Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Negaidīti sasaukta koalīcijas padomes sanāksme

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Nu ir apspriedušies ar sponsoriem un mākoņiem un bilde skaidra.Tādēļ jau arī tā lielā ,,slepenība,,jo nu aiztikt jau šamējos tā tīri nevar.Var zaudēt beņķi un šamējo uzticību.
lauķe
l
Nespļauj bļodiņā, no kuras pašam jāēd! Jeb, tu kā krievs, kur ēd , tur arī d..s!
Turēsim īkšķus!
T
Ņemot vērā daudzu žurnālistu kāri uz lētām sensācijām un lielas tautas daļas nespēju filtrēt informāciju, pilnīgi atbalstu tikai gala varianta publicēšanu. Dažādu iespējamo, bet vēl nepieņemto variantu pasviešanu atklātībā var uzskatīt par negodprātīgu FM ierēdņu sabotāžu. Neaizmirsīsim, kas līdz šim tur saimniekoja un kurš ir valsts sekretārs. Nedomāju, ka Dombrovskim ir lielas manevrēšanas iespējas - spiež gan starptautiskie aizdevēji, gan no otras puses - TP ar saviem satelītiem, kuriem vēl joprojām ir vairākums Saeimā, kas budžetu var arī neapstiprināt. Plus vēl darba devēji un arodbiedrības. Visi velk to deķīti katrs uz savu pusi. Izeja ir tikai viena - piekāpties VISIEM, bet līdz ar to apmierināts nebūs NEVIENS. Šaubos, vai varētu atrasties kāds viedais, kurš spētu izkalkutēt visiem pilnīgi pieņemamu variantu. Tāpēc - lai visi labie gari stāv klāt Dombrovskim, jo labāku premjeru šobrīd neredzu.
bankrotejusi valsts
b
Aprobezota, iedomiga maza tautina pie Baltijas juras (arzemju zurnalistu apzimejums) - kadu dzivi esat pelnijusi, tadu ari dabujat (ar pasu ieveleto saeimu prieksgala)!
>>>
&
vai tiešām kāds tic, ka no pensionāru un bērnu pabalstiem šī valsts paēdīs? vai jums, kungi, kumoss kaklā nespiežas?
d'Andris
d
Skatos LNT Top10, skatos "Nekā personīga", palasu šos ciparus. Kur ir tā VALSTS APARĀTA APGRAIZĪŠANA? Man patiešām sāk apnikt, kā tas aparāts mani .... 13.janvāri neatbalstīju. Līdz ceturtdienai varu viedokli mainīt!
Ritasi
R
Gan jau riit no riita muus aplaimos ar jaunumiem,kaut vai piem. pensijas uz pusi nost,taa ka gan buutu patiikama zinja ilgam laikam....Super!!!
rufo
r
tā ātrā slepenība vienreiz ir jāizbeidz, ko jūs tur par muļķīšiem mūs turat !?
zemnieks
z
Latvijā ir atgriezusies LKP .Latvijas Koalīcijas Padome
zoom
z
Kāpēc tādi autsaideri kā roze rezami bildē? Nav jau amatieru fotogrāfu kongress.
mnja
m
nea, to baumoja aizpagājušo nedēļ par pagājušo svētdienu.. un vispār šādas baumas jau ir gadu, pusotru - pa šo laiku savu nacionālo valūtu ir devalvējusi Polija, Krievija, Lielbritānija, Baltkrievija un vēl vesela rinda valstu..
Zigis
Z
Iegāju Prezidenta mājaslapā un atvēru Latvijas Republikas Satversmi. Meklēju vārdus "koalīcijas padome" - Neatradu! Meklēju "koalīcija" - Neatradu! Tad ko mēs visi brīnamies, ka esam ievesti purvā? Kā lai tur nebūtu, ja valsti vada kautkādas nelikumīgas, slepenas padomes. Jūs, tur, mērgļi, vai nu atlaidiet visas virs demokrātijas stāvošās padomes, vei arī pasludiniet, ka demokrātija Latvijā beigusies. Un pārsauciet valsti par Latvijas koalīcijas padomju republiku!
fiksais
f
Vēl pagājušonedēļ baumoja, ka tieši šajā svētdienā latam noņems piesaisti eiro. Ceru, ka tā ir tikai pīle, pretējā gadījumā to lāčuku ar visu svītu tauta vienkārši nolinčos!
Econ
E
Neba jau nu Āboltiņai būtu jābaidās, jābaidās ir tiem, kas visu šo ekonomisko traģēdiju radīja.
lielķeza
l
Nāks jauni sūdi, šie aizmirsīsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Par ko valdība un sociālie partneri vienojās ceturtdienas naktī?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas