Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - PS un JL deputāti aicina nosodīt Jaunās paaudzes grāmatu dedzināšanas akciju, vērsīsies policijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Tiesi buramvardu krajumos es atradu vesturiski un zinatniski svarigas tautasdziesmas, kas norada uz latviesu tautas senu atminu par kataklizmam kuras nogrima sencu zemes Vakaros !!! ... Aleksandrijas bibloteka tapat guleja tukstosiem neaizstajami raksti, kurus saurprati, kristiesi un to 'svetie' tureja par .... ... Vai atkal tuvojas TUMSONIBAS laiks, jo sabrukosa kristietiba var tikai pastavet ar FANATISMA atgriesanos!!!
Fakts
F
Rolandam Bračam ar to argumentāciju tā pašvakāk sanāca... garīgs kroplis pat ko tādu nespētu pateikt!
Zintis
Z
Ir nu gan tam idiotam argumentācija! Kat kāda čurlūpas hlamīdija lasot latviešu tautas pasakas ir izjutusi neciešamas fiziskas mokas... Domāju, ka šādas sabiedrības atraugas ir jāizolē, lai nestaigā pa Latviju un nesmird.
Vilnis
V
Netīru dzīvnieku izdarības! Kā tādus garīgus kropļus vēl var nosaukt! Kā tās samazgas nesaprot, ka viņi nespēj iznīcināt to, ko tādām zemākās rases kropļiem nav lemts iznīcināt!
lasitaja
l
Par spīti antropologu apgalvojumiem, neandertālieši saglabājušies Krievijā, no kurienes tagad laužās ārā ar saviem īpatniem domu gājieniem un izdarībām. Jaunā paaudze ir jaunie neandertālieši.
Oskars
O
Ja jau līderis ir reliģiozs idiots un afērists, ko tad no tiem salašņām, kas līdzi skrien var labu gaidīt? Garīgu kropļu bars!
Imants
I
"Jauno Paaudze" ir visīstākā deģenerātu un civilizācijas surogātu sekta, kuru darbība Latvijā ir jāaizliedz ar likumu!
jautājiens
j
Vai no piķa, ko apstulbušie "draudzes" locekļi pēc "dievkalpojuma" samet Ļeģājeva spaņņos, nav jāmaksā nodokļi?
latvietis
l
JAUNĀ PAAUDZE, sludinot Dieva vārdu laikā un nelaikā, vietā un nevietā, svētajiem un nešķīstajiem (kā arī kautrīgi bikli un klusi pusšķīstajiem-varbūtšķīstajiem) ir reāli atnesusi Latvijai un latvju tautai nesalīdzināmi vairāk patiesas Dieva svētības nekā milzīgā varza visu veidu pseidotautisko verveļotāju. Slava un pateicība Dievam par vareno sludinātāju, mūsdienu svēto un pravieti ALEKSEJU ĻEĢĀJEVU! AMEN!
Bet
B
Fishburn, Matthew. Burning books / Matthew Fishburn. grāmatas anotācija: Grāmatu dedzināšana 1933.gadā, ko īstenoja nacisti, bija viena no zemiskākajām 20.gadsimta politiskajām epizodēm. Berlīnē un visā Vācijā nacistu amatpersonas un studenti organizēja sīki izstrādātas parādes un ugunskurus, lai parādītu savu piederību un atbalstu Hitlera jaunajai valdībai. Kopš tā laika grāmatu dedzināšana ir kļuvusi par ikviena despotiska režīma simbolu. Heinrihs Heine (Heinrich Heine) ir teicis „Kurš dedzina grāmatas, tas drīz dedzinās cilvēkus”.
rudā kaķe
r
UN vispār, lai tak tiem sludinātājiem tiek savs prieciņš- MANA ĢIMENE NEKO AUGSTĀK PAR LATVJU DAINĀM NESTĀDA UN NESTĀDĪS!!! Visa šī murgošana par Dievu, patieso un vienīgo, izraisa tikai riebumu. 12gs. Zobenbrāļu ordenis, pēc tam Vācu ordenis ar uguni un zobenu viesa te kristīgo ticību, kas notika tālāk, vajag palasīt tikai vēsturi. Labāk barot veļus un nest ziedus senčiem, TUR GAN NEKAS NAV TIK NEŠĶĪSTS KĀ,PIEM.KATOĻTICĪBĀ! Un visu to svēto pielūgšana tāda elkudievība vien ir, un sieviete nevienā pagānu ticībā netiek tik ļoti pazemota, kā kristīgajā. Ja šloseris ir JP, tad viņu vispār nevar ņemt par pilnu, es tik gribētu redzēt tos idiotus, kas par viņu balsoja!!! Jāņi viņiem nepatīkot! lai brauc uz kādu tuksnesi un tad pielūdz tur ko vēlas, kaut sātanu, jo pēc viņu darbiem spriežot, nekas cits tur nespīd... Vispār. Rīgā jāatjauno kauna stabs!!!
rudā kaķe
r
Sestdienim 100% taisnība, un JP neko citu nav nopelnījuši. TIKAI!!! Nevajag ap viņien tādu reklāmu taisīt, troksnis šiem manipulatoriem patīk. Iesniegt tiesā par vandālismu un reliģiskā naida kurināšanu, un viss. UN par tiem kristiešiem...Par kristieti sevi sauc arī Līga Dimitere, un kurš normāls cilvēks varētu atbalstīt viņas izdarības??? Tādiem cilvēkiem tiešām vieta Tvaicenē. Vispār, sektas ar steigu būtu jāaizliedz. nu nevar taču ļaut, ka ar valsts ziņu cilvēkiem sagandē apziņu un skalo smadzenes!!!
smoker
s
Ko par šo saka Vanags un Pujats? Abi tak ir ciešos draugos ar Ļeģajevu - Šlesera naudiņa veldzē dvēselītes labāk par kaut kādu tur svēto garu.
Lizete
L
Milie latviesi, sagaidisiet vel citus launus darbus no fanatisma parnemtam "kristigam" un citam sektam. Bet kurs gan var tam pielikt punktu? Neviens, jo ir cilveku dala, kuru smadzenem ir nepieciesama fanatiska ticiba ar agresivam izpausmem. Ta ari rodas bin-ladeni, alkaedas, jaunas paaudzes ... ne jau no zila gaisa, bet lai aizpilditu cilveku grupas ar attiecigam nosliecem radito pieprasijumu. Pieprasijumu lauties pastaisnai agresijai, kuru var piesegt ar Dieva vardu un pec saviem launajiem darbiem talabad jauki justies. Nopelsim sadus cilvekus publiski un privati!
Q
Q
Ļedjajevs ar atslēdznieku nes politisko atbildību, kas nav sodāma ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas