Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - Samazinās pensijas, pabalstus, algas; nodokļus nemainīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zanda apsīte
z
Z.A/ Vai tad mūsu bērniem nepieciešamas mūzikas,mākslas un sporta skolas.Nolikvidēt tūlīt un tagad.Valsts kā tāda jau vairs neeksistē,tādēļ ko tad tur vairs Latvijas vārdu turēt godā.Lai aug un vairojas tukšpauri un narkomāni!
netautietis
n
Krievu programā Verze teica, ka Zatlers piespiedis viņu parakstīt vienošanos.
grāmatvedis
g
Protams, ka piemaksas pie pensijām bija neizdevīgi samazināt, jo tad ex- deputātiem- pensionāriem nāktos zaudēt tos tūkstošus katru mēnesi kā piemaksu par darbu Saeimā, kurus viņi saņem dažs jau 15 gadus. Kauns par tādu valsti, kura iznīcina tos, kuri šo valsti barojuši. Pretīgi klausīties un pretīgi skatīties, ka par mūsu naudu, kuru dāsni saņem mūsu valdība, mūs pataisa par muļķiem un nabagiem.Ja vērtē pēc partijas piederības, tad iznāk, ka pēdējais analfabēts var izlemt mūsu likteni.Vajag tomēr ņemt vērā cilvēka profesionālismu, nevis cik maksājis, lai tiktu partijas saraksta priekšgalā.
greshka
g
Pie mums 10% . Lietuvā plāno vairāk ņemt nost 12.% -17.%. mēs esam ceļvedis viņiem. Ej sazini kuri sausāki izkāps no bedres. Par Igauņiem nerunāsim , viņiem ar smadzenēm viss kartībā.
izbijis valsts patriots
i
Neizglābs,jo šis gājiens bija par traku.ja būtu apcirpuši bagāt galu tad vēl tā ,bet galīgi apbižot jau tā ap iztikas minimumu dzīvojošu tautu
dzeris
d
Jā, prieks par daudzu muļķuzemes iedzīvotāju sajūsmu - Dombrovskis izglābis valsti! Un visi tic, ka savādāk, kā uz pensionāru un maznodrošināto rēķina to valsti glābt nevarēja! Jā, nevienā citā valstī neviena valdība neko tādu atļauties nevarētu.
anna
a
es ceru, ka nogriezīs Saeimu, ar visiem ģērbējiem..
Egons L
E
Dombrovskim vajadzētu galvu noraut un visus deputātus apšaut
un
u
Pensionār, tagad tavā vietā strādās dēls, varēsi auklēt mazbērnus. Tu saņemsi pensiju. Un 10%, ko noņem, nav liela summa.
un
u
6-os no rīta govi slaukt? Tā kā par vēlu, darba devēja...
paldies
p
paldies socialajiem partneriem, labi nostradaja. Krigeru pie naglinas japiesprauz :)
losa
l
Malacis lacitis !!! Malacis, ! Sito varonibu, ar sito politisko varzu !
Boss
B
Es jau vienu tādu jaunuli, kurš brēc, ka penši jādzen prom, lai būtu vieta jaunajiem, izmēģināju šoziem: tas nekādi nevarēja piecelties no rīta, lai 6 jau būtu darbā... Bet tagad ir pensionārs, kurš ir klāt tad, kad vajag un cikos vajag. Ko iesākšu tagad, nezinu...
Dina
D
Pilnīgi Jums piekrītu. Jau sagatavoju atlūgumu (žēl vadītāja - par manu algu 40Ls/mēnesī viņam augstākās kvalifikācijas speciālistu no šeit brēcošajiem jaunuļiem nedabūt, bet vairāk maksāt firmai nav pa spēkam). Domāju , ka līdzīga problēma būs daudzām nelielām specializētām firmiņām.. Tātad dubults zaudējums valstij - iznīks sīkie uzņēmumi un pieaugs vajadzība pēc sociālajiem pabalstiem. Tikko likumu pieņems došos uz pašvaldību prasīt malku un dēlam invalīdam sociālo transportu pie ārsta. Arī sev gadi jau ļauj prasīt lēto autobusa biļeti. Cik mūs tādu strādājoš pensionāru būs, kam vajadzēs papildus palīdzību - vai to kāds ir parēķinājis?
Toms
T
Neiebilstu par tiem 10 procentiem, bet kāpēc tam pensionāram, kurš labāk piepelna sev pie mazas pensijas vēl mazu algu, jāatņem 10+70 procentus pensijas? Lai tas piepulcētos pabalstu diedelētājiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

CETURTDIENAS NOTIKUMI

FM dažas minūtes pirms valdības sēdes nākusi klajā ar jauniem būtiskajiem priekšlikumiem deficīta samazināšanai

Dombrovskis: priekšlikumi ir graujoši

Meklē iespēju nepaaugstināt nodokļus, varētu griezt no sociālā budžeta

Dombrovskis: Spekulācija par demisiju ir nevietā

Āboltiņa: Dombrovskis bija pārāk demokrātisks

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas