā bija mediciniska rakstura darbība vai bezdarbība attiecībā pret ievainotajiem pretinieka karavīriem. Bez plašāka izklāsta dotais vēsture piemērs ir pavājšs. Taču domai par pieredzi kā kritēriju pilnībā pievienojos.
Ņirga
Ņ
P.S Iepriekšējais bija domats komentētājam "es"
Ņirga
Ņ
Cilvēks ar vēsturisku piemēru demonstrēja, ka pieredzei nevis pakāpei ir jābūt primārajam nosacījumam.
C
Kara laikā tas varbūt arī der, bet miera laikā vajag normālu, plānotu militāro karjeru. Problēma jau nav tajā, ka par CHODu tiek iecelts ģenerālis. Drīzāk jautājājums, kas tiek/līdz šim tikuši par ģenerāļiem un kā maksimāli uzlabot augstāko virsnieku kvalitāti. Diez kurš tad, jūsuprāt, būtu labāks kandidāts?
es
e
Izsakies precīzāk, citādi parastajam mirstīgajam domu grūti uztvert.
Ņirga
Ņ
P.S. Būtu interesanti uzzināt kurš šādu kandidatūru ieteicis prezidentam. Tā sakot nu kuras mēslu čupas puses vēji pūš...
Ņirga
Ņ
Nepiemērotāku kandidātu grūti atrast. Man jau šķiet, ka NBS komandiera amatā būtu jāliek kāds militārists, kurš: 1) ir ar militāro izglītību - kara akadēmija; 2) ar reālu pieredzi ( starptautiskajās operācijās); Rakstā minētais subjekts ir LC laiku čomu būšanas radīts produkts. Trekno gadu atrauga...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

GRAUBES CV

 

Raimonda Graubes CV

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas