Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - Par kukuļošanu tehinskās apskates stacijā lūdz apsūdzēt 17 inspektorus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vecais007
v
Zivis pūst no galvas bet tīra no astes!
janka
j
pēc makiem skatās dzen otreiz cauri lai piķis ienāktu nodaļai....tā padarīšana pretīga...
apmierinats csdd-apskate
a
man ir 18-gadu vecs auto,nekad vel nav piekasiijusies,parsvaraa ar pirmo reizi izeju,paris gadu atpalal ar otro,bet maksaat netaisos ,es labak to naudu iegildu kaadaa detala masinas uzlabosana-nu es itkaa apmierinats par vinu darbu,aceros pedejo reizi bij taads neliels sikumins,domaaju buus atkaartota,bet izlaida,paluudz lai noveers to sikumu peec iespeejas aatraak savaadaak atlaidiis no darba vinu-taa kaa izskatijaas loti cilveeciigi
paklau
p
Dinizaurs esi vai? Tas vairs nav iespējams un vairs nav aktuāli kopš 2000. gades sākuma. Par eksāmeniem kukuli vairs nav iespējams iedott,jo tiek viss nofilmēts un datorizēts.
Kurelis
K
citaas valstiis nav taads naudas kāšanas aparāts kā tehniskās apskates Latvijā - likumīgs naudas izspiešnas veids.
lapa
l
viss kā jau piekrievijas sādžā...
J.Biotops
J
Vairāki desmiti, pat pieņemot, ka nepilns simts, gadījumu pa max. Ls 30,- sanāk nepilni Ls 3000,- uz 17 deguniem – spēcīgi. Vai šie nožēlojamie cipari apzīmē knābja griestus? Sīkais, protams, nav attaisnojams tāpēc vien, ka pastāv arī lielāki, tomēr jautājums par samēriem un darba efektivitāti nekur nepazūd.
Tāuntā
T
i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt!
crazymf
c
apjomi droši vien bija milzīgi, jo autoveikali ir pilni ar autiņiem ar tikko izietu tehnisko apskati, kas nez kapēc testa braucienu laikā stipri aizdomīgi grab. uz ko autopārdevējs saka- tas no tā, ka maz braukts, iebrauksies!!!! :D
bambāļnieks
b
Vāi! Izrādās, Rīgā tehniskās apskates inspektori ir valsts dienestā, un pie tam vēl amatpersonas statusā. Pie mums Bambāļos gan tur šeftē privāta firma. Bet nu vajag gan šos patrenkāt, vajag.
RUNCIS ,KURU VISI ZIN!!!
R
TAS PROTAMS I NEPATĪKAMI , BET KAD KNABsaaaaaaks, LIKT UZ AUSIIIM LIELAAS HAIZIVIS KARGINU , KRASOVICKI , ŠĶELI , ŠLESERU, UŠAKOVU, GODMANI ,SLAKTERI , GAILI kaa ar vinjiem visiem saistiitaas FIRMAS ????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
markello
m
tehinskās:)
mērglis
m
kaa teicis ieveerojamais 91 . pulka 11. rotas raitnieks J.Šveiks , viss saakas ar siikumu , nepiešuutu mundiera pogu un bedzas ar valsts nodeviibu, tas pats ir ar muusu nabadziigo valsti , kuru ppostaa iegruuduši saakot ar siikajiem zagleeniem un bedzot ar pašas valsts nozadzeejiem , tikai likumi pie mums uz visiem laikam nedarbojas vienaadi , dažs no meera amata nav noņemams ne sitams kautgan apsuudzeets smagos noziegumos , cietumos seed tie kas atrodas aarpus "ģimenes"...
latvija
l
CSDD paziņos, ka norobežojas no šīs sistēmas, jo TA stacijas un tur strādājošie ir citi uzņēmumi un citi darbinieki, kas nav saistīti ar CSDD. Tam varbūt varētu labākajā gadījumā piekrist (de jure), bet kas attiecas (de fakto) aina un shēma ir pavisam cita, šeit Knabam būtu kur izvērsties. Savukārt citā reizē, kad būs jāspodrina spalvas, klāstīs, redziet cik labs ir mūsu uzņēmums, labākais pasaulē.... Maigi sakot kauns, ka pie mums kaut kas tāds notiek. Nepaies ne ilgs laiks, kad kāds pievērsīs uzmanību atmaskos sistēmu, kada darbojās auto sertifikācijas un pārbūves saskaņošanas sfērā.
Anonimka
A
diena jau varēja vismaz virsrakstā bez kļūdām iztikt ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Korupciju CSDD atklāja ar iemontētas videokameras palīdzību


KNAB piesakās tie, kuri CSDD piedāvājuši kukuli

Antikorupcijas pasākumi veikti, taču visus naudaskāros CSDD izskaust nevarot

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas