Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Rīgas apgabaltiesas vadītāja amatam virza Strenci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
POPO
P
Ja nemaldos, tad Strencei kandidēt par RAT priekšsēdētāju ieteica Z.Vrubļevska! Pieļaujot to, kāda ir saistība Vrubļevskai ar A.Lembergu, tad nav grūti iedomāties, kā labad virzīta tiek Strence. Tauta runājot, ka Tieslietu ministrs G.Bērziņš savas juristu karjeras sākumā pats ir bijis Vrubļevskas tiesneša palīgs, tāpēc nav brīnums, ka virza Strenci, kura ir disciplināri sodīta un daudzi viņas spriedumi ir vairāk kā apšaubāmi un nevis tiek virzīts Stukāns, kurš varētu būt arī godīgs.
vot kā
v
tiesnesis - miljonaars
Ab
A
Konsekvence velk uz to, ka pēc brīža mēs saņemsim ņirgu " pie mums taču tiesiska valsts, ja kaut kas nepatīk kavaukšķi- ejiet uz tiesu..ha,ha.. " 'Pēc Maizīša nomaiņas šķiet iet vairs tiešām nebūs kurp.
Kinza
K
Bickovics saak atstradat " uzticiibu" .. 2.augusta referendumam jau laicigi jamekle neatkarigi arvalstu noverotaji.. likmes ir tik lielas, ka var " saskaitit" kaa Krievijaa..
jurists
j
Nezinu, vai viņa ir korumpēta. Taču ļoti aprobežota gan. Vismaz spriežot pēc mācībām LU.Izturēšanās arī kā tirgus sievai. Stukāns kliķei nederēja - pārāk godīgs, atzina, ka g rāmatā "Tiesāšanās kā ķēķis" ir daudz patiesības.
Minjona
M
Nu tā, no šitā mēs visvairāk baidījāmies... Un tas ir noticis. Paldies, Bičkovič! Paldies, Bērziņ! Nu vara rokās būs kārtējai korumpētajai tiesnesei, kas stagnē savā izpratnē par kukuļņemšanu un morāli un līdz ar to - par tiesu varas neuzpērkamību un godīgumu. Nez, ko šitā miljonāre ir koalīcijai sasolījusi? Lūk, ko dara koalīcijas tiesnesis Bičkovičs! Apgabaltiesai, kas jau tā viskorumpētākā, nu ir pavisam gals. Respketīvi - gals taisnai tiesai.
Veidenbaums
V
Virs zemes nav taisniibas ,duurei tik speeks, Kas varmaakam skaadi dar , nosaukts tiek greeks Par tiesnešiem cieniiti bleeži seež Un "godiigi" ādu no citiem pleeš, Un cieniigteevs zaglis , teic sprediķus: "Tik pacieties, debesiis labaaki buus!"
geba
g
ak, kunks,.... nu, tik sāksies šeptes. tie viņas darījumi Ādažos ir nu tik acīmredzami negodīgi.
Jukolo
J
Baidieties. Strence ir sliktaka par Bickovicu. Nekadas moralas aiztures - vienmer ir aizstavejusi savejos korumpantus. Nezinu, vai pat Gailite butu saja zina trakaka. Vismaz sis lemums loti skaidri parada, kas par fruktiem ir Berzins un Bickovics.
go
g
Es jau ari saboijos - Strancis
Forši
F
Kārtējā kukuļņēmēja pie varas! Vrubļevska aizgāja un ar viņas svētību atnāca draudzene Strence! Guļāns nekad mūžā viņu nebūtu virzījis priekšsēdētājas amatam. Nu ko, mīlīši, amatā pallika tikai Maizītis, taču arī viņa termiņš drīz beigsies un varam necerēt, ka kāds viņu virzīs apstiprināšanai. Zagļu banda atgriežas. Tik tiešām, tikai referendums un tautas tiesības atlaist šīs "gudras galvas" var šajā valstī kout ko mainīt uz labo pusi
lotozaurs
l
A kāpēc ne Stranci?
He he...
H
Kad beigsies tas murgs, ka izpildvara- tieslietu ministrs ieceļ tiesnešus!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas