Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Pensionāru avīzei naudu deva "privāts sponsors"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītājs
l
ja kas, stipri līdzīgs Verzes uzsaukums bija jau iepriekšējā pensionāru avīzītē - vismaz viņi ar savu viedokli nelokās kā niedres vējā
DD1
D
Verze bez shaubaam sanjeema savus 30 Juudasa grashus.
@
@
Kas, te vēl kādam šaubas, ka arodbiedrības un pensionāru biedrība tikai spēlē savu lomu, faktiski neko nedarot?
Ērglis
Ē
Šie nav, bet viņiem jau nevajag, saņem labu naudu no labvēļiem. Tiem pārējiem, kas tādās organizācijās nemāk un negrib iešeftēties - par tiem ir jādomā.
Lasītājs
L
Vārdu sakot, arī Pensionāru federācija ir žuļiku bars. Ņem slepenu naudu un "nav vajadzīgs" pateikt, no kurienes. Nav arī šie cilvēki pelnījuši lielākas pensijas, ja jau prot tā krāpties.
to
t
Nu riet gan tu māki, vareni! Droši vien katram būs Zigurda "tiesas" spriedums gatavs un zīmogs uzlikts!
Ērglis
Ē
Nu šis izskatās pēc LPP vai ZZS jociņiem. Tipiski valdošajai koalīcijai - mēs jau neko, mēs jau svētie. Mhm, mhm, kādam ārpus koalīcijas ļoti gribējās izmest 20 000 Ls tikai tāpēc, lai pateiktu, ka redziet balsot referendumā par izmaiņam ir ļoti slikti.
dabiski , ka LPP
d
Ameriks būs pagrābies no Privatizācijas fonda, Burovs aiznesis un sarunājis, LPP kā vienmēr būs tā, kas pārkāpj likumus un apzog valsti. Tāpēc, ka vienmēr to neaizmirst izdarīt.
ABC
A
Komentētaju pamatotei spriedumi man neriebj, toties man dziļi riebj ar dažadiem nikiem iekopētie "pozitīvistu" spriedelējumi, kas izskatās kā no viena vanckara izperēti kleini cāļi un aiz kuriem vīd Ulža Fīrblata vai cik nu tur bija blata nejaukais vaigs.
inside
i
Ainars Šlesers drukaja Verzei avizes!
citplanētietis
c
labdaris no marsa.....)
Roberts
R
Absoluti visur,kur vien paraugies,ir tikai nirgasanas par pasu pienemtajiem likumiem,nemaz nerunajot par morales normam,un,it ipasi ,tas redzams valdosas noziedznieku koalicijas riciba.Cik ilgi vel saja vajprata valsti vel turpinasies sis tiesiskais nihilisms un valdoso banditu visatlautiba???
Negatīvists
N
Jums pašiem neriebj tas negatīvisms, kas dveš no jūsu pašvakajiem spriedelējumism? Ja ar vienu tādu avīželi var izmainīt referenduma gaitu, tad priekšlikums nav nekā vērts.
Riko
R
"Ļoti ceru, ka kādreiz visi šie kretīni stāvēs rindā pie grēksūdzes." Pielabošu: "Ļoti ceru, ka kādreiz visi šie kretīni stāvēs rindā pēc balandas."
kukuregū
k
nozagtaa valstii šie 22,5 tuukst. ir utaina vieniiba arii no taas pašas valsts budžeta, i gailis pakaļ nedziedaas jo tiks uzskatiits ka izniekotaa summa izteereeta lietderiigi nevis sabiedriibas interesees... , kaadam toomeer gali jaatrod , knaabam galu atrada tagad samekleejiet galus arii šai situaacijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas