Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Paegle: partejiskās piederības pieminēšana neiztur kritiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sauliite
s
Nepietiek, ka Paegles kundzi Skeele izgaaza pirmajaa pasaules iekarosanas gaajienaa - vina tik loti gribeeja --- kluut , ar TP paliidziibu un Skeeles iedrosinaata, par nezinaamaas dzimtenes Latvijas prezidenti !! Tas skaistais sapnis - pajuka... Tagad --- atkal izgaaza!!! - un kuro reizi - 3 x no vietas - vinu nepienem par ANO veestnieci!!! --- Vai tad tev, Vaira, nebuutu vienu reizi jaaliekas mieraa??! Pietiek uzkundzeeties Latvijai ar sevi - ... Ko ar varu baazies virsuu... BET - taa ir visu aarzemju latviesu slimiiba - vini lielaako tiesu nekas nebija savos amatos ---- BET lai kompenseetu savu ' nekas neesi' ieksaa esoso taarpu --- pleesas un cinaas par vietu zem saules, cits citu ieteic Latvijas valdiibai, lai dabuutu ordenus!!!!!! - Visi kaa viens - ar 'Tilta' paliidziibu apordenojusies!!!!! - kaa Brezznevs!!! ---- kaa ari - skat kas notiek : visi , kuri nebija speejigii panaakt neko lielu savaa 'dzimtene' nu dodas atpakal "mekleet laimi ", aizbildinoties ar visu ko - lai tikai apmiilotu savu nepiepildiito latviesa sapni - buut kaut kam noziimiigam --- uz taalo Latviju - paraadiit visiem laukiem - latviesiem, kaa ir jadomaa, jastraadaa, kaa jaadziivo - ja pat tas ir uz Latvijas nodoklu maksaataaju reekina!!
Skaistule
S
Nu, ko besījas tā Paegle. Latvijā viņai ir apnicis un grib atpakaļ uz sakārtoto Ameriku. Un, kāpēc vēl nenopelnīt? Lai brauc projām. Viņai sen laiks padomāt par mazbērniem un ģimeni. Lielā politiķe atradusies. Lai kāds no vietējiem bāleliņiem brauc pasauli lūkot.
gins
g
Starptautiskā praksē nav tāda gadījuma, kad vēstnieka iecelšanu apspriež publiski. Tas var radīt sarežģījumus divpusējo valstu attiecībās. Zatlers laikam domā ka ANO ir kāda valsts Ņujorkā, līdzīgi kā Vatikāns Romā. Gudrs puisietis.
Paziņa no ASV
P
Mīļā Vairiņa, nu nelauzies TU uz ANo mītni ! Tev tak sava mītne un draugi ASV. Atlido tapatās vien uz ASV paciemoties, paskatisies , kā te Latvijas pensionāres , tādas ap 70 un + , aprūpē maķenīt vecākas ASV latviešu pensionāres. Ārstes, medmāsas, skolotājas, žurnālistes...par diezgan mazu naudiņu ļoti daudz pacieš un piecieš..... Oi,Oi, Oi Atbrauc gan ! Grāmatu varēsi sarakstīt!
lno
l
Sveiciens vientiešiem, kuri joprojām uzskata, ka TP vada gudri cilvēki!:)
TP
T
Ne tikai veca, bet arī pastulba! Mīksto mandātu nost un lai iet pensijā.
elzza
e
Nu jau sen laiks beigt cepties par to, kurš kuru, jo Paegles kandidatūra acīmredzami nekad TP nav bijusi nopietni domāta. Vai tiešām TP, kas savas kampaņas un PR skandāliņus parasti stratēģiski plāno, būtu tā nejauši pasprucis izpļāpāt kandidāta vārdu vēl pirms lielais Valdis to nosauc? Lai gan, gadās jau arī misēkļi... Ar to pašu Valdi. Iespējams, ka vizīte Maskavā, ko visi tā gaida, nenotiks tā vienkāršā iemesla dēļ, ka nebūs tik augsta ķeblīša, kur Lācēnam pakāpties, lai paspiestu roku godīgajam dakterim no Rīgas zoodārza :D
...
.
Viņa takš ir slima! Tā plēšas uz to amatu, ka ir gatava kaunu vienā vietā iespraust, lai tikai tiktu par valsts naudu siltā vietā! Bet tāda jau visa tā taukmūļu partija.
krista
k
Paegles kundze nemaz tik nevainīga nav kā ar mēdiju sttarpniecību pataisīta. Viņa gan lokās, gan cieš klusu, kad TP dara nejēdzības. Šodienas Dienā Egle pareizi uztvērusi - oranžajiem bail, ka, aizejot Kalvītim no Saeimas uz gazpromu, Paegle iegūs cieto mandātu. Tad viņa Tautas partijai var parādīt "kur vēži ziemo" un nebalsot pēc Kučinska īkšķa. Tautas partiju nekritiskā pašpārliecinātība iegāza, uz prezidents pareizi noreaģēja. Citādi mēdiji rakstītu, ka viņš ir tikai TP kabatas vaukšķis.
vecis
v
Neviens(!) no JL, SC un PCTVL politiķiem netika ievēlēts valdībā un nekļuva par ministru tikai un vienīgi savas partejiskā piederības dēļ! Kur skatās Tiesībsarga???
Liva
L
Diez vai šoreiz tā ir, Balabolka? TP un Šķēle drīzāk gribēja dabūt Paegli prom šādā diplomātiskā veidā, jo viņas atrašanās Saeimā ir neērta TP.
Balabolka
B
Uzskatu, ka gājiens ar Paegli ir smalki izplānota Mākoņtēva atriebība par mutes palaišanu un pretbalsošanu TP kongresā. Paegle TP ir ļoti neērta, ar savām domām, viedokli un stāju, viņa nelokās visiem vējiem un nelien pakaļā bez ziepēm, kas tik gauži tīk sirmajam onkolim no Mākoņiem... Tad nu šamais izdomāja, ka maķenīt ar Zoodārza Volda palīdzību Paeglei jāpamāca Latvijas politiskos tikumus un iemērca nabadzīti ar ģīmi tualetes podā! Še, Tev Vairiņ, i demokrātija, i diplomātija, i Tautpartejisms kopā vienā traukā!
Fredis.
F
Par ko balsoja prezidenta velesanas Paegle par Zatleru,ari visi parejie balsojumi sakot ar energetiku un beidzot ar Loskotuvu.Ta ka lai nemaz neruna.
ES pats
E
Vēstnieka un diplomāta darbs ir PROFESIONĀLS. Tāpēc tā pildīšanai ir nepieciešamas ZINĀŠANAS, kuras V.P. nav. Jau padomijas gados diplomātiju PSRS mācīja speciālā Augstskolā Maskavā 5 gadus. Tikai PSRS sākumā par vēstnieci NOZĪMĒJA sievieti - revolucionāri... Sūtņa ģimenes locekļiem arī bija jāiziet speciāli sagatavošanas kursi, sevišķi par pārstāvētās va;sts vēsturi un visiem KULTŪRAS VEIDIEM. Partejiskās GRUPĒJUMU lietas nevienu diplomātijas aprindās NEINTERESĒ! Ja Latvijā zinātu un ievērotu elementāras diplomātijas zināšanas, tad Godmanis auto avārijā nebūtu cietis, jo... VaLstiski svarīgas personas (VIP) automašīnā ir JĀSĒDINA KRIESĀ AIZMUGURES KRĒSLĀ - ŠOFERIM AIZ MUGURAS. Tā arī avārijās ir visdrošākā vieta! VIP personu pavadošIE DIENESTA DARBINIEKI sēž labās puses priekšējā un aizmugures sēdekļos! Godmanis sēdēja apsargam domātā vietā - aizmugurEs labā pusē un KĀ VIENĪGAIS cieta aUto avārijā Rīgā!
fab
f
Interesanti, ka prezidents iedomajas, ka ANO vestniekam jabut bez politiskaas pieredzes. Tas ir politisks amats un kaa gan to varetu godam pildit kaads bez jbekadas pieredzes politikaa?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Ārlietu ministrija: ar jauna vēstnieka izvirzīšanu nav jāsteidzas

VĒRTĒ EKSPERTI

Jānis Ikstens, politologs:

Daudzi ļaudis jau ir satamborējuši nezin kādas sazvērestības teorijas, kā satracināt prezidentu un beigās panākt Saeimas atlaišanu. Manuprāt, tas ir par dziļu rakts. Prezidents nespēj sastrādāties ar savas kancelejas vadītāju un tika meklēts cienījams risinājums izejai no šīs situācijas. Vasarā arī Eduards Stiprais teica, ka labprāt ieņemtu šo posteni. Tad kaut kādu iemeslu dēļ parādījās Vaira Paegles kandidatūra, kas varbūt bija vēlme saglabāt Stipro tur kur viņš ir. Jo acu mirklī izskatās, ka nav gatava kandidatūra prezidenta kancelejas vadītāja postenim. Prezidents bija saniknots, ka neļauj tikt vaļā no savas kancelejas vadītāja, un tagad bumba ir pārsviesta Ārlietu ministrijas pusē. Zatlers licis saprast, ka viņa intereses ir jāņem vērā. Tagad tiks atrasta cita kandidatūra, skatīsimies, varbūt tas būs Stiprais. Jebkurā gadījumā prezidentam būs iespēja teikt gala vārdu. Pilnīgi ignorēt viņu nevarēs un ilgstoši tracināt arī nav Tautas partijas interesēs.    

Aigars Freimanis, Latvijas fakti vadītājs:

Spriežot pēc tā, kas iepriekš izskanējis, sakne meklējama atšķirīgā izpratnē par to, kā nozīmējami vēstnieki. No vienas puses ir Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš, kurš saka, ka viss ir kārtībā ar diplomātu izvēli. No otras puses ir prezidents, kurš apšauba, ka tiek nozīmēts politisks kandidāts. Nepārprotami prezidentam ir cita informācija nekā ministram un nepārprotami tā nāk no avotiem Ārlietu ministrijā, kas nav Riekstiņa cilvēki. Tas liecina par spriedzi pašā Ārlietu ministrijā. Noteikti daudziem ir vēlme doties strādāt uz ANO, turpināt karjeru ārzemēs. Zatlera rīcība varētu būt arī saistīta ar nesaskaņām konkrēti ar Tautas partiju. Laikam prezidents negrib būt tas pēdējais ierindā, kurš tikai paraksta to, ko lēmuši citi, iepriekš nesaskaņojot ar viņu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas