Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - Pusgadu no kāda aktiera izspiestas mantas 10 000 latu vērtībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nkjk
n
Te jau daudzi neredz atšķirību starp aktieri un režisoru. Bet, kas attiecas uz debatēm,tad pārsteidz cilvēku cinisms,
LUK TA!
L
Smiekliigi,izspiedeejiem gruuta beerniiba,koka mantinas u.t.t.Ar nazi pa riikli!
Lielais Pēterītis
L
"No kāda aktiera kopš oktobra regulāri izspiestas dažādas mantas 10 000 latu vērtībā... Saskaņā ar aģentūras LETA rīcībā esošo informāciju, cietušais ir Latvijas Nacionālā teātra režisors Mihails Kublinskis..." Tad no kā spieda laukā tos 10 tūkstošu mantu - no kāda aktiera vai no režisora M.Kublinska?
Lielais Pēterītis
L
Tad kurš ir aplaupīts - aktieris vai režisors M.Kublinskis?
Lāpītāja.
L
Patiešam,ko te ņematies. Pirmkārt,nemaz nav skaidri zināms, kuram skatuves māksliniekam neģēļi uzmākušies. Otrkārt, kāda starpība zils,rozā,pūkains vai vēl kāds ir cilvēks. Cilvēks vienmēr ir cilvēks un katram cilvēkam Satversme un starptautiskās cilvēktiesību konvencijas un elementāra cilvēcība paredz tiesības uz aizsardzību uz cilvēka cieņas,dzīvības un mantas neaizskaramību. Vai to ir tik grūti saprast.
Vairs ne vārda!!!
V
Beidziet taču reiz gānīties!!! Ja tas tiešām ir M.Kublinskis, tad labāk atcerieties viņa iestudētās izrādes - "Mežonīgais kapteinis Kihnu Jens" /ar Sebri un Radziņu/, "Vasara Noānā" /ar Radziņu un Buranu/, "Santakrusa" /ar Līni, Cilinski un Buranu/, "Hamilkara kungs" /ar Kubili un Liedskalniņu/, "Lauva ziemā" /ar Freimani un H.Liepiņu/, "Acālija" /ar Kugrēnu un Jakovļevu/ un vēl daudzas citas izrādes, kas uz mūžīgiem laikiem paliks latviešu teātra vēsturē. Ja cilvēkam gadījusies nelaime, tad godprātīgi ļaudis palīdz nevis vēl "paspārda guļošo". Ja nav nekā laba, ko teikt, tad vismaz paklusējiet nevis lejiet savus samazgu spaiņus!!! Turieties, Mihail!
ululiņš
u
Neesmu pārliecināts, ka viesaktieriem īrēja istabas viesnīcās nepārtraukti. Viesaktieri, protams, brauca. Un čeka vervēja arī aktierus. Savā laikā nebiju slinks un paņēmu dažas fotokopijas ar I. Zālites parakstiem. Nekad neesmu tās ļaunprātīgi izmantojis un netaisos to darīt. Bet zinu.
nnn
n
viņš tv3 noliedza ,ka viņš būtu aplaupīts,tā varēja saprast no tās īsās intervijas
Veronas pilsone
V
priecajos,ka rezisors tomer nenobijas un zinoja policijai!!!! komenteetaaji gan debili...
bralis
b
Domāju tu arī ātri atrod kur 'izšaut'. tava sieviete zin ar cik tu esi guleejis>? varbuuut arii tev ir kas panjemams? es taa - vienkaarshi paskatos no visaam puseem -arii no tavas.
ululiņš
u
Šķiet, ka tu arī esi . Pārējie nez kāpēc neuztraucas... Bet es uz to viesnīcu neaizgāju. Tu tur biji?
Senais>ululiņam
S
Jā bija tāds filmu direktors(iesauka Ļoņa), un bija šim tāda nosliece, bet par viesnīcu ir vienkāršāk, jo kinostudija tajās izmitināja viesaktierus. Gadījās arī kāds" zilais" un tie jau ātri viens otru atrod. Tomēr raksts ir par kaut ko citu, un šķiet, ka no trūcības cietuši ir bijuši pasargāti ar krietniem uzkrājumiem. Aktieri virs vidusmēra vienmēr ir bijuši labi materiāli nodrošināti, ja nelietoja pārāk daudz alkoholu. Bet ar VDK tos nremaz tā nemudināja sadarboties, jo neņēma pa pilnu, arī izpļāpāšanās draudu dēļ. Kā šajos laupīšanas gadījumos var nojaust, ka laupītāji zinājuši kur doties. Un visticamāk,. ka kāds uzrādītājs uzfdarbojies, kā tas notiek parasti.
bralis
b
Tagad droshi vien visu nakti negulesi domaadams ko vinsh sleepis ja? ai cik slimi
skatitajs
s
zheel, ka slimibas maajo arii kaadreiz tik ljoti sakariigajaa v-dienaa. nu komentaari te kaa no necilveekiem. vispirms aizejiet uz teatri kadreiz un tad veriet mutes vaļā!
Ilmārs
I
Piekrītu, jo lai kaut ko izspiestu, Izspiedējam jāzin kaut kas superīgs, ko nevēlas upuris-aktieris lai nāktu gaismā. Gan jau aktierim bija ko slēpt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas