Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

papildināta - Nodibināta partija "Par prezidentālu republiku"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janka
J
Pilnīgi pareizi,visu konfiscēt,un zāg'i rokās.Lai atstrādā Latvijas labā 10 gadus.Politiķus par brigadieriem,pakalpiņus ar zāg'iem.Kopā ar amarpersonām sanāks kādi 200000,domāju pa 10 gadiem varētu daļu no nozaktā atstrādāt.
OSI kolēģi
O
Pisenieku par ministru! Sen jau gatavs kā oga!
Guņča
G
Ak Dievs,kā kliķe,un viņas pakalpiņi ir satraukušies par jauna spēka ienākšanu.Protams nevienam no viņiem negribas,ja liks par sastrādāto cietumā,ar mantas konfiskāciju. „Šai politiskai elitei ir jāaiziet un jāaiziet ar skaļām tiesas prāvām ”,un tā tas būs,varat te censties ķengāt cik gribat,jūsu laiki ir pagājuši.
Gaudonas
G
jaaa... kaa vienmeer komenteetaajos salasiijushies gudriishi.. ir labs tieiciens, nepatiik pats dari, ja nevari seedi un klusee... kaa teikt tad zini savu vietu... Atbalstu parttiju!!
Politologs
P
Prezidentāļu partija, Liepājas uzņēmēju partija- tās arī paliks 200-300 biedru līmenī. Saeimā tiks vienīgi ar milzu naudas inspirētu apdullinošu reklāmas kampaņu. Vajadzīga partija ar 2000-3000 biedriem, ja ne 10 000...
Edzis
E
par verdzību Vislabāk verdzības problēma bija atrisināta inkiem. Viņiem vergu nebija, toties augstie Andu kalni, pāri kuriem jābūve ceļi, gan bija. Inku valdnieki ļoti eleganti un mūsdienīgi atrisināja šo problēmu. Pavalstniekiem tika uzlikti nodokļi (klaušas) ceļa būvē. Uzreiz trīs ieguvumi: 1) vergi (klaušinieki) nav jābaro, jāizmitina un jāapsargā, 2) klaušinieki ir ieinteresēti darbu izdarīt ātrāk, un tikai labā kvalitātē, lai nostrādāto darbu ieskaita, 3) inku laikos būvētie ceļi , tāpat kā romiešu, kalpo vēl mūsdienās. Līdzības morāle - mūsu verdzība rietumu bankām ir tieši tāda pati. Nevis deJure, bet deFacto. Visi jūs muļķi - saprotat, ka mūsu Latvija vairs nav mūsu, bet gan zviedru, norvēģu, dāņu, vācu, un citu "labo" onkuļu pārziņā. Neticat man? - painteresējieties Latvijas valsts mežos - kas dodo atļaujas uz izciršanu?
Knābis
K
Uzņēmēji sapratuši, ka jādabū sava partija valdošā koalīcijā, lai saņemtu izdevīgus valsts pasūtījumus. Tas arī pašlaik ir vienīgais izdzīvošanas veids- jautājums, cik gadiem pietiks 7, 5 miljardi SVF kredīta?
Proletārietis
P
Par t.s. uzņēmējiem nebalsošu. Kādu līgumu starp strādājošiem un valsti? Ka mēs paliekam daudzus gadus pie 200 Ls algas, viņi pie 5000? Ka ir maksas medicīna un izglītība? Melkēšu kādu kreisu partiju, par ko atdot balsi. B
kapec?
k
Kapec nenak neviena partija un nesaka ka mums KRIZE NEMAZ NAV? un kur ir ta slevena KRIZE? es NEREDZU! Musu valsti nauda list AUMALAM! ja mums patiesam ir krize tad kapec mes celam GAISMAS PILI? kapec mes Olimpiskajai komitejai ierednu uzturesanai pieskiram 160 miljonu latu? kapec mes PAREXA nopludinam 1 miljardu latu? kapec mes par miljoniem latu reklamejam Live in Riga? kapec mes gribam pirkt 38 jaunus vilcienus? kapec mes gribam celt miljardu verto ziemelu parvadu? kapec mes gribam celt indigo kimikaliju ostu? kapec mes celam cuku meslu biogazes elektrostaciju? kapec mes celam veja parkus? kapec mes terejam simtiem miljonu ls tautas naudu un ieviesam Digitalo tv? kapec mes perkam sarusejusus karakugus? kapec ja 2000g veslibas budzets bija 200miljonu ls un slinicas normali darbojas tad tagad ir 400 miljonu ls budzets bet sledz slimnicas, kapec nav neviena partija kas vienkarsi pasaka ka krize nemaz nebutu ja apstadinatu visas sis bezjedzibas?
atskurbtuves pieņēmējs
a
Un jaunā modeļa prezidents ir kungs pestītājs, kas var pabarot visus ar steikiem un tā uzreiz nolīdzināt valsts ārējo parādu?
atskurbtuves pieņēmējs
a
Nenormāli ir tas, ka "nācijas glābēji" sāk melot. Par bankrotu tiek bļauts jau otro gadu un šī bankrota nav, bet verdzība, ja kāds "saulvedis" nezināja, nepastāv un tātad nevienu nav iespējams pārot verdzībā tīri tehniski :D
cau!
c
Sita prezidentala partija ir diletanti, nav verts pieverst uzmanibu, bet pirmdien naks cita partija Varena Latvija jeb tauta ta saukta Zirnu edaju partija, ko viena kundzite sapni redzejusi ka tauta tiek barota ar zirniem, un liekas ka gatavojas tai Varenajai zirnu esanai rupigi Slesers esot uzstadijis 100 jaunas tualetes Riga. nu ta gaidisim pirmdienu un skatisimies tos brinumus. nu bet ja nesolis vismaz 100 000 darbavietas velet neiesim!
Vic
V
Tipiska homo postsovieticus domāšana - sameklēt kādu vainīgo, lai pašam nebūtu ne pat ko jāatbild. ----------------------------------- Un tas, ka valsts ir noplītēta līdz bankrotam, un tas, ka 3 nākamās paaudzes ir pārdotas verdzībā, un tas, ka tautas aktīvākā daļa mūk projām no "savas valsts" ir normāli? Tikai vainīgo nav!!! Tie, kas barojas pie siles, tiem ir labi. Tiem nekas nav vajadzīgs un nekas nav jāmaina. Nost ar parlamentāro bardaku! Ar vai bez "homo postsovieticus" .
hi-hi
h
Urā, ir nodibināta Prezīšu Partija!
Ivars Graudums
I
Laikam partiju dibinaashana ir izdeviiga to dibinaataajiem. Ne jau kaadas godiigas idejas deelj partijas tiek dibinaatas. Tikai peljnjas un ieraushanas deelj. Latvijaa ir jau pietiekoshi daudz partijas. Katrai partijai ir savas eenas puses un arii priekshrociibas. Jaaizveelaas viena no lielajaam partijaam un par to jaaveel . Siikaas partijas ir Latvijas kaprachi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas