Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Rozentāle atgriežas LIC vadītāja krēslā, Mūrniece uzskata, ka pelnīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmmm
h
savas astes celšanas teorijas vari paturēt pie sevis... neesmu ieinteresēts.
labais
l
taču neviens nešaubās, ka viņa pietiekami labi šo centru vadījusi," --- ES gan šaubos! Salīdzinot vakcinēšanās pieejamību, obligātās vakcīnas, valsts apmaksātās un klientu apmaksātās, vakcīnu cenas latvijā un 2-ās man zināmās REir valstīs var viennozīmīgi apgalvot: Latvijas Infektoloģijas centrs ir klientiem nedraudzīga (dārga), valstij neizdevīga (dārga), iedzīvotāju profilaktisko vakcinēšanos nestimulējoša (dārga) iestāde , kuras pastāvēšana ir izdevīga tikai un vienīgi farmācijas kompānijām. Jāpiebilst gan, ka pati Latvijas veselības aprūpes (jau maksas) sistēma šādu stāvokli atbalsta un veido.
bucefals
b
visu cieņu baibas tantei- izkāpa no siltas vietiņas, izmeta līkumu padebešos un nu atpakaļ siltā vietiņā. Malacis, mācieties no veiklās gudrās un stiprās tantes jaunuļi. Bet vai vistu kūts un valsts ir viens un tas pac ?
vai
v
vai Keišs nav no sociķu partijas no kuras aizgāja Rozentāle?
ha..ha
h
..par ''VIENOTĪBU""??..NEKAD MŪŽĀ NEBALSOŠU (liekuļu bars!!!)..izskatās gan ka VISPĀR NAV par ko balsot!!!
lauķis - citādi
l
iepriekš. komentārs - atbilde citādi 17.12
lauķis
l
Nu nestāvam gan tālu no veselības aizsardzības problēmām, nepārtraukti esam spiesti baudīt šo bardaku! Un mazvērtība rodas redzot, kā bijusī ministre lustīgi tērēja nodokļu maksātāju naudu!
Ak vai! - citādi
A
Protams, ka kādam bija arī laba: roka roku mazgā! Sevišķi jauks un godīgs bija viņas ministrēšanas darba noslēgums- skriešana uz trojejbusu, ieraugot TV! Super skatiņš! Godīgi cilvēki tā nedara, bet negodīgs visur ir negodīgs- nevis vienu dienu labs, otru slikts.
Vienlīdzība
V
"Cik drūmi būt ar Ļindočku, tik baisi ar Baibusju... Ministrītes. Rīkotājiņas.... Ļumpauses!" Ceplis_2010. Pāvils Rozītis 2010.
mamedofs
m
ļoot laab ministriiš! Autiņ ņem - ne pa 20, a po 30 miļijon - skoraa pomoščaa! Pinggvin! platņei!
citādi
c
vīņa bija ļoti laba ministre, domāju, tie kas te pārsvarā izsakās, viņu nepazīst un no veselības aizsardzības problēmām stāv ļoti tālu. Bet varbūt vienkārši mazvērtības sajūtas nomākti ļaudis
opaaa !
o
Oi - šitais ir vēl labāks ! Tak var uz reizīti specālistu rokrakstu pamanīt ! malacīši !
opaaa !
o
Oi - šitais ir vēl dižāki labāks ! Tak var uz reizīti specālistu rokrakstu pamanīt ! malacīši !
opaaa !
o
"laba doma » hmmm 15:30 15:37 Arodbiedrības krīgers varētu .. iesniegt Satversmes tiesā šo netaisnību, ka kompensāciju saņem IDIOTI, kas PAŠI aizgājuši no amata valdībā . To nedrīkstētu pieļut! " ************** Kas priecē - ka Tu tā droši un priekā mauc ar savu garabērnu - uzklabini un NOSAUC PAR LABU DOMU :))) Me patīk !
anonīmais šakālis
a
Ērglis 11:55 Ko šī morāli bankrotējusi persona dara valsts iestādēs? ----------------------------------------- Kura no viņām?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas