Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - Par TB/LNNK vadītāju atkārtoti ievēlē Zīli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Es tik gribēju pateikt filozofisku atziņu, ka, piemēram, zvirbulēnus, neviens tik augstu nevērtē, kā, teisim, vanadziņi :))) Asinīm ir interesanta īpašība, ja tās ir identiskas, tad tās atgrūžās, nepieņem, tās arvien skatās citādu asiņu virzienā, var pat teikt, ka tās grib sajaukties. Līdzīgi notiek ar kultūru. Arī kultūras atgrūž kultūru. Latviešu kultūru augstu vertē, to mēģina aizsargāt citādu kultūru pārstāvji. :))) P.S. Asinis, jā, nav pasaulē interesantāka lieta! Kā tās veļas, kā tās jaucas, kā mutējas un sajaucas, un kādus brīnumus tās rada :)))
Kuiļu Žanis
K
zvirbulēns gan ir viens tīrasiņu putniņš, jo grūti iedomāties, ka viņš varētu būt uzpūtīga tītara vai kādas kuitalas pēcnācējs.
andris
a
Cik patīkami, ka šajā zemē vēl palikuši ētniskās tīrības speciālisti, kas zina, saprot un seko līdzi tam, kurš cik tīrs latvietis ir. Droši vien tu arī sīkāk vari paskaidrot, cik procentu ir tīru latviešu, cik pirmās pakāpes jaukteņu utt. Tā tik turpini Ādolf.
zvirbulēns
z
Interesanti, ka šajā partijā pārsvarā ir cilvēki, kuri nav "tīri" latvieši. Var pat teikt, ka latviešu patriotismu - nacionālismu uztur, aizstāv cittautieši, precīzāk, citas asinis, jauktas asinis. Latvieši (tīrās asinis) sevi netur par vērtību.
žurka
ž
Cik ērti būt latviešu partijai! Ar to tiešām pietiek visu grēku atlaišanai. Lai tik stāsta tos skaistos vārdus, par kuriem bāleliņiem iesilst sirds un apmiglojas prāts. Balsojiet! Balsojiet par šiem veikalniekiem, kas aiz skaistiem vārdiem gatavi iztirgot visu un kam Skalbes svētie vārdi "Tēvzemei un brīvībai ", kas kalti Brīvības piemineklī, ir tikai banknote, kuru pēc iespējās izdevīgāk iemainīt pret dažnedažādiem labumiem.. Nav tāda koalīcijas lēmuma, kuru TB nebūtu atbalstījusi. Pat ja par kādu nav balsojusi. Tak koalīcijā palikusi un varas labumus baudījusi atliku likām kā valdībā, tā Rīgas Domē. Šie paši savu darbu "opozicionāri" ir vipretīgākie liekuļi no visiem. TP un LPP/LC vismaz savu cinismu neslēpj, bet lepni paceltu galvu dragā pāri morālei, ētikai un cilvēcībai. Viņi ivismaz netērpjas jēru maigajās ādiņas, lai dziedātu saldās balsīs lētticīgiem cilvēkiem.
klusais-2
k
Pirmkārt,gribu izlabot cien.žurnālistes I.Egles kļūdiņas:J.Birks saņēma 155 balsis,I.Raituma 150 balsis un J.Strods 96 balsis. Otrkārt,atgādinājums tiem demagogiem,,kuri apgalvo,ka TB/LNNK atdevuši Abreni.Cien.Latvieši nevajag izplatīt melus!Arī man daudz kas nepatīk tēvzemiešu darbībā,bet viņi tomēr ir latviešu partija,kaskaut ko paliekušu ir izdarījuši.
dzeris
d
šī te ir vispretīgāko divkošu partija, kas savus netīros darbiņus maskē ar patriotiskiem lozungiem un kura nez cik gadus čakarē lētticīgos , "patriotus", tagad atkal izies uz krievu draudiem un "latvieti, nepadodies", absolūti nekas pozitīvs šai te partijai nav.
tādi esm
t
tādi esam, 06.12.2008 21:48 Skatījos TV ziņās viņu kongresu un nevarēju saprast, pa kuru laiku tūdaliņi ninākuši opozīcijā- kritizēja valdību, kurā paši: * kā sū.s pie rata visu šo laiku turējušies; * Krievijai Abreni atdevuši;, * padomēs sasēdušies; * Loskutova atlaišanu atbalstījuši; * grozījumus drošības iestāžu likumos atbalstījuši; * aicināja neiet uz referendumu; * Saeimā Dobeļa muldēšanu un bezjēdzīgas naudas tērēšanu izmeklēšanas komisijai, kurā nekas nenotiek, atbalstījuši;
Lelle
L
Ar steigu pa skuju taku šitos vecos čekistus, Parexa barokļus, bandītus un zagļus...
Žuks
Ž
Kāda cibiņa, tāds vāciņš!
klusais
k
Pieņemsim ,ka svarīga ziņa, bet p.s. ka A.Aksenoks tika LNNK sarakstos ar Zīles gādību varbūt ar būtu interesanta ierindas biedriem, pie tam atbīdot vecbiedrus . Tas tā intrigas uzturēšanai.
baķķka
b
a `mņe pox
Oskars
O
Kā man tās PARTIJAS sāka krist uz NERVIEM . VALSTĪ BARDAKS,lai sēstos kopīgi vienā ZĀLĒ un STEIDZĪGI domātu , kā no BARDAKA IZKĻŪT viņi vēl par VALDĪŠANU DOMĀ. VIRVES MEKLĒJIET.
šprote
š
Kāpēc Duris nekandidē? Tad būtu lielāks labums - trakie saskrietu un sabalsotu iekšā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Tabūns uz TB/LNNK gaida atpakaļ "tos, kas kļūdījušies"


TB/LNNK kongresā bažījas par ekonomiskās krīzes risinājumiem

Grīnblats: "Saskaņas Centra" nokļūšana pie varas nav pieļaujama

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas