Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Saeimā šodien koalīcijai vairākums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Chiepa
C
Vai nav ieviesusies kāda kļūda? 3.rindkopā rakstīts, ka Katvītis tomēr ieradās, bet jau 4. - ka nepiedalās sēdē. Ko tad viņš tur kā skatītājs sēž???
hehe
h
tapēc jau tikai šie savācās, ka zināja, ka būs vairākums.
YL
Y
Vai tas nav Ščerbatihs?
Arčiksam-
A
Ja tu nespēj ne desmit vārdus uzrakstīt bez kļūdām, labāk paklusē, "aboniment" !
YL
Y
Vai tad ticīgiem šloseristiem nav svētdiena jāsvin? Tajā vietā lai ietu uz baznīcu, taisa savas netīrās rebes. Kurš ir tas Juda, kurš par 30 grašiem pārdod Latviju?
AS
A
No šīs politmafijas, kas sagrābusi varu, pēc manām domām, tikt vaļā varētu tikai pārejot uz mažoritāro vēl. sistēmu, tad 90% no koalīcijas nekad netiktu saeimā, jātaisa referendums par šo jautājumu, savādāk Latvijā nekas nekad nemainīsies, šie atkal pārgrupēsies, uztaisīs pozitivisma kampaņu un būs iekšā. Tam čiepa - kā var atdod to, kas tev sen jau nepieder?
Baiba
B
pa visu šito burzmu neviens nerunā par tiem 135 ooo Ls kaut kā nevienu neinteresē vairāk kā skaidrs ka Loskutovs pats nezaga nu nepieskatīja jā bet kur un kas ar īstajiem zagļiem?
Dita
D
Kalvītis iestrēdzis:):):):)lidostā:):):)!!!!!!Lai tur arī paliek:):):)!!!!!!Vai tad Ščerbatihu,kā deputātu var ņemt par pilnu?Man izskatās,ka viņš pats brīnās par savu atrašanos 100 gudro rindās.Cilvēks nodarbojas ar sportu,nes Latvijas vārdu pasaulē,labi pelna.Lepnums par viņa panākumiem.Bet ko viņš pazaudējis tai kantorī,ko sauc par saeimu?
ha
h
Meža pasaka Reiz uz taciņas satikās divi zvēriņi – latu lapsa un dibenā kampējs. Pēc brīža latu lapsa esot redzēta turam vienā ķepā latu un ar otru taustot dibenu. (P.S. autora vārds juridiski noformēts kā pseidonīms, publicēts literāra darba fragments, turpinājums sekos)
Pareizi
P
Kalvītis aizbraucis uz ķīniešu kvartālu kārtot kārtējo gaļas importu uz Latviju. Draugs Futbols palīdzēs uz robežas. Ziemā, kad iestāsies galējais posts, gaidāma laba peļņa.
čiepa
č
Par sirdsapziņu derētu atcerēties lielajiem kūdītājiem. Labi, ka Latvijā ar svešām rokām un politiskām manipulācijām nav tik viegli destabilizēt situāciju. Histēriķi paliek mazākumā. P.S. Ja būtu kāds intelbeņķis aicinājis protestēt pret Abrenes atdošanu, varbūt viņus varētu cienīt. Pārbaudītiem konformistiem sekot būtu necienīgi.
vahaks
v
---Kā novēroja Diena, TP priekšsēdētājs Aigars Kalvītis nepiedalās sēdē, kurš bija devies uz ASV. --- Kat tad nu, Dienā gramatika Delfu līmenī?
viens iz tautas
v
Brīdināšanai pietiek arī ar 200. Šodien nav izšķirošā cīņa. Ja SCP saglabās savu dinamiku, Latvijā sāksies jauni laiki.
un
u
Vai tiešām nevienam koalīcijas deputātam neierunāsies sirdapziņa? Droši vien , ka nē , jo ir samaksāts .Un par Šķerbatihs pārdevis velnam savu dvēseli. Apkaunojoši , Šķerbatih.
Arcix10
A
Ta tie 200 Dienas abonimentu ir tauta? Nesmīdini mani. Neatvilkās pat lieli vēstuļu parakstītāji...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas