Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Pirms balsojuma par Loskutovu Veldre sūta Kalvītim pakaļ dienesta auto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Haralds
H
Vai Tad Jūs tikko uzzinājāt ko jaunu???Kāda jēga tā cepties un atkal uzkurināties....hehe
Jautrais
J
Kad kāds sadomā balsot par TP, lai padomā par kādiem biedriem, kuri nav nepavisam ne biedri ne kungi balsot. Ja kalvītis saka ilgi domāju, rodas jautājums ar kuru vietu spieda?
jou
j
Veldre arī ir baigi kompetentais aizsardzības jautājumos...
TanteSidra
T
Kalvitis nepartraukti kautko ed. nak prata ka kadreiz viens trubadurs par tadiem teica: _Zhri ananasov, ryapchikov zhui, Denj tvoj poslednjij nastal burzhuj.._ vai briva tulkojuma: Rij ananasus, gremo visadus dranjkjus, Diena tava pedeja ir situsi, tu burzhuju cuka.
ES pats
E
Labāk jau nu nebūtu runājis un rādījis savu aprobežotību! Drīz TP ievajadzēsies arī bruņu mašinas [savu partijnieku un bosu apsardzei braucot cauri Latvijai...
FOX
F
and souu?!! kapēc tas bija vispār svarīgi? man ir pilnīgi pofigu - kaut Kalvītis nāk kājām!
fff
f
cūka kas cūka
TanteSidra
T
lno » Ojārs 15:32 17:26 _...bija vairāk kā 500 dalībnuieku: bija pensionāru, bijušie AP deputati, kuri balsoja par neatkarību, bija Endziņš, bija vienkārši ļaudis, kuri bija mērojuši tālu ceļu - no Kuldīgas, Latgales, bija ārzemju latvieši, bet koalīcijas deputāti slapstījās apkārt kā nopērti suņi:))_ ----------------------------------------------- ln o - man patika ka Buzajevs iznaca no Saeimas un neviena netraucets mierigi pastaigajas puli bet kad merkakjojas Dobelis tad gan likas ka ja nebutu apsardzes daudzi vinjam iedotu seja ta ka par maz neliktos.
TanteSidra
T
Laima 20:23 _Kaut ko pretīgāku par Kalvīti LV politikā grūti iedomāties. Un Veldre tālu no viņa nestāv..._ ------------------------------------------------ ---------------------- mutatis mutandis - mafija ir nemirstiga, ta apstakljiem piemerojas vai parveidojas. shai gadijuma ir runa par mutantiem - par sunju cuku un zirgu mutantiem, tas ir elementari.
TanteSidra
T
Veldre gan ir ministrs nevis Brunjoto speku komandieris bet pie Saeimas shoreiz dezhureja ne tikai policija bet ari karaviri. nezinu ka vinji butu rikojushies ja Veldre tikti atcelts. normalas valstis kartibas uztureshanai aprobezhojas ar policiju un armiju nelaizh virsu civiliedzivotajiem jo armija jau pec definicijas pilda citu funkciju - ta savu pretinieku nevis nomierina bet iznicina.
beibe
b
Saldumiņ, mīļo.... es jau Tevi arī neredzēju.... Tev nebij ne zvaigzne pierē, ne vēji matos..... bet vienu tādu pubertātes vecuma puišeli - to gan redzēju..... vai tas biji Tu, saldumiņ?....
lasītāja
l
Veldre atlīdzināja par tiem saviem zirgiem. Diemžēl ar modernāku transportu, jo zirgs nekad laikā bosu neatvestu.
Kad
K
partijnieki reāli atbildēs par saviem darbiem? Kas apstiprināja valsts budžetu kuru nevar bizpildīt - Kalvītis un kompānija.
Zināšanai
Z
Kalvīti var atrast Klapkalnciemā, kur viņam uzslieta villa.
Laima
L
Kaut ko pretīgāku par Kalvīti LV politikā grūti iedomāties. Un Veldre tālu no viņa nestāv...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas