Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

papildināta - Plaude - Rēlingere un Ķirsons saviem kreditoriem maksās 50 latus mēnesī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jomajo
J
Jā, jā, labāk ēst pie Svensona vai kāda cita, par kura nelikumībām Latvijas prese neko nezin un Latvijā izrīkojas pret darbinieku 10 reiz sliktāk nekā Ķirsons vai Plaude. Latvietim kaimiņš vienmēr pats grēcīgākais, bet svešiniekam labprāt uztic meitu pavadīt.
Bezdievis
B
Vai tad nevarēja atstāt Ķirsonam un Plaudei valsts noteikto iztikas minimumu un pārējo summu no ienākumiem kreditoriem? Kāpēc kreditoriem tikai 50 Ls? Katrā ziņā apsveicami, ka tā mācējuši izgrozīties, bet jebkurš Latvijā būtu priecīgs visiem saviem kreditoriem kopā maksāt ne vairāk kā 50 Ls.
Piebilde
P
Virsraksts ta nepareizs - Ķirsonam ta lika mēnesī maksāt vairāk par 1000. Pie tam Ķirsonam ir ēdināšanas uzņēmums reāli aptaustāms ? A kas Plaudei ir? Kur palika 7 mio?
Andris
A
Jā un cik vien Viņas frizūra un meikaps neizmaksā!? Vismaz 50 LVL par reizi! Vajadzēja viņai atstāt divus pārus apavu un divas kleitas, mēteli, pārējo, lai turpmāk pērk Humpalās!!!
arii plaudis
a
Nav slikta dziive kjirsoniem un relingereem, maksaatnespeeja ar 550 uz rokas! Paareejie Latvijas krediitnjeemeeji un paraadnieki, maacieties kaa jaadziivo paraados, un pieprasiet maksaatnespeeju uz tiem pasiem noteikumiem. Driikst uz labaakiem.
Vecmāmiņa
V
Vai, dienīņās! Tāādu naaudu.... Tie kreditori īsti maitas, jaukajai Plaudītei gluži vai āādu ģēērēēs nost :((((
ĒRTI IEGROZĪJUŠIES ??
Ē
Ja gadījumā šie "uzņēmēji" ir paslēpuši daļu īpašumu un naudas, tad pēc dažiem gadiem viņi atkal būs uz zaļa zara. Kaut arī medijos izskanējusi informācija, ka šie abi gadiem ilgi žulījušies ar nodokļiem, apzogot gan savus darbiniekus, gan valsti, viņi atkal izskatās veikli "izgrozījušies". Interesanti būtu, ja DIENA papētītu ziņas par nodokļu žulīšanos - tāda bija? Nebija? No kurienes runām aug kājas?
Rataa, visu
R
Nav tachu jaabuut ideotam, lai saprastu, ka kaarteejaa sheema par Plaudi un (i) Kjrsonu. Resp. apchakaree nodoklju maksaatajus par savaam (ne)likumiigajaam fisnnashu perversijaam, Vai tuieshaam Parex banksa - tagad CITADELE - nevar reiz beigt sho Plaudes murgu? Un citas krediitiestaades shii rakstra ietvaros - tad ejiet un njemiet, ko veel var panjemt, un droshi vien var - arii no ta pasha Kjisona. Ejiet, kreditori, skatietieties!!!
Viesulis
V
Varbūt šie āksti "uzņēmēji" varētu nopārdot visus savus un "atdāvinātos" īpašumus un iet pastrādāt, piemēram, slaukot ielas vai kūdras purvā! Būs lielāka jēga. Interesanti, kas tad šai madāmai par lietam, ka jāiztiek ar 600LVL mēnesī!?
maksātnespējīgais
m
Mans jaunpirdis tev draudziņ mutē neielīdīs:) Manā dzīvē viss ir ok, ar POTENCI arī:) Toties tavā dzīvē redzu, ka nav viss tik rožaini:( Bet tu turies draudziņ! Un tas, ka mētājies ar rupjiem vārdiem internetā, arī ir pareizi - vismaz zobi veseli. Tik daudz tu ielāgojis esi. Laikam ir bijusi mācība:) Labs ir draudziņ, attā tev arī.
Pelēkais Vilks
P
Redzi, pastulbais jaunpirdi! Man nav ne santīma kredītos. Nelaime tā, ka būdams demokrātiskas un miermīlīgas dabas cilvēks es kolaterāli maksāju par tavu stulbumu un tavu IMPOTENCI maksāt, nevis vienkārši aizeju un pielaižu tev uguni.. Tas bij pēdējais kumentārs idiotiem.
Pelēkais Vilks
P
diskobumba » sals 16:05 . .... Cietējas būs tikai un vienīgi bankas. Viņas cietīs zaudējumus, ne tu vai es... ~~~~~~~~~~~~ Mūsu ielas sētniece ir augstas klases ekonomiste salīdzinot ar diskabumbumbu.
maksātnespējīgais
m
Nekreņķējies losi par mani, es badu neciešu;) Ka tik tev pašam, nesanāk narjadā uz automazgātuvi un uz minimālās algas uz 40 gadiem banku verdzībā... Kam patīk būt drāztam, to neviens no šīs baudas neatturēs.
dase
d
mans kredits 50 000 euro, es menesi maksaju 300 eiro. Te balelini 50 ls, bet krediti limonos. Izklausas bizness ari pie maksatnespejas notikas........
diskobumba
d
Jocīgs esi? Kāds te sakars ar valsts apzagšanu? Ne jau no budžeta viņš tos miljonus aizņēmās, bet no bankām un ne jau no nodokļu naudas šie parādi būs jāapmaksā. Cietējas būs tikai un vienīgi bankas. Viņas cietīs zaudējumus, ne tu vai es.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas