Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

papildināta - Protestējot pret notiekošo Latvijā, pie Reihstāga aizdedzinās sieviete

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis
v
Atvaino, bet kaut ko tik stulbu es sen nebiju lasījis...... P.S. Tad jau pēc tavas loģikas iznāk, ka arī krieviem ir tiesības ienīst latviešus, ja tā padomā par Latviešu strēlnieku 'rīcību un Latviešu policijas bataljoniem Otrajā pasaules karā.
Dr.xy 09:07
D
"Veca tantina ,kura grib dzivot Latvija..." Varbut tiesi si ,tagad veca tantina, kadreiz nosava manus radiniekus,vai kada cita latviesa radiniekus,kuri dzivoja un velejas DZIVOT,sava Dzimtene Latvija.
Līdzjutība
L
Lai ārstējas un kā var palīdzēt mātei šeit Latvijā
bimbam
b
...............................,"Solvita Āboltiņa glabā naudu Euro banknotēs." ---------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -------------------- Dumjāku komentāru jau grūti iedomāties! Kas Jūs kavē darīt tāpat!?
Teodora
T
Nu, jāpalūkojas vācu portālos... BZ un Stern, protams, ka mīl papļāpāt, bet vismaz 50% tur ir arī īsta taisnība.... Tāds mans viedokllis, jo mēdzu tur ieskatīties.
to Cilda
t
Un kas, tavuprāt, notiks Vācijā? Merķele dežurēs pie viņas gultas slimnīcā? Valdības pārstāvji lūgs viņai norādīt, kādus Vācijas likumus vajadzētu izmainīt, lai viņai būtu pa prātam? Piešķirs viņai pensiju par īpašiem nopelniem?
Mjā...
M
Un to Diena tagad sauc par ziņām? iespējams, kāds Latvijas iedzīvotājs, vietējais radio, esot protestējusi, nav izdevies noskaidrot - Tās ir ziņas, tā ir žurnālistika!!!????
Cilda
C
Reihstāgs bija pareizā izvēle. Ja dedzinātos pie Saeimas, neviens ne zinis neliktos.
pakausis
p
dedzin kūl.. nededzin sev..
viesis
v
Starp citu- es arī pazīstu vienu ģimeni. Vīrs latvietis, sieva krieviete, jaunībā apprecējās, dzīvo Latvijā, normāla ģimene, vienīgais, reizēm var just sievas akcentu. Tagad viņa paņēma māti pie sevis no Krievijas. Zini, kā mūsu gādīgā valsts čakarē viņiem smadzenes? Katru gadu jāpagarina mātes uzturēšanās atļauja, tā ir drausmīga naudas tērēšana un nervu bojāšana. Tu gribi teikt, ka tādā veidā Latvija aizstāv savu neatkarību, no vecas tantes, kuras vienīgā vēlēšanās- pavadīt mūža nogali kopā ar meitu???? Tīšuprāt atņemot ģimenei, kura tā jau knapi turas virs ūdens, līdzekļus, par ko uzturēt bērnus un to pašu veco cilvēku? Zini, ja tā izpaužas patriotisms un latviskums, tad simts gadus man tas nav vajadzīgs !!!!!!!!!! Un noriet cilvēku, par kura rīcības motīviem neviens nekā nezin, tas ir tīri latviskā stilā.
Aldis
A
Tai sievietei acīm redzami "širmis aizgājis ciet". Ja nav ko darīt, tad dedzinies Rīgā. Kādā sakarībā te pieminētas Latvijas - Vācijas attiecības?
viesis
v
Nezinu, palasīju komentārus, kaut kāds murgs :( 'drīzāk jāsaka, ka pilnmēness iespaidojis nevis to, kas aizdedzinājās, bet gan lielu daļu komentētāju. Ar tādiem cilvēkiem Latvija tiešām nav neko labāku par Dombrovski un Godmani pelnījusi. Ciniskiem cilvēkiem ciniska valdība, ko vēl pateikt.
Dr.xy
D
BZ:58 gadiga sieviete apleja "Unterschenkel"-apaksstilbus ar kadu degosu skidrumu.Iemesls varetu but PERSONIGIE konflikti Latvija.Bijusi ari dazi plakati,kuros vina bija tematizejusi Latvijas politiku,un situaciju kada ir vinas matei Latvija ar Latvijas likumiem. 100% maita krieva.
taisnība
t
Bet varbūt, ka tā nepilsone sajauca Berlīni ar Maskavu...Vai tā nevarētu būt, biedri našubratki?
nesaprotami
n
kur te Vācija pie vainas. Varbūt vecene sajauca ar Rigsdagu Zviedrijā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas