Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Saeima atbalsta pieprasījumu Godmanim par padomēm un valdēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
strēlnieks
s
Nu bet Latvija taču kļūs tīrāka , kad mākoņu Andra ģimenīte pārņems atkritumu biznesu.
politikapolitika
p
nepriecājieties par agru, krieviem tāds teiciens - ZRI V KORENJ!
laila
l
Šoreiz arī mūsu gaudenā opozīcija ir uz strīpas.Apsveicu,tagad redzu ,ka putru velti neesat ēduši.Tikai sirds sāp par nabaga Kr. Petera dēlu--kā nu šis uz Parīzi tiks,kad nebūs citiem bērniem maizi norāvis.Un kā jutīsies Šlesera šoperis?Ka nenomirst badā ar to knapo šoferu algu.
XXX
X
Ierosinu Saeimas opozīcijai pieprasīt premjeram Ivaram Godmanim atskaiti par ministru padomnieku skaitu, to atalgojumu, kompensācijām un izglītību. Tā noteikti būtu skarba informācija tautai!!!
jurists
j
Protams, ka JL arī bija padomēs - tomēr, kad nāca pie varas, viņi izdzenāja visus ierēdņus no padomēm un ielika savējos pusaudžus. Droši vien, ka viņiem bija arī melnā kase, un rižā "Zoja" par to izlikās nezinām.Tāda ir jau kopš Šķēles laikiem iedibināta kārtība, kad vietas padomēs tika dalītas pēc proporcionalitātes principa. Klausījos šodienas plenārsēdi - NEVIENS NO JAUNLAICĒNIEM NERUNĀJA PAR ŠO LIETU! Parasti taču viņi ņemas kā traki. Ko tas var nozīmēt?
tādi esam
t
Brigmanis nevis "pienāca", bet zvērojošām acīm pieskrēja pie Eniņa un izrāva maliņa mazgāt galvu. Eniņs vēlāk kā nopērts suns atgriezās. +++++++++++++++++++ Tas ir drausmīgi, ka viens tādsbijušais komunists un Lemberga stipendiāts metas virsū godīgam cilvēkam. Lai vai kā, bet Eniņš ir pelnījis uzslavu un atzinību no sabiedrības.
Pēterim
P
Brigmanis nevis "pienāca", bet zvērojošām acīm pieskrēja pie Eniņa un izrāva maliņa mazgāt galvu. Eniņs vēlāk kā nopērts suns atgriezās.
Lelle
L
Ups, kā pārsmējos!!! :))) Vienam otram kretīniņam sāk sirdsapziņa ierunāties, kad mēslos esam līdz ausīm iegrūsti . Un kad sāks tīrīt Rīgas ministrijas un valsts institūcijas, kur ir rads rada galā un draugs drauga galā, visiem algas, vadības līgumi un prēmijas n-tajos tūkstošos, caurām dienām kafijošana un visādu dzimšanas un vārda dienu svinēšana, pienākumu nekādu, ja vienīgi mazo gariņu sarubītas papīru mapītes salikt plauktiņos. Nerunātu, ja nezinātu un pati nesaskartos ar to vājpratu.
A
A
Šodienas radio Krustpunktā izklausījās, ka koalīcijas zeperi vai nu sāk ķerties viens otram matos vai arī sāk spēlēt spēli, kuras scenāriju darīs zināmu tikai pēc tam, kad būs pabeigta dekorāciju maiņa.
Kučinskim
K
Atmodies liekulis Kučinskis? Labrīt! Ko teiks par šo joku Slaktera Gulbe, vadonis Tiesnesis, Kaijaks no VNĪ, Strīpnieks no LVM? No kurienes tad TP ņems naudu vēlēšanām?
DL
D
Lasot Kučinska izteicienus, tāda sajūta, ka Saeimā notiek pilsoņu karš. Štrunts par ideju kvalitāti , tikai savējo izteiktie priekšlikumi jāpieņem un par katru cenu. Ja paši nepaspēj, tad jābalso "pret". Asti var noslēpt, bet tā āža kāja laukā no biksēm. DL
shoferis
s
Ja, Shlesera shoferis ideals - pie majas citiem neljava nemaz nolikt savus autinjus. Ja netisham kads nolika, tad pienaca klat un pateica, ka autinjsh tiks sadauzits, ja tulit neaizvaks. Baigais eksperts.
no TVneta
n
edgars to pilsonisPirms 0 sekundēm PilsonisPirms 2 stundām un 49 minūtēm "Tautas partijas frakcijas vadītājs Māris Kučinskis portālam "Delfi" sacīja, ka nekāda pārbalsošana nenotiks. Viņš skaidroja, ka idejiski TP šī pieprasījuma būtību atbalsta, un ja to nerosinātu opozīcija, TP pati būtu iesniegusi priekšlikumu par šī jautājuma sakārtošanu." Ja vien viņi uz sevi no malas varētu paskatīties! Kretīni! ++++++++++++ Viņi ir vairāk kā kretīni. Bankrotējošiem sakārtotājiem un darītājiem nepalika cita iespēja, kā tagad liekuļot, kaut visi kā viens balsoja pret šo pieprasījumu. Lai patiešām paskatās uz saviem ielikteņiem padomēs - tiesnesis, kaijaks u.c žuki.
Vai ir vajadzīgas?
V
Saglabājot padomes 15 Rigas namu pārvaldēs?
X+Y
X
Visu cieņu Eniņa kungam! Vēl nav zaudējis pašcieņu! Paldies arī par to!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Saeimas deputātu pieprasījums Ivaram Godmanim

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas